Columbus – Montreal 1:4 (kon.) | Florida – Toronto 3:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:2 (kon.)
Carolina – Ottawa 1:4 (kon.) | Calgary – Detroit 6:4 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
Vancouver – Buffalo 4:3 (kon.) | New Jersey – Anaheim 2:3 (kon.) | Colorado – Los Angeles 7:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Sobota 19.01.2019, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:14 Frank VATRANO - 3:1
     
    58:14
    Florida právě vstřelila branku!
    S nejvyšší pravděpodobností je rozhodnuto, FRANKU VATRANOVI se totiž podařilo poslat puk z vlastního pásma až do odkryté torontské svatyně! Asistence: Mark Pysyk.
    14:59 Michael MATHESON - 2:1
     
    14:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Cats ještě v první třetině otáčejí skóre ve svůj prospěch. Huberdeau obkroužil torontskou svatyni a poté našel na levém kruhu Trochecka. Uzdravený centr ještě nesobecky nabil na modrou čáru volnému MICHAELOVI MATHESONOVI, jehož následná rána se zastavila až v síti. Asistence: Vincent Trocheck a Jonathan Huberdeau.
    09:02 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    09:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí zničehonic vyrovnávají! Gardiner se Zajcevem zaváhali při rozehrávce a ztratili puk ve vlastní třetině. Keith Yandle následně vypálil od modré a MIKE HOFFMAN šikovnou tečí usměrnil touš za Sparksova záda. Asistence: Keith Yandle a Nick Bjugstad.
    01:49 Ron HAINSEY - 0:1
     
    01:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se rychle dostávají do vedení a postaral se o to sváteční střelec RON HAINSEY. Obránce, který se trefil naposledy v listopadu, dostal na modrou čáru nabito od Morgana Riellyho a z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Morgan Rielly a Kasperi Kapanen.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 10. Hoffman (Yandle, Bjugstad), 15. Matheson (Trocheck, Huberdeau), 59. Vatrano (Pysyk) – 2. Hainsey (Rielly, Kapanen)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Matheson, Pysyk, McCoshen, Brown – Vatrano, Barkov, Dadonov – Huberdeau, Trocheck, Bjugstad – Hoffman, Borgström, Malgin – Sceviour, McCann, Hawryluk.
    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen) – Rielly, Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Dermott, Ožiganov – A. Johnsson, Tavares, Marner – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau, Kadri, Kapanen – P. Lindholm, F. Gauthier, Co. Brown.

    Rozhodčí: Charron, St. Pierre – Suchánek, Cameron
    ocianews.com