NY Islanders – St. Louis 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Carolina 6:2 (kon.) | Columbus – New Jersey 4:1 (kon.)
Montreal – Florida 5:1 (kon.) | Detroit – Anaheim 3:1 (kon.) | Nashville – Washington 7:2 (kon.)
Winnipeg – Vegas 4:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Tampa 0:2 (kon.)
San Jose – Pittsburgh 5:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
7:2 (2:0, 4:1, 1:1)
Washington Capitals
Středa 16.01.2019, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:10 T. J. Oshie - 7:2
     
    56:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington si připisuje druhou branku! Kuzněcov si párkrát vyměnil kotouč s T. J. OSHIEM, který se dokázal prosadit střelou na druhou tyč a překonat Sarose. Oshie se tak prosazuje ve svém 700. zápase v NHL.
    Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Jakub Vrána.
    47:56 Calle JÄRNKROK - 7:1
     
    47:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku! CALLE JÄRNKROK zachytil rozehrávku hostů na středu, narazil si s Fialou a dělovou z jedničky prostřelil vše co mu stálo v cestě!
    Asistence: Kevin Fiala.
    39:54 Nick BONINO - 6:1
     
    39:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    A další přesný zásah pro domácí tým! Skóre již trochu zavání debaklem! 6 vteřin před koncem se povedenou tečí před brankářem prosazuje NICK BONINO, který nedal Copleymu šanci zasáhnout.
    Asistence: Mattias Ekholm, Ryan Hartman
    34:57 Rocco GRIMALDI - 5:1
     
    34:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je tu další branka domácích, po takřka neuvěřitelné akci. ROCCO GRIMALDI nabral kotouč ve vlastním pásmu, dosprintoval do třetiny soupeře a následně se obtočil kolem obránce a střelou backhandem nad beton se prosadil!
    Bez asistence.
    32:08 Viktor ARVIDSSON - 4:1
     
    32:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to je povedené završení hattricku! VIKTOR ARVIDSSON dostal parádní nahrávku od Johansena a samostatný nájezd proměnil krásnou přízemní střelou backhandem. Domácí se tak prosazují ve vlastním oslabení!
    Asistence: Ryan Johansen.
    27:07 Nicklas BÄCKSTRÖM - 3:1
     
    27:07
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující tým se poprvé prosazuje po krásné akci v přesilové hře! John Carlson naznačil střelu, ale nahrávkou našel volného NICKLASE BÄCKSTRÖMA, který usměrnil kotouč do prázdné branky!
    Asistence: John Carlson a Alexandr Ovečkin.
    21:21 Viktor ARVIDSSON - 3:0
     
    21:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je tu další přesný zásah domácího týmu! Subban vypálil od modré a jeho střelu těsně před Copleym tečoval VIKTOR ARVIDSSON, který si tak připisuje druhý gól v tomto zápase! Asistence: P. K. Subban a Ryan Johansen.
    10:33 Nick BONINO - 2:0
     
    10:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují vedení! Nashville se dostal do dalšího přečíslení 2 na 1, když Sissons dostal kotouč na NICKA BONINA, který propálil přesouvajícího se Copleyho střelou pod ruku. Asistence: Colton Sissons, Austin Watson
    03:45 Viktor ARVIDSSON - 1:0
     
    03:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je tu první branka zápasu! Mattias Ekholm dobře viděl VIKTORA ARVIDSSONA na útočné modré čáře a krásnou nahrávkou ho poslal do samostatného úniku. Arvidsson se s tím nepáral, přehodil si kotouč a povedenou střelou na druhou tyč se prosadil. Asistence: Mattias Ekholm a Filip Forsberg.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 4. Arvidsson (Ekholm, F. Forsberg), 11. Bonino (Sissons, Watson), 22. Arvidsson (P. K. Subban, Johansen), 33. Arvidsson (Johansen), 35. Grimaldi, 40. Bonino (Ekholm, Hartman), 48. Järnkrok (Fiala) – 28. Bäckström (Carlson, Ovečkin), 57. Oshie (Kuzněcov, J. Vrána)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – P. K. Subban, Josi, Ellis, Ekholm, Hamhuis, Y. Weber – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Sissons, Fiala – Watson, Bonino, Hartman – Grimaldi, F. Gaudreau, Järnkrok.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Kempný, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik, Siegenthaler – Kuzněcov, T. Wilson, J. Vrána – Bäckström, Ovečkin, Oshie – Connolly, Eller, Burakovsky – Boyd, Jaškin, Dowd.

    Rozhodčí: South, Hebert – Knorr, Kovachik

    Diváci: 17,336
    thejrc.org