Real Madrid – Sevilla 2:0 (kon.) | Huesca – Atlético 0:3 (kon.) | Celta Vigo – Valencia 1:2 (kon.)
konec
SD Huesca
0:3 (0:1)
Atlético Madrid
Sobota 19.01.2019, 18:30 • Estadio El Alcoraz (Huesca) • Španělská LaLiga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:13. (20:22:01)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas končí. Atlético si připisuje tři body za vítězství 3:0 na trávníku poslední Huescy!

    Nepříliš pohledný úvod zápasu rychle utnul nůžkami do tyče Jorge Pulido. Následně měl stoprocentní šanci také Cucho, ale jeho samostatný únik dokázal pokrýt Oblak. Na druhé straně pádil na Santamaríu Thomas Lemar, ale ani on míč do sítě nedostal. Jediným střelcem první půle je tak Lucas Hernández, který dokázal zakončit souhru Griezmanna s Kokem. Po změně stran přidal parádní ránu po Griezmannově přetaženém centru Santiago Arias. Domácí neměli co nabídnout a tak se prosadil i Koke, který proměnil odražený balon od tyče v třetí zásah.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ani v nastaveném čase se domácím nedaří překonat obranu Atlética. Prudkou přihrávku sice srazil Gimenéz, ale Oblak měl spoustu práce, když se balon dorazil hned několikrát v pokutovém území.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Joaquín Muñoz Benavides.
     
    90
    Nadějná akce domácího celku. Z levé strany centroval do nebezpečného prostoru před Oblakem Pulido. Jako poslední se ale dostal k obrannému zákroku Godín.
     
    89
    Po dlouhém nákopu slovinského brankáře ve službách Atlética se dostal k míči pouze Thomas Partey. Hosté se ještě pokusili o rychlý výpad, ale Griezmannovi utekl míč za koncovou lajnu.
     
    88
    Herrera byl faulován na hranici pokutového území madridského celku. Jan Oblak si nechal postavit pouze dvoučlennou zeď, přímá střela Gallara se ale do branky neměla šanci vejít.
     
    87
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Lucas Hernández, přichází Javier Montero.
     
    86
    Před nabíhajícím Gallarem stačil bez potíží zpracovat dlouhou přihrávku Godín. Zkušený stoper Atlética ještě dokázal rozehrát do útoku, ale Carpintero zakončoval do boční sítě.
     
    85
    Jan Oblak poslal míč hluboko na polovinu soupeře. Následně kličkoval před vápnem Partey, ale o balon ho připravil skvěle postavený Insua.
     
    84
    Yangel Herrera si dělal prostor na pravém kraji, ale pomohl si odstrčením soupeře a to neuniklo hlavnímu rozhodčímu. Další faul na útočné polovině ze strany Huescy.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením do konce druhého poločasu. Atlético s přehledem hlídá vedení a jde si pro tři důležité body do tabulky španělské soutěže.
     
    82
    Také Atlético si vybojovalo rohový kop. Po centru Thomase Lemara skákal po balonu Griezmanna, ale hlavičkovat nedokázal a následně je mu pískána hra rukou.
     
    81
    Luis Ávila zařádil pro domácí další rozehrávku od rohového praporku. Před Oblakem bylo velké množství hráčů, ale nikdo se k hlavičce neprotlačil.
     
    80
    Další rohový kop domácího týmu skončil pouze nepřesnou hlavičkou Pulida z přední tyče. Jan Oblak tak znovu nemusel zasahovat.
     
    79
    Hosté jsou spokojeni s tříbrankovým náskokem a do útoku se již příliš nepouštějí a nechávají aktivitu na domácích fotbalistech.

    Vít Schück

    Branky: 32. Lucas Hernández (Koke), 54. Arias (Griezmann), 72. Koke

    Karty:   26. Etxeita (HSC), 63. Musto (HSC), 68. Gallego (HSC) – 63. J. Giménez (ATM), 64. Á. Correa (ATM)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:13.
    SD Huesca: R. Santamaría – Miramón, Insua, Etxeita (C), Pulido – Moisés Gómez, Rivera Hernández (55. Ávila), Musto (71. Y. Herrera), Ferreiro – Cucho (62. Gallar), Gallego.
    Náhradníci: Jovanović – Aguilera, Camacho, Gallar, Akapo, Ávila, Y. Herrera.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Godín (C), Lucas Hernández (87. Montero) – Koke (72. Carpintero), Partey, Rodri, Lemar (90+1. Muñoz Benavides) – Á. Correa, Griezmann.
    Náhradníci: Adán – Juanfran, Garcés, Montero, Moya, Muñoz Benavides, Carpintero.

    Rozhodčí: Cuadra – López, Matías
    thejrc.org