Jižní Korea – Čína 2:0 (kon.) | Kyrgyzstán – Filipíny 3:1 (kon.) | Írán – Irák 0:0 (kon.)
Vietnam – Jemen 2:0 (kon.)
konec
Kyrgyzstán
3:1 (1:0)
Filipíny
Středa 16.01.2019, 14:30 • Maktoum Bin Rashid al Maktoum Stadium • Mistrovství Asie • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:18. (16:20:26)
     
    Je konec! Dnešní utkání končí očekávaným vítězstvím Kyrgyzstánu, který svého soupeře porazil poměrem 3:1. Druhý poločas nám nabídl o poznání vyrovnanější podívanou, přičemž se Kyrgyzstán dostal do dvoubrankového vedení. Aby toho nebylo málo, tak i třetí branku obstaral forvard Lux, který tak zkompletoval hattrick. Filipíny se posléze zmohly pouze na kosmetické snížení, třetí pozice ve skupině tak patří Kyrgyzstánu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Sagynbajev vhazoval od levé postranní čáry, následně ale sám skončil na zemi. Ještě jedna standardní situace pro vedoucí celek zápasu.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Kevin Ingreso (Filipíny).
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minutá řadné hrací doby. O vítězi tohoto zápasu se zdá být rozhodnuto, ještě se ale bude nastavovat.
     
    88
    Kadyrbekov se logicky postaral o odkop od branky, načež byl ve vzdušném souboji faulován Bernhardt. Hlavní sudí okamžitě odpískal faul.
     
    87
    Málem bylo sníženo! Sám na bránu totiž uháněl Reichelt, který se natlačil až před brankáře, avšak poté zakončil do boční sítě.
     
    85
    Střídání v týmu Kyrgyzstán: ze hřiště odchází Mirlan Murzajev, přichází Tursunali Rustamov.
     
    83
    Younghusband posílal před branku střílenou nabídku, na kterou málem dosáhl Paťino. V opačném případě by se jednalo o vyloženou šanci.
     
    82
    Najednou jsou fanoušci Filipín ve varu, avšak stále je zapotřebí vstřelit další dvě branky. Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut.
    81. SCHRÖCK - 3:1
     
    81
    Tým Filipíny právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku! Filipíny zahrávaly standardku z velké vzdálenosti, k míči se postavil STEPHAN SCHRÖCK, jehož střílený centr překvapivě skončil až v brance. Kadyrbekov určitě nemá čisté svědomí.
     
    80
    Tohle bude pro Filipíny hodně složité, prohrávají totiž už o tři branky. O vítězi tohoto utkání se zdát být rozhodnuto.
     
    79
    Střídání v týmu Kyrgyzstán: ze hřiště odchází Farhad Musabekov, přichází Anton Žemljanuchin.
     
    78
    Woodland raději odpálil míč do bezpečí, soupeř tak bude opět vhazovat. K autovému vhazování se již staví obránce Kičin.
    77. LUX - 3:0
     
    77
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Je tu další branka pro Kyrgyzstán! Soupeř propadl ve středu hrací plochy, k míči se tak dostal Murzajev, jehož rána skončila pouze na tyči. To ale hrálo do karet VITALJMU LUXOVI, který zakončil do odkryté branky.

    David Suchý

    Branky: 24. Lux (Israjlov), 51. Lux (Sagynbajev), 77. Lux – 81. Schröck

    Karty:   12. Kozubajev (KGZ), 36. Sagynbajev (KGZ), 66. Bernhardt (KGZ) – 2. Palla (PHL), 45. Silva (PHL), 65. Woodland (PHL), 90+1. Ingreso (PHL)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:18.
    Kyrgyzstán: Kadyrbekov – Jusupov, Kozubajev, Kičin – Žyrgalbek, Israjlov (73. Sydykov), Bernhardt, Musabekov (79. Žemljanuchin), Sagynbajev – Murzajev (85. Rustamov) – Lux
    Náhradníci: Matjas, Kašuba – Achmatov, Sidorenko, Rustamov, Sydykov, Abdurachmanov, Ernist, Achmedov, Tagoe, Dujšobekov, Žemljanuchin

    Filipíny: Falkesgaard – Palla (75. Dizon), Woodland, Reed (60. J. Younghusband), Silva, Sato – Reichelt, Ott (59. P. Younghusband), Schröck, Ingreso – Patiňo
    Náhradníci: Villanueva, Mendoza Hansen – de Murga, Straus, Ott, Ramsay, Bedic, P. Younghusband, Dizon, Tanton, Aguinaldo, J. Younghusband
    thejrc.org