Slavia – FTZS Liberec 9:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
9:2 (3:0)
FTZS Liberec
Sobota 19.01.2019, 18:00 • SH SK Slavia Praha-Eden • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají v závěru tohoto utkání devátý gól! Pršič našel skvělou přihrávkou UROŠE KRASNIČE, který z bezprostřední blízkosti překonal Garčára. Domácí hráč volil technické zakončení a přehodil brankáře Liberce! Asistence: Marko Pršič.
     
    38
    Liberec právě vstřelil branku!
    No vida, je tady další branka pro hosty a opět u toho byl ŠTĚPÁN RUMLER, který využil přihrávky od Pavla Bíny! Nutno dodat, že hostujícímu hráči pomohla branková konstrukce. Asistence: Pavel Bína.
     
    37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do situace dva na brankáře! Přihrávku na pravou stranu dostal ŠTĚPÁN RUMLER, na kterého zívala odkrytá svatyně. Hostující hráč pak s pomocí tyče dnes poprvé překonal Karpiaka! Asistence: Aleš Benek.
     
    33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po levé straně unikl MARTIN SMĚŘIČKA, který poté chytrou střelou na zadní tyč překonal brankáře Garčára a přidal osmou branku domácího týmu! Asistence: Radim Záruba.
     
    32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí rozehrávali rohový kop, Pršič přihrál na úplně volného IGORA LEOVSKEHO, jehož následná rána se zastavila až v síti hostující svatyně! Asistence: Marko Pršič.
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Balón se odrazil k DANIELU KLÍMOVI, který ze středu vypálil tvrdou ránu k tyči. Radim Garčár byl bez šance, poprvé v tomto utkání inkasoval!
     
    25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se dostali do rychlého brejku, který zakončili pátou vstřelenou brankou! MARKO PRŠIČ dostal přihrávku na levou stranu, poté chytře obstřelil brankáře Vogta! Asistence: Igor Leovski.
     
    22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda! Individuální akci nám předvedl RADIM ZÁRUBA, který utekl po pravé straně, následně přehodil vyběhnutého Vogta! Asistence: Martin Směřička.
     
    12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí futsalisté se dostali do přečíslení tři na jednoho! Na konci celé akce byl zakončující DAVID JOŠT. Asistence: Igor Leovski.
     
    9
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vypadalo to, že se RADIM ZÁRUBA dostal do neřešitelného úhlu. Domácí hráč svou tvrdou ranou překonal Vogta, který si tuto branku za rámeček rozhodně nedá! Asistence: Dodo.
     
    3
    Slavia právě vstřelila branku!
    Výbornou přihrávku dostal MARTIN SMĚŘIČKA, který se ocitl tváří v tvář hostujícímu brankáři! Vogt neměl nárok na úspěch, domácí jdou do vedení! Asistence: Radim Záruba

    Štěpán Slovák

    Branky: 3. Směřička (Záruba), 9. Záruba (Dodo), 12. Jošt (Leovski), 22. Záruba (Směřička), 25. Pršič (Leovski), 30. Klíma, 32. Leovski (Pršič), 33. Směřička (Záruba), 40. Krasnič (Pršič) – 37. Rumler (Benek), 38. Rumler (Bína)

    Karty:   34. Záruba (SLA) – 30. Rumler (ZSL), 34. Bína (ZSL)


    SK Slavia Praha: Karpiak, Žežulka – Klíma, Směřička, Jošt, Sita, Leovski, Dodo, Krasnič, Homola, Záruba, Hájek, Pršič
    FTZS Liberec: Vogt, Garčár – Baláž, M. Bína, P. Bína (K), Soukup, Rumler, Benek, Němec, Kazda, Rašín, Kaiser

    Rozhodčí: Šmíd – Vlašič

    Diváci: 350
    thejrc.org