Columbus – Montreal 1:4 (kon.) | Florida – Toronto 3:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 0:2 (kon.)
Carolina – Ottawa 1:4 (kon.) | Calgary – Detroit 6:4 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
Vancouver – Buffalo 4:3 (kon.) | New Jersey – Anaheim 2:3 (kon.) | Colorado – Los Angeles 7:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
7:1 (1:0, 6:0, 0:1)
Los Angeles Kings
Sobota 19.01.2019, 21:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:52 Ilja KOVALČUK - 7:1
     
    47:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ILJA KOVALČUK po přihrávce zpoza brány vypálil na vrcholu pravého kruhu bez přípravy a nad lapačkou Semjona Varlamova vymetl bližší horní roh! Asistence: Anže Kopitar a Drew Doughty.
    35:49 Colin WILSON - 7:0
     
    35:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Carl Söderberg krátkou kolmou diagonální přihrávkou poslal do samostatného úniku COLINA WILSONA, který u levé tyče propasíroval puk do sítě mezi pravým betonem a rukou Jacka Campbella! Příliš místa tam nebylo, je to ale už 7:0. Asistence: Carl Söderberg a J. T. Compher.
    34:35 Mikko RANTANEN - 6:0
     
    34:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN v levém kruhu ukradl puk Kings, mezi dvěma protihráči se protáhl před bránu a po skvělé stahovačce na vzdálenější pravé tyči bekhendem zamířil nad lapačkou roztaženého Jacka Campbella k přední tyči!
    28:34 Sheldon DRIES - 5:0
     
    28:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Útočník Avs Matt Calvert během oslabení unikl dvěma protihráčům a na konci samostatného úniku ztroskotal na Jonathanovi Quickovi, po zákroku brankáře Kings ale u pravé tyče sklepl puk ze vzduchu do sítě SHELDON DRIES a video poté vyvrátilo nedovolené bránění brankáře! Colorado drtí soupeře. Asistence: Matt Calvert.
    27:18 Mikko RANTANEN - 4:0
     
    27:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN si na bodu pravého kruhu bruslí přikopl puk na hůl po fantastické zpětné diagonální přihrávce Nathana MacKinnona napříč útočným pásmem a po zamíchání s kotoučem rychlou střelou zápěstím nad lapačkou Quicka vymetl bližší pravý horní roh brány! Asistence: Nathan MacKinnon a Gabriel Landeskog. (4:0)
    22:27 Tyson BARRIE - 3:0
     
    22:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    TYSON BARRIE na pravém křídle převzal puk po zpětné přihrávce Alexandera Kerfoota, vybruslil si na vrchol mezikruží a krásnou střelou zápěstím přes klečícího Jakea Muzzina zamířil do levého horního rohu brány! Avalanche vedou již 3:0. Asistence: Alexander Kerfoot a Matt Calvert.
    20:32 Gabriel LANDESKOG - 2:0
     
    20:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tyson Barrie kolmou přihrávkou od modré čáry našel v mezikruží Nathana MacKinnona, který krásnou zadovkou sklepl puk pro GABRIELA LANDESKOGA, a kapitán Avalanche střelou zápěstím z bodu levého kruhu vymetl bližší levý horní roh brány! Avalanche využili přesilovou hru a krátce po přestávce vedou nad Kings 2:0. Asistence: Nathan MacKinnon a Tyson Barrie.
    09:57 Carl SÖDERBERG - 1:0
     
    09:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    CARL SÖDERBERG v závěru přesilové hry po skvělé teči orazítkoval bližší pravou tyč, pár sekund na to se ale prosadil při běžném počtu hráčů na ledě, když si najel před bránu na přihrávku Tysona Barrieho z pravého křídla a ostrého úhlu a nad pravým betonem ležícího Jonathana Quicka poslal puk do sítě! Domácí udeřili jako první – 1:0. Asistence: Tyson Barrie.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Söderberg (Barrie), 21. Landeskog (MacKinnon, Barrie), 23. Barrie (Kerfoot, Calvert), 28. Rantanen (MacKinnon, Landeskog), 29. Dries (Calvert), 35. Rantanen, 36. C. Wilson (Söderberg, Compher) – 48. Kovalčuk (Kopitar, Doughty)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Girard, E. Johnson (A), Cole, Barrie, Nemeth, Zadorov – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – C. Wilson, Söderberg, Compher – Andrighetto, Kerfoot, Calvert – Nieto, Dries, G. Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Los Angeles Kings: Quick (29. J. Campbell) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Phaneuf, Walker – Hagelin, Kopitar (C), D. Brown – Iafallo, J. Carter (A), Leipsic – Kovalčuk, Kempe, Toffoli – Clifford, N. Thompson, Wagner. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Jean Hebert. Čároví: Brandon Gawryletz, Travis Gawryletz

    Diváci: 18043
    thejrc.org