Ottawa – Colorado 5:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 4:3 (kon.) | Calgary – Buffalo 3:4 (po pr.)
Vancouver – Edmonton 2:3 (0:1 po s.n.) | Arizona – San Jose 6:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
San Jose Sharks
Čtvrtek 17.01.2019, 04:15 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Josh ARCHIBALD - 6:3
     
    59:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes přidávají další trefu do nikým nehlídané branky a korunují asi nejcennější výhru v sezóně! Erik Karlsson při střele promáchl, Burns přestřelil a neujala se ani rána Couturea. Crouse po tom všem vyhodil o mantinel a našel JOSHE ARCHIBALDA, který už to měl velmi jednoduché. Asistence: Lawson Crouse.
    58:02 Alex GALCHENYUK - 5:3
     
    58:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zřejmě je jasno! Tomáš Hertl vyhrál vhazování a Dell okamžitě vystartoval na střídačku. Erik Karlsson ale korunoval svůj mizerný výkon špatnou rozehrávkou, kterou namazal ALEXI GALCHENYUKOVI a ten snadno pálil do prázdné klece. Bez asistence.
    55:08 Logan COUTURE - 4:3
     
    55:08
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Necelých pět minut před koncem tu máme velké drama! Erik Karlsson držel puk na ose hřiště a po několikerém zamíchání ho posunul doleva na LOGANA COUTUREA. Ten skvěle vystřelil zápěstím k zadní tyči mimo dosah Kuemperovy lapačky. Asistence: Erik Karlsson, Kevin Labanc.
    30:15 Evander KANE - 4:2
     
    30:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté ubránili velmi důležité oslabení a hned po něm snížili na rozdíl dvou gólů! Byla to velmi jednoduchá a rychlá akce, kdy Labanc nabral rychlost ve středním pásmu a zleva ho nabídl na osu hřiště EVANDERU KANEOVI, jenž vypálil golfákem a zajistil si sedmnáctý gól v sezóně. Asistence: Kevin Labanc.
    27:50 Oliver EKMAN-LARSSON - 4:1
     
    27:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    V Glendale se rodí velké překvapení a první letošní porážka Žraloků! Značnou vinu na tom opět nese Erik Karlsson, který ztratil puk vedle branky. Keller si s ním povyjel k modré čáře a přihrál OLIVERU EKMANU-LARSSONOVI. Na jeho nahození z levé strany Dell neměl šanci vidět přes clonícího Fischera. Asistence: Clayton Keller, Christian Fischer.
    25:05 Christian FISCHER - 3:1
     
    25:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí kroužení v útočném pásmu vypadalo trochu neúčinně, ale nakonec přeci jen končí gólem! Ljubuškin poslal puk na zadní mantinel k CHRISTIANU FISCHEROVI, jenž se rychle obtočil kolem branky a s přispěním trefeného Erika Karlssona dostal kotouč do mezery mezi rukou a tělem Della, jenž se přesouval k pravé tyči. Asistence: Ilja Ljubuškin, Jordan Weal.
    06:53 Kevin LABANC - 2:1
     
    06:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Dobrý tlak se přenesl i přes reklamní pauzu a Sharks rychle snižují na 1:2! Braun přihrál po modré čáře na Dillona, který nahodil puk před branku. Tam si ho zastavil KEVIN LABANC a z mezikruží pohotově vypálil za Kuempera. Asistence: Brenden Dillon, Justin Braun.
    04:39 Richard PÁNIK - 2:0
     
    04:39
    Arizona právě vstřelila branku!
    No to jsou věci, Coyotes udeřili ve vlastním oslabení, což se jim podařilo už podvanácté v sezóně! Burns během jediné vteřiny stihl promáchnout a špatně přihrát. Puk poslal k RICHARDU PÁNIKOVI a ten v úniku zkušeně zavěsil pod břevno. Bez asistence.
    02:31 Lawson CROUSE - 1:0
     
    02:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se už v polovině třetí minuty dostávají do vedení! Mario Kempe využil díry v obraně a poslal kupředu LAWSONA CROUSE, který vystřelil zápěstím z vrcholku levého kruhu a puk přepadl přes Dellovu lapačku až do sítě. Asistence: Mario Kempe.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Crouse (Kempe), 5. Pánik, 26. Fischer (Ljubuškin, Weal), 28. Ekman-Larsson (Keller, Fischer), 59. Galchenyuk, 60. J. Archibald (Crouse) – 7. Labanc (Dillon, Braun), 31. E. Kane (Labanc), 56. Couture (E. Karlsson, Labanc)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Ljubuškin, Chychrun, Goligoski, Oesterle – Fischer, Weal, Keller – Hinostroza, Stepan (A), Pánik – Garland, Cousins, Galchenyuk – J. Archibald, Kempe, Crouse.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, R. Šimek, E. Karlsson, Dillon, Braun, Heed – Pavelski (C), J. Thornton (A), Sörensen – Meier, Couture (A), Radil – Donskoi, Hertl, E. Kane – Labanc, Goodrow, M. Karlsson.

    Rozhodčí: Chmielewski, Peel – Shewchyk, Gibbons

    Diváci: 13 342
    thejrc.org