Kobra – K. Vary 1:9 (kon.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 0:7 (kon.) | Liberec – Kladno 4:5 (po pr.)
PZ Kladno – Chomutov 3:2 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 0:3 (kon.)
Havířov – Zlín 3:4 (po pr.) | Sparta – Třemošná 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 3:4 (kon.)
HK MD Šumperk – Vsetín 3:6 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 4:2 (kon.)
Olomouc – Warriors Brno 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 2:1 (po pr.) | Přerov – Technika Brno 6:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:4 (0:1, 3:2, 0:1 - N 1:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 17.01.2019, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    63:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec získává alespoň bod. Využil totiž přesilovou hru zásluhou ŠIMONA MARHY, který se trefil z levého kruhu krásně do bližšího horního růžku. Asistence: Marek Pelda, Lukáš Pajer.
     
    48:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jedenáct minut před koncem třetí třetiny hosté znovu vedou! Z nepřehledné situace vytěžil nejvíc JAKUB ALTRICHTER, který tečoval střelu Šimona Slavíčka – 3:4. Asistence: Šimon Slavíček, Marek Vlasák.
     
    39:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, ještě před druhou sirénou je srovnáno 3:3! Hradečtí jsou zpátky v zápase díky ŠIMONU MARHOVI, který prostřelil Pittra. Ten inkasuje potřetí v rozmezí necelých devíti minut. Asistence: Matyáš Budina, Matěj Havlíček.
     
    36:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vida, rázem je to jen o jeden gól. LUKÁŠ PAJER stál dobře před brankovištěm, kde tečoval Slafkovského střelu přesně za záda Pittra. Ten mohl na rychlou změnu dráhy puku jen stěží reagovat – 2:3. Asistence: Juraj Slafkovský, Matěj Pinkas.
     
    31:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Že by přišel správný impuls od hradecké střídačky? Domácí totiž snižují na 1:3! Střelu Lukáše Pajera dorazil do sítě JAN GASPAR, který dobře operoval před slávistickým brankovištěm. Asistence: Lukáš Pajer.
     
    28:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    A pak přijde jedna z mála příležitostí na druhé straně a hosté jsou nemilosrdní. Obrana Mountfieldu zapomněla na ŠIMONA RULCE, jenž jel sám na Žalčíka s skvělým blafákem ho překonal – 0:3. Asistence: Jakub Hofmann, David Hradil.
     
    22:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    K čemu jim to však je, když z první šance inkasují na 0:2. Srdínko schoval své nahození, které Žalčík vyrazil pouze na čepel ŠIMONA SLAVÍČKA. Ten do kotouče plácl a propasíroval ho do sítě. Asistence: Šimon Rulc, Adam Srdínko.
     
    08:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení 1:0. Jakub Hrdlička při své střele netrefil bránu, zas tak ho to ale mrzet nemusí. Puk se od mantinelu odrazil k tyči přesně na hokejku JAKUBA HOFMANNA, jenž pohotově otevřel skóre zápasu. Asistence: Jakub Hrdlička, Aleš Čech.
    Marken.cz

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 32. Gaspar (Pajer), 37. Pajer (Slafkovský, Pinkas), 40. Marha (Budina, Havlíček), 64. Marha (Pelda, Pajer) – 9. Hofmann (Hrdlička, Čech), 23. Slavíček (Rulc, Srdínko), 29. Rulc (Hofmann, Hradil), 49. Altrichter (Slavíček, Vlasák)


    Mountfield HK: Žalčík (29. Tichý) – Táborský, Boukal, Havlíček (C), Řehák, Pelda, Pinkas – Giesl, Gaspar, Budina, Pajer, Jirků, Beneš, Novotný, Souček, Slafkovský, Brožek, Jerman, Marha. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Slavia Praha: Pittr (Vávra) – Dráb, Čech, Stejskal, Srdínko (C), M. Svoboda, Hrdlička – J. Svoboda, Greguss, Altrichter, Slavíček, Hofmann, Hradil, Vlasák, Rulc, Krásný, Vymětal. Trenér: Jiří Veber.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Lučan, Hrabal.
    thejrc.org