Slavia – Motor ČB 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 2:1 (2:1 po s.n.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 4:0 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:2 (kon.) | Jihlava – Prostějov 2:3 (kon.)
Vsetín – Kladno 6:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:1 (2:1, 3:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 19.01.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:20
    Kladno si ještě v závěru třetí třetiny zahraje přesilovou hru, dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Michal Hryciow.
     
    51:26
    Přesilová hra pro Vsetín, dvě minuty za držení fasuje André Lakos.
     
    44:35
    Vávra nyní předvedl hluboký forčeking, z čehož mohl těžit Kucharczyk, jenž připravil tutovou pozici pro Ráce, ten jen o centimetry z bezprostřední blízkosti minul kladenskou branku!
    42:54 Ondřej KOPTA - 6:1
     
    42:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši pokračují v demolici kladenských nadějí na bodový zisk! Frolo nahodil kotouč na kladenskou branku, poskakující kotouč se pak od Pechance dostal na ONDŘEJE KOPTU a ten jej pod betonem brankáře Cikánka propasíroval za brankovou čáru. Asistence: Antonín Pechanec, Tomáš Frolo.
     
    40:46
    Dnešní utkání sleduje 5065 diváků, jedná se o nejvyšší návštěvu sezony na vsetínském Lapači.
     
    39:36
    Přesilová hra pro Kladno, která pokud se ji nepodaří využít, bude pokračovat i na začátku třetí třetiny, dvě minuty za podrážení pro Antonína Pechance.
     
    37:32
    K samostatnému nájezdu se postavil Ladislav Zikmund, zkoušel Šelepněva překonat střelou nad beton, ale nedokázal kotouč zvednout, domácí brankář si tak užívá ovací domácího publika.
     
    37:32
    Bylo nařízeno trestné střílení pro Kladno!
    32:20 Tomáš PITULE - 5:1
     
    32:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku se však Vsetínu podařilo sehrát ukázkovou kombinaci! Třetí formace vyrazila na zteč, Theoret nejprve poslal kotouč Koptovi, jenž už mohl zakončovat, ale nezazmatkoval a na zlatém podnosu naservíroval branku pro TOMÁŠE PITULEHO, jenž k radosti zaplněného Lapače navýšil vedení Vsetína už na rozdíl čtyř branek. Asistence: Ondřej Kopta, Mitchell Theoret.
    31:27 Luboš ROB - 4:1
     
    31:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín odskakuje do tříbrankového náskoku! Do samostatného úniku se znovu dostal domácí kanonýr LUBOŠ ROB a nekompromisní střelou nedal brankáři Cikánkovi sebemenší šanci. Asistence: Dominik Rudl.
     
    29:23
    Trend vylučování pokračuje, tentokrát se ovšem bude bránit domácí Vsetín, dvě minuty za hákování fasuje Tomáš Frolo.
     
    27:20
    Kladnu se nyní podařilo dostat kotouč do branky, konkrétně Zikmundovi, jenže spíš než hokejové zakončení to připomínalo házenou, branka nemohla být uznána, protože kotouč ze vzduchu zmiňovaný hráč do branky hodil rukou.
     
    26:41
    Jenže nedisciplinovanost hostů nebere konce, dvě minuty za podrážení tentokrát odjíždí odsedět André Lakos.
     
    24:26
    Karafiát se vydal na individuální průnik skrz kladenskou obranu, byl však neodvoleně zastaven Brendonem Nashem, jenž oslabí svůj tým na dvě minuty za podrážení. Vsetínu se naskýtá možnost hrát po dobu jedné minuty a jednačtyřiceti vteřin v pěti proti třem.
     
    24:07
    Vsetín navíc bude hrát další přesilovou hru, dvě minuty za hákování fasuje Petr Vampola.
    24:07 Jakub TEPER - 3:1
     
    24:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru! Rob dokázal přihrávkou z rohu útočného pásma najít mezi kruhy osamoceného JAKUBA TEPERA, vsetínský obránce Cikánkovi naznačil pohyb ramenem a nekompromisně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Luboš Rob.
     
    22:32
    Kompletní počet hráčů na ledě nám však dlouho nevydržel, na trestnou lavici se znovu odebere kladenský hráč a znovu to je Jakub Strnad, jenž ostrým zákrokem atakoval Mitchelle Theoreta, verdikt zní dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:00
    Vsetín vstoupí do druhé třetiny v početní výhodě, dvě minuty za hákování vyfasoval Jakub Strnad.
     
    17:42
    Vsetínští budou mít problémy, další dvě minuty za vystřelení puku mimo ledovou plochu fasuje Mitchell Theoret, Kladno má po dobu jedné minuty k dispozici dvojnásobnou početní výhodu.
     
    16:42
    Přesilová hra pro Kladno, dvě minuty za podražení obdržel David Vítek.
    16:16 Luboš ROB - 2:1
     
    16:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otáčejí skóre zápasu! Kombinaci hostů vystihl LUBOŠ ROB a po svižné jízdě po pravém křídle se vsetínský kanonýr dostal do samostatného úniku a v tváří v tvář Cikánkovi trefil přesně. Asistence: Tomáš Frolo.
     
    13:04
    První vyloučení v dnešním utkání, dvouminutový trest čeká na kladenského Petra Hořavu, jenž se provinil proti pravidlům krosčekem.
    09:56 Radim KUCHARCZYK - 1:1
     
    09:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se Vsetín raduje a na Lapači je srovnáno! Rác předal kotouč Slováčkovi, ten objel bránícího hráče Kladna a nahodil puk na kladenskou branku, kotouč se dostal na hůl RADIMA KUCHARCZYKA, jenž jej dopravil do prázdné branky Rytířů. Asistence: Ondřej Slováček, Roman Rác.
     
    09:21
    První formace Vsetína nyní zařadila vyšší rychlostní stupeň a dostala hosty pod tlak, zpoza branky přihrál Kucharczyk před branku Vávrovi, jenž se snažil zavěsit bekhendem pod víko kladenské branky, trefil však horní tyč!
    00:17 Brendon NASH - 0:1
     
    00:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se bleskově dostávají do vedení! Vhazování v útočném pásmu tentokrát Vampola vyhrál a kotouč se okamžitě dostal na modrou čáru, kde se do něj opřel BRENDON NASH a pohotovou střelou prostřelil Šelepněva, jenž měl zakrytý výhled. Asistence: Petr Vampola.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. Kucharczyk (Slováček, Rác), 17. Rob (Frolo), 25. Teper (Rob, Pechanec), 32. Rob (Rudl), 33. Pitule (Kopta, Theoret), 43. Kopta (Pechanec, Frolo) – 1. Nash (Vampola)


    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Slováček (A), Teper, Frolo, Jeřábek, Rudl – Vávra, Kucharczyk (A), Rác – Jonák (C), Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Karafiát, Šilhavý, Vítek.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Nash, Lakos, P. Hořava (C), Veber (A), Kehar, J. Říha – J. Strnad, Vampola, Svedlund (A) – Zikmund, Machač, Melka – Redlich, T. Kaut, Kružík – Š. Bláha, Vildumetz, Jelínek.

    Rozhodčí: Přikryl, Kopeček – Lukš, Novák

    Diváci: 5065
    ocianews.com