Slavia – Motor ČB 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 2:1 (2:1 po s.n.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 4:0 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:2 (kon.) | Jihlava – Prostějov 2:3 (kon.)
Vsetín – Kladno 6:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:1 (2:1, 3:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 19.01.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:54 Ondřej KOPTA - 6:1
     
    42:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši pokračují v demolici kladenských nadějí na bodový zisk! Frolo nahodil kotouč na kladenskou branku, poskakující kotouč se pak od Pechance dostal na ONDŘEJE KOPTU a ten jej pod betonem brankáře Cikánka propasíroval za brankovou čáru. Asistence: Antonín Pechanec, Tomáš Frolo.
    32:20 Tomáš PITULE - 5:1
     
    32:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku se však Vsetínu podařilo sehrát ukázkovou kombinaci! Třetí formace vyrazila na zteč, Theoret nejprve poslal kotouč Koptovi, jenž už mohl zakončovat, ale nezazmatkoval a na zlatém podnosu naservíroval branku pro TOMÁŠE PITULEHO, jenž k radosti zaplněného Lapače navýšil vedení Vsetína už na rozdíl čtyř branek. Asistence: Ondřej Kopta, Mitchell Theoret.
    31:27 Luboš ROB - 4:1
     
    31:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín odskakuje do tříbrankového náskoku! Do samostatného úniku se znovu dostal domácí kanonýr LUBOŠ ROB a nekompromisní střelou nedal brankáři Cikánkovi sebemenší šanci. Asistence: Dominik Rudl.
    24:07 Jakub TEPER - 3:1
     
    24:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru! Rob dokázal přihrávkou z rohu útočného pásma najít mezi kruhy osamoceného JAKUBA TEPERA, vsetínský obránce Cikánkovi naznačil pohyb ramenem a nekompromisně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Luboš Rob.
    16:16 Luboš ROB - 2:1
     
    16:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otáčejí skóre zápasu! Kombinaci hostů vystihl LUBOŠ ROB a po svižné jízdě po pravém křídle se vsetínský kanonýr dostal do samostatného úniku a v tváří v tvář Cikánkovi trefil přesně. Asistence: Tomáš Frolo.
    09:56 Radim KUCHARCZYK - 1:1
     
    09:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se Vsetín raduje a na Lapači je srovnáno! Rác předal kotouč Slováčkovi, ten objel bránícího hráče Kladna a nahodil puk na kladenskou branku, kotouč se dostal na hůl RADIMA KUCHARCZYKA, jenž jej dopravil do prázdné branky Rytířů. Asistence: Ondřej Slováček, Roman Rác.
    00:17 Brendon NASH - 0:1
     
    00:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se bleskově dostávají do vedení! Vhazování v útočném pásmu tentokrát Vampola vyhrál a kotouč se okamžitě dostal na modrou čáru, kde se do něj opřel BRENDON NASH a pohotovou střelou prostřelil Šelepněva, jenž měl zakrytý výhled. Asistence: Petr Vampola.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. Kucharczyk (Slováček, Rác), 17. Rob (Frolo), 25. Teper (Rob, Pechanec), 32. Rob (Rudl), 33. Pitule (Kopta, Theoret), 43. Kopta (Pechanec, Frolo) – 1. Nash (Vampola)


    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Slováček (A), Teper, Frolo, Jeřábek, Rudl – Vávra, Kucharczyk (A), Rác – Jonák (C), Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Karafiát, Šilhavý, Vítek.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Nash, Lakos, P. Hořava (C), Veber (A), Kehar, J. Říha – J. Strnad, Vampola, Svedlund (A) – Zikmund, Machač, Melka – Redlich, T. Kaut, Kružík – Š. Bláha, Vildumetz, Jelínek.

    Rozhodčí: Přikryl, Kopeček – Lukš, Novák

    Diváci: 5065
    thejrc.org