Plzeň – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 1:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 1:4 (kon.) | Chomutov – Zlín 1:4 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:5 (kon.)
Liberec – Litvínov 2:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (0:2, 1:2, 0:0)
Berani Zlín
Pátek 18.01.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký páteční večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět Tipsport extraliga, konkrétně její šestatřicáté kolo a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Piráti Chomutov a PSG Berani Zlín.
     
    Piráti Chomutov

    Domácí hokejisté jsou v tabulce na třináctém místě se čtyřiatřiceti body. Na své konto si zapsali jedenáct výher a třiadvacet proher. Stále se tak nacházejí na pozici, která zaručuje nepopulární play-out, čili tabulka o udržení se v nejvyšší soutěži. Je třeba ale nasbírat ještě co nejvíce bodů, protože pokud by Piráti hráli o udržení, body se jim do společné tabulky s ostatními týmy započítávají. Chomutovští po výhře v 3:2 po samostatných nájezdech v Pardubicích sehráli doma duel s Mladou Boleslaví, na kterou nestačili poměrem 3:5. Dnes je čeká další velmi těžký zápas a znovu ve své aréně. Rádi by tak neúspěch se Středočechy odčinili a pokusí se získat další veledůležité body.

    Nejproduktivnější hráči

    Vladimír Růžička – 28 bodů (13+15)
    Radek Duda – 16 bodů (6+10)
    Jan Stránský – 15 bodů (6+9)
    Piráti si v posledním utkání připsali zajímavou statistiku. Poprvé od postupu do extraligy v roce 2012 nebyli v utkání základní části, playoff či playout ani jednou vyloučeni.

    Libor Kašík zpět ve zlínském dresu
     
    PSG Berani Zlín

    Hosté ze Zlína jsou na tom mnohem lépe. Sice jsou také mezi posledními čtyřmi celky v tabulce, ale mají velkou šanci se ještě probojovat do předkola play-off. Jsou na jedenáctém místě se sedmačtyřiceti body a na desátou příčku ztrácejí pouhé tři body. Dokázali patnáctkrát zvítězit a dvacetkrát odešli z ledu jako poražený tým. Na Chomutov mají náskok třinácti bodů a ten by dnes rádi navýšili. Zlínští Berani po prohře 2:3 s pražskou Spartou na domácím ledě uspěli, když 5:1 porazili beznadějně poslední Pardubice. Na sever Čech tak hosté putují s jasným cílem, a sice proti Pirátům uspět. Nečeká je nic lehkého, protože domácí celek prahne také po bodech a jen tak je nebude chtít rozdat. Čeká nás zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Jiří Ondráček – 27 bodů (10+17)
    Tomáš Fořt – 22 bodů (10+12)
    Pavel Kubiš – 20 bodů (11+9)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu v probíhající sezóně utkaly dvakrát. Poprvé se radovali Piráti, kteří doma zvítězili 3:1. Poté ve svém teritoriu vyhrál Zlín 3:2 po samostatných nájezdech. Piráti tak zatím na Zlínu získali čtyři body a dnes se pokusí znovu uspět.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Flemming, Jank, Knot, Dietz, Valach, Trefný, Antropov – T. Svoboda, V. Růžička (A), Marjamäki – J. Stránský, Sklenář, Raška – Duda, Vantuch, Tomica (C) – Klhůfek, Huml (A), Koblasa.

    PSG Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Žižka (C), Řezníček, Valenta, Zbořil, M. Novotný – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Lakatoš, P. Sedláček, E. Kulda – Popelka, Fryšara, Šlahař – Herman, Honejsek, Okál.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Jelínek, Malý.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Piráti už nastupují na ledovou plochu za světelných efektů, po nich nastoupí také zlínský celek. Začátek utkání se tak už nezadržitelně blíží.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Piráti se hned po vhazování dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před Justina Peterse, kde se bude vhazovat.
     
    00:42
    Marjamäki se ocitl před hostující brankou, jeho pokus však nebyl úspěšný. Hned na to do rychlé akce na opačné straně jdou zlínští hokejisté.
     
    01:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    A hned je z toho úvodní branka zápasu. Kulda vysunul PAVLA SEDLÁČKA, který si sjel do těsné blízkosti Peterse a svou střelou ho překonal mezi jeho betony – 0:1. Asistence: Edgars Kulda a Tomáš Žižka.
    01:04 Pavel SEDLÁČEK - 0:1
     
    01:46
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Juraj Valach – 2 min., hákování).
     
    01:46
    Hosté byli v další šanci a faulu se dopustil Juraj Valach a Piráti jako první budou hrát v oslabení.
     
    02:07
    Piráti však zatím hrají své oslabení dobře, drželi puk daleko od své branky. Hosté se však po zisku puku vrací zase zpátky.
     
    02:39
    Domácí hokejisté se znovu dostali k puku, z vlastního obranného pásma pak tento posílají daleko od své branky. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    03:09
    A další vyhození puku až před hostující klec. Berani musejí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    03:31
    Kousek od modré čáry pálil obránce Zlína a Justin Peters byl na místě. Dalším zákrokem podržel svůj tým a raději hru přerušil.
     
    03:46
    Piráti se ubránili v oslabení a nyní jsou už v plném počtu.
     
    04:00
    Masi Marjamäki dostal nabito před hostující klec, ale jeho pokus zastavila obrana Zlína. Ta pomohla svému brankáři a otáčí hru na opačnou stranu.
     
    04:28
    Dietz zabojoval o kotouč za brankou Chomutova, ale hosté ho stále mají ve své moci. Nyní se uvolnili a šli do akce, ale nakonec puk končí ve středním pásmu. Do útočné akce rychle míří Chomutovští.
     
    05:22
    Další souboj za brankou Chomutova vyzněl lépe pro hosty, kteří se znovu dostali ke kotouči a obrana domácích se musí mít na pozoru.
     
    05:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    No a Berani jdou do dvoubrankového vedení. Okál nahodil puk z dálky před branku Chomutova, Peters na puk nedosáhl a před ním ho pak ANTONÍN HONEJSEK poslal za jeho záda kolem pravého betonu – 0:2. Asistence: Zdeněk Okál a Jakub Herman.
    05:54 Antonín HONEJSEK - 0:2
     
    07:00
    Zlínští opět získali rychle puk a zamířili s ním před Peterse, ovšem obránci Pirátů ho dostali pod svoji kontrolu a jdou zase do útoku.
     
    07:42
    Následuje první komerční přestávka.
     
    07:50
    Zlínští Berani se opět ocitli v šanci, Jakub Herman dostal nabito, ale po nápřahu jen promáchl.
     
    08:19
    Další nepřesnosti v rozehrávce Pirátů a z toho se zrodil další únik hostů. Ti se ale do zakončení před Justinem Petersem nedostali.
     
    09:02
    Adam Raška byl ve velké šanci. Dostal se k puku u pravé tyče Kašíka, jeho nebezpečnou střelu však zlínský brankář pokryl a schoval puk pod lapačku.
     
    09:33
    Kašík si povyjel z branky a za ní pak získal puk, který okamžitě poslal mezi své spoluhráče, které posílá do další útočné akce.
     
    10:01
    Jenže to se nepovedlo. Touš se dostal na hokejku jednoho z domácích obránců a ten tak nechal hru pokračovat v teritoriu Beranů.
     
    10:11
    Po vhazování před Petersem střílel Antonín Honejsek, Peters jeho pokus vyrazil. Adam Raška poté sebral puk a zamířil s ním před branku Zlína.
     
    10:55
    A sám Raška před Kašíkem zamíchal kotoučem a vystřelil, bylo to jen do jeho levého betonu. Nicméně aktivita Pirátů začíná mírně stoupat. Rádi by se dostali na kontaktní branku.
     
    11:39
    Libor Kašík musel být znovu pozorný mezi třemi tyčemi. Pokryl další střelu, kterou vyslal Bohumil Jank.
     
    12:26
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Valenta – 2 min., podrážení).
     
    12:26
    Také Piráti si vyzkoušejí přesilovou hru, po vyloučení Valenty. To ale až po další komerční přestávce, která právě následuje.
     
    12:57
    Raška poslal puk Dietzovi na modrou čáru, ten mu ho vrátil zpátky a prvně jmenovaný pak uvolnil Stránského, který svou střelou netrefuje zařízení. Hosté se následně pak osvobozují.
     
    13:38
    Zlínští se opět osvobodili a pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    14:03
    Domácímu celku se přesilovka příliš nedaří, hosté vyhazují puky do bezpečí a už to vypadá, že i oni své první oslabení zvládnou.
     
    14:26
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    14:41
    Koblasa se snažil vybojovat místo před zlínskou brankou, ale obrana Beranů mu to neumožnila. Piráti tak opět ztrácejí kotouč a musejí se vracet zpět do svého teritoria.
     
    15:11
    Trefný poslal puk od vlastní modré čáry Vantuchovi, ten ho sice nestihl, ale zakázané uvolnění to není. Ovšem ke kotouči se stejně dostali zase Zlínští.
     
    16:26
    Další zakázané uvolnění Chomutova stěhuje hru zpět před branku Justina Peterse. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    17:11
    Marjamäki zakončoval z otočky a do dalšího zákroku šel Kašík. A byl opět úspěšný. Kotouč už mířil do branky, ale brankář Zlína ho přikryl lapačkou. Své čisté konto zatím tedy udržel.
     
    17:11
    Ovšem vedle hostující branky u mantinelu zůstal ležet Bohumil Jank, jenž byl tvrdě naražen na mantinel. Už je u něho klubový lékař. Z ledu se však zvedá jen těžko.
     
    17:11
    Za pomoci spoluhráčů nakonec sjel na střídačku, či spíše rovnou do kabiny, kde bude jeho ošetření pokračovat.
     
    17:32
    Chomutovští se znovu usadili v hostujícím pásmu, kde kombinovali, ale ke střele před Liborem Kašíkem se nedostali.
     
    18:04
    Další menší domácí tlak před Kašíkem, Klhůfek poslal přízemní střelu. S ní si však poradila obrana hostů, která puk posílá daleko od své branky.
     
    18:33
    Zakázané uvolnění Chomutova a opět se hra stěhuje před Justina Peterse. A zase se bude vhazovat po jeho levici.
     
    18:39
    Nepříjemná teč před Petersem, ten kryje další hostující pokus. Před dotírajícími hosty raději pozastavil hru.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:26
    Skrumáž před hostující klecí, Piráti se snažili dostat kotouč za Kašíkova záda, ale znovu ho hostující brankář podržel někde pod svým ležícím tělem.
     
    19:42
    Ondráček vyslal od modré čáry další střelu na Peterse, ten ji zastavil. V závěru třetiny se tak už skóre nemění.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli dvě branky a obě do chomutovské sítě. Hosté začali aktivně už ve druhé minutě šli do vedení zásluhou Pavla Sedláčka. Na jeho střelu navázal v šesté minutě Antonín Honejsek, který poslal Berany do dvoubrankového náskoku. Piráti v průběhu třetiny ožili a více se tlačili před Kašíkovu klec, ale jejich střely dokázal brankář Zlína pokrýt. O největší šance Pirátů se postarali Masi Marjamäki a Adam Raška. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:23.
     
    Střely na branku: 9 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Valach získal puk na svou stranu a Piráti se vydali do útočného pásma. Jenže je hosté zastavili a dostali se na kotouč zpět.
     
    20:44
    Bohumil Jank se objevil na střídačce a vypadá to, že nakonec bude moci znovu do hry zasáhnout.
     
    21:12
    Zlínští od vlastní branky zakládali další akci, v útočném pásmu se ale k puku dostal Sklenář a nedovolil, aby Berani ohrozili Justina Peterse.
     
    21:48
    Na druhé straně operovali před Kašíkem domácí hráči, nijak zvlášť ho však neohrozili.
     
    22:10
    Individuální akcí se nyní blýskl Antonín Honejsek, těsně před Petersem však neuspěl.
     
    22:40
    Najíždějící Nosek dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a jeho svižná střela pak skončila mimo tři tyče. Hosté jsou v úvodu druhé části hry znovu hodně aktivní.
     
    23:16
    Petr Koblasa vyslal další střelu směrem ke zlínské brance, ale ani jeho pokus se do branky soupeře nevešel. Zlínští tak jdou opět do akce.
     
    23:56
    Ronald Knot byl Lakatošem zastaven, diváci se hodně zlobili. Domnívali se, že by to mohl být i nedovolený zákrok. Ovšem hlavní sudí nevylučuje.
     
    24:10
    Zlínská rozehrávka neměla oči, Berani se tak nedostali do žádného zakončení a navíc sudí hru vykazují do středního pásma po tom, co kotouč skončil v publiku.
     
    24:39
    Domácí hokejisté znovu dobře bránili své pásmo, nepustili tak svého soupeře k žádné střele.
     
    25:39
    Zakázané uvolnění Chomutova a hra se stěhuje přes Justina Peterse. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    26:07
    Lakatoš clonil před Petersem, puk se k němu nedostal, takže před domácím brankářem nevystřelil. Poté však Piráti poslali puk znovu na zakázané uvolnění.
     
    26:17
    Radek Duda z levé strany vyslal střelu z kategorie spíše těch propagačních. Hosté tak získali kotouč a otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    26:46
    Po dalším přerušení hry po zákroku Peterse následuje další komerční pauza.
     
    26:51
    Z levého křídla střílel Ivan Huml, jeho projektil však pokryl Kašík. Piráti však stále drží kotouč a zůstávají v pásmu hostů.
     
    27:35
    Další tlak před zlínskou brankou tak nevyužili a puk poté míří do středního pásma, kam ho poslali obránci zlínského celku.
     
    28:15
    Masi Marjamäki napálil puk směrem na hostující branku a jeho další nebezpečná střela končí na Liboru Kašíkovi! Domácím se stále nedaří dostat se na kontaktní branku.
     
    28:52
    Vantuch čistě dohrál Fryšaru u mantinelu, jenže černou gumu získali zase hráči Zlína, kteří se vydali před branku Peterse.
     
    29:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do tříbrankového vedení. JAKUB ŠLAHAŘ dostal průnikovou přihrávku do jízdy a poté z levé strany překonal Peterse nad jeho lapačkou. Kotouč tak umístil pod víko jeho brány – 0:3. Asistence: David Nosek a Ralfs Freibergs.
    29:31 Jakub ŠLAHAŘ - 0:3
     
    29:48
    Hned po inkasované brance se do velmi dobré šance dostali Piráti, Marjamäkiho další nebezpečná střela však neskončila mezi třemi tyčemi.
     
    30:05
    A na druhé straně šel do dalšího přesného zákroku Justin Peters, jenž dalším zákrokem podržel svůj tým. Hosté jsou nyní velmi nebezpeční a prahnou po dalším gólu.
     
    30:58
    Hra je nyní na déle přerušena. Hostující Valenta inkasoval pukem do helmy a otřesený leží na hrací ploše.
     
    30:58
    Valenta zamířil rovnou do kabiny a hra bude pokračovat dále.
     
    31:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po chybě Pirátů u modré čáry šel Antonín Honejsek se spoluhráčem do brejku a poté z levé strany naservíroval přihrávku JAKUBU HERMANOVI, který pak propálil Peterse – 0:4. S domácími to nevypadá už vůbec dobře. Asistence: Antonín Honejsek a Jakub Šlahař.
    31:53 Jakub HERMAN - 0:4
     
    32:45
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jiří Ondráček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovka využita, Piráti snižují. Krásnou přihrávku na pravou stranu od Vantucha dostal RADEK DUDA, jenž z mírného úhlu trefil protější roh Kašíkovy branky – 1:4. Asistence: Lukáš Vantuch.
    33:08 Radek DUDA - 1:4
     
    34:26
    Vhazuje se po levici Kašíka, Piráti jsou v útočném pásmu a budou útočit na druhou trefu v zápase, která by je mohla vrátit zpět do hry.
     
    34:46
    Jenže po ztrátě kotouče šli Zlínští do protiútoku, Fořt však puk ideálně netrefil a Peters byl tentokráte bez práce.
     
    35:20
    Bohumil Jank pálil na branku Kašíka, jeho pokus však byl nepřesný. Ani k dorážce se nikdo z Pirátů nedostal a hosté dostávají puk z obranného pásma ven.
     
    36:40
    Popelka se zjevil na levé straně, k puku se však nedostal a nemohl tak zakončit. Následně pak domácí hráči dostali kotouč do středního pásma.
     
    37:13
    Vladimír Růžička dostal přihrávku od Masiho Marjamäkiho, ale z tétho spolupráce nic nebylo.
     
    37:36
    Šikovná zadovka zpoza hostující branky na Trefného, ten byl však cloněn obranou Zlína. Poté se neujala ani další střela domácích z levého kruhu.
     
    38:02
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:12
    Chomutovští mají šanci dostat se zpět do zápasu v přesilové hře. Už se uhnízdili v hostujícím pásmu.
     
    38:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., nedovolené bránění + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    38:44
    Síly na ledě se srovnávají po vyloučení Vladimíra Růžičky. Ten poté zřejmě něco řekl směrem k sudím a dostává ještě osobní desetiminutový trest.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Marek Tomica – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:04
    Po vysoké holi byl ještě vyloučen Marek Tomica a Piráti jdou do tří.
     
    39:34
    Hosté se natlačili do domácího pásma, ale Peterse neohrozili. Hned na to se domácí celek osvobozuje a posílá puk až před Kašíka.
     
    39:50
    Další osvobození domácích a druhá třetina je u konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní se hosté dostali už do vedení o čtyři branky, Piráti však v přesilové hře snížili na 1:4 a ještě vykřesali jiskřičku naděje na úspěch v dnešním duelu. Ovšem v úvodu třetí periody je bude čekat dvojnásobné oslabení. Uvidíme, co nám třetí třetina nabídne. Ta začne přibližně v 19:22.
     
    Střely na branku: 13 – 16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Hosté jsou v plném počtu a začíná jejich přesilová hra pět na tři.
     
    40:18
    Freibergs napřáhl na pravém kruhu, dostal puk na Ondráčka, který však pouze promáchl.
     
    40:44
    Domácí jsou ve čtyřech.
     
    41:04
    A nyní už i v plném počtu.
     
    41:46
    Hosté sebrali Chomutovu puk v jeho obranném pásmu a zamířili do útočné akce. Ovšem Piráti si ho získali zpět a hned na druhé straně prověřili Libora Kašíka.
     
    42:26
    Freibergs střílel na branku Pirátů, trefil však brusli svého spoluhráče Fryšary a rázem tak bylo po další zlínské šanci.
     
    43:04
    Ve skrumáži před Kašíkem se Klhůfek snažil dotlačit kotouč za jeho záda, ale to se nepovedlo. V tlaku před vlastní brankou tak byl úspěšnější Kašík.
     
    43:39
    Trefný z vrcholu levého kruhu vyslal přízemní střelu, ta Kašíka neohrozila. Poté to ještě zkoušel také jeho spoluhráč, ale i ten se netrefil.
     
    44:23
    Piráti mají velkou snahu dostat se zpět do zápasu, jejich druhá branka by tomu jistě pomohla. Hosté to zatím nepovolili.
     
    45:15
    Edgars Kulda šel až do blízkosti Peterse, neuspěl a na druhé straně pak prudkou střelu nepřetavil v druhý úspěch Bohumil Jank, jehož střelu ještě tečoval jeden z Pirátů před Kašíkem.
     
    45:46
    Sklenářova střela nedošla před Kašíka, následně pak hosté otáčejí hru znovu před domácí branku.
     
    47:06
    Čas velmi rychle plyne. Hlavně pro domácí tým, který stále ztrácí tři góly.
     
    47:41
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:50
    Zlínští se znovu nastěhovali před chomutovskou branku, kde chvíli kombinovali. Jejich souhra však skončila na ležícím Petersovi. Po jeho zákroku je hra přerušena.
     
    48:19
    Trefný pálil a k odraženému kotouči se dostal Masi Marjamäki, další střela finského útočníka však brankou nekončí.
     
    48:46
    Zakázané uvolnění Zlína a hra se stěhuje zpět do pásma Beranů. Vhazovat se bude po levé ruce Libora Kašíka.
     
    49:00
    Stránského střela z vrcholu pravého kruhu skončila na Kašíkově zákroku, který puk vykopl betonem před sebe. Hned na to ho získali jeho spoluhráči.
     
    49:43
    Oba celky vystřídaly a na ledě jsou tak čerstvé síly. U puku jsou Piráti a snaží se o nějakou kombinaci před brankou Libora Kašíka.
     
    50:08
    Dobře však napadali a výsledkem toho byl zisk kotouče. Berani se tak nadechují k další akci před chomutovskou klecí.
     
    50:46
    Peters nyní raději podržel volný kotouč před dotírajícími hosty a hra je opět přerušena.
     
    51:10
    Honejsek pálil z úhlu, Peterse nehrozil. Trefný poté získal kotouč a hned ho poslal pryč od vlastní branky. Piráti jdou útočit.
     
    51:53
    Hosté začínají kontrolovat hru a Piráty nepouštějí před Libora Kašíka. Lakatoš se nyní dostal ke střele před Petersem, ale jeho pokus mezi tři tyče nezamířil.
     
    52:30
    Nepříjemný puk pro Kašíka. Trefný na něho vyslal nebezpečnou střelu, kterou ale brankář hostujícího celku pohotově pokryl.
     
    53:10
    Následuje další komerční přestávka.
     
    53:20
    Zdeněk Okál se snažil nabruslit před Peterse, zastavila ho ale obrana Chomutova. Piráti se pak dostali do útočné akce, ale před Kašíkem opět nezakončili.
     
    54:31
    Dominik Lakatoš vystřelil z těžkého úhlu, puk skončil jen v rohu obranného pásma Chomutova.
     
    55:09
    Domácím se nepovedlo projít do útočného pásma, Zlínští velmi dobře pokrývali už střední třetinu a získali opět kotouč na svou stranu.
     
    56:13
    Honejsek dostal nabito na pravý kruh, jeho pokus se však nevešel do domácí branky a skončil jen vedle ní.
     
    56:54
    Po zákroku Libora Kašíka je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    57:29
    Dominik Lakatoš řídil protiútok Zlína, ke střele před Petersem se nakonec nedostal. Zastavila ho pozorná obrana Pirátů.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:20
    Zakázané uvolnění Zlína. Piráti získali zadarmo útočné pásmo, vhazovat se bude po pravé ruce Libora Kašíka.
     
    58:20
    Zlínská lavička si vyžádala oddechový čas.
     
    58:32
    Huml vyhrál buly v útočném pásmu, puk se dostal na modrou čáru, kde ho před branku poslal Flemming, ale nikdo z Pirátů nebyl připravený na teč.
     
    59:02
    Zápas se už jen dohrává. Hosté mají bezpečný náskok, domácí už naopak vědí, že s tímto stavem nic neudělají.
     
    59:51
    Devět vteřin před koncem, troufám si napsat, zápasu se ještě vhazuje po levé ruce Libora Kašíka.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Zlínský celek nakonec své tříbrankové vedení uhájil až do konce a bere tři body. Piráti tak ve druhém domácím utkání za sebou nezískali ani bod.
     
    Střely na branku: 24 – 23
     
    Dnešní utkání sledovalo 3421 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:57:36)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 34. Duda (Vantuch) – 2. P. Sedláček (E. Kulda, Žižka), 6. Honejsek (Okál, Herman), 30. Šlahař (Nosek, Freibergs), 32. Herman (Honejsek, Šlahař)


    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Flemming, Jank, Knot, Dietz, Valach, Trefný, Antropov – T. Svoboda, V. Růžička (A), Marjamäki – J. Stránský, Sklenář, Raška – Duda, Vantuch, Tomica (C) – Klhůfek, Huml (A), Koblasa.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Žižka (C), Řezníček, Valenta, Zbořil, M. Novotný – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Lakatoš, P. Sedláček, E. Kulda – Popelka, Fryšara, Šlahař – Herman, Honejsek, Okál.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Jelínek, Malý

    Diváci: 3421
    thejrc.org