Wolverhampton – Leicester 4:3 (kon.) | Bournemouth – West Ham 2:0 (kon.) | Liverpool – Crystal Palace 4:3 (kon.)
Manchester Utd. – Brighton 2:1 (kon.) | Newcastle – Cardiff 3:0 (kon.) | Southampton – Everton 2:1 (kon.)
Watford – Burnley 0:0 (kon.) | Arsenal – Chelsea 2:0 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
4:3 (2:0)
Leicester City
Sobota 19.01.2019, 13:30 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek dne! (15:37:47)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:10.
     
    Je dobojováno, neuvěřitelné utkání plné zvratů končí šťastněji pro domácí tým. Wolverhampton může být spokojen především s výkonem v prvním poločase, který díky trefám Dioga Joty a Ryana Bennetta zvládl poměrem 2:0. Po přestávce trvalo Liškám pouze šest minut, než dokázaly vyrovnat. Nejprve se po zdařilém průniku prosadil Demarai Gray, o chvíli později si míč do sítě nešťastně srazil Conor Coady. To ale zdaleka nebylo všechno, výborně hrající Diogo Jota vrátil Wolves vedení, hosté v sedmaosmdesáté minutě odpověděli zásluhou Wese Morgana. Poslední slovo nakonec přeci jen měli svěřenci Nuna Espírita Santa, Diogo Jota ve třetí minutě nastavení zkompletoval hattrick, a přisoudil tak Wolverhamptonu důležité tři body.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Oslavovat se svými svěřenci se do rohu hřiště vydal i Nuno Espírito Santo, který je hlavním rozhodčím poslán do útrob stadionu. Vše nasvědčuje tomu, že domácí už toto vedení nepustí.
    90+3. Diogo JOTA - 4:3
     
    90+3
    Wolves právě vstřelili branku!
    To, co se právě událo na Molineux Stadium, je naprosto neskutečné. Zdá se, že poslední slovo dnes přeci jen budou mít domácí, kteří přidávají čtvrtou branku. Nevesova průniková nahrávka našla na hranici ofsajdu číhajícího Jiméneze, jenž se neukvapil, poslal míč k DIOGU JOTOVI a ten suverénně zkompletoval hattrick.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat tři minuty.
     
    90
    Roh zahrávali také domácí fotbalisté. Míč do šestnáctky vyslal střídající Gibbs-White, defenziva Foxes ale nepřipustila další dramatický zvrat ve skóre.
     
    89
    Další standardní situaci Wolverhampton přestál bez úhony, Maddisonův centr od rohového praporku mimo pokutové území úspěšně odvrátil Dendoncker.
     
    88
    Dohertyho skákavá nabídka skrze celou šestnáctku doputoval až do míst, kde se pohyboval Jonny Castro, s nímž si velmi dobře při bránění poradil Evans.
    87. Wes MORGAN - 3:3
     
    87
    Leicester právě vstřelil branku!
    Leicester už podruhé v tomto utkání dokázal vstát z mrtvých, tři minuty před koncem základní hrací doby Lišky opět srovnávají! Domácí fotbalisté nezvládli bránění standardní situace, Maddisonův povedený centr dolétl až k WESI MORGANOVI, který hlavičkou do protipohybu překonal marně se natahujícího Patrícia.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Jonny Castro (Wolverhampton Wanderers).
     
    85
    Lišky zahrávali standardní situaci. Maddison přenechal exekuci Chilwellovi, s jehož stříleným centrem si v pokutovém území v klidu poradil Conor Coady.
     
    84
    Na druhé straně Pereira zabojoval a dostihl balon před postranní lajnou, jeho přízemní nabídka posléze oslovila Maddisona, ten ale sám před brankou ve velké šanci selhal.
     
    83
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Danny Simpson, přichází Kelechi Iheanacho.
     
    82
    Jota si pěkně zpracoval balon po Saïssově nákopu, načež zkoušel vyslat na zteč střídajícího Gibbse-Whitea, jenže jeho záměr dobře přečetl Danny Simpson.
     
    81
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází João Moutinho, přichází Morgan Gibbs-White.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 4. Diogo Jota (Moutinho), 12. R. Bennett (Moutinho), 64. Diogo Jota (Neves), 90+3. Diogo Jota (Jiménez) – 47. Gray (Vardy), 51. Coady (vla.), 87. Morgan (Maddison)

    Karty:   44. R. Bennett (WOS), 45+2. Diogo Jota (WOS), 86. J. Castro (WOS) – 2. N. Mendy (LEC), 45+1. R. Pereira (LEC), 58. Ndidi (LEC)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:10.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Saïss – J. Castro, Dendoncker, Moutinho (81. Gibbs-White), Neves, Vinagre (73. Doherty) – Jiménez, Diogo Jota.
    Náhradníci: Ruddy – Doherty, Cavaleiro, Costa, Gibbs-White, Giles, Traoré.

    Leicester City: Schmeichel – Simpson (83. Iheanacho), Morgan (C), Maguire (48. J. Evans), Chilwell – Ndidi, N. Mendy – R. Pereira, Gray, Barnes (73. Maddison) – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Fuchs, J. Evans, Choudhury, Albrighton, Maddison, Iheanacho.

    Rozhodčí: Chris Kavanagh – Daniel Cook, Sian Massey-Ellis

    Diváci: 31 278
    ocianews.com