Havířov – Třinec 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 2:1 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 7:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 3:4 (po pr.) | Kobra – PZ Kladno 2:3 (kon.) | Přerov – Vsetín 2:5 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 3:1 (kon.) | Plzeň – Kladno 3:5 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:1 (3:1 po s.n.)
Liberec – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Tábor – Žďár n/S 3:4 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 5:2 (kon.)
Sparta – K. Vary 4:1 (kon.) | Olomouc – Technika Brno 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Olomouc
2:3 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:1)
Technika Hockey Brno
Sobota 19.01.2019, 16:30 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Extraliga dorostu • Nadstavba E
Partner:
     
    56:43
    Hanáci dostanou v této chvíli přesilovku ve velmi zajímavý moment. Ondřej Navrátil (TEC) byl až příliš aktivní v předbrankovém prostoru, kde se prezentoval svou sílou. Sudí mu vyměřili menší trest za hrubost.
     
    43:24
    Olomoucká přesilovka je brzy minulostí, neboť i Hanáci půjdou do čtyř mužů. Za hákování v útočném pásmu je vylučován Adam Spurný (OLO).
     
    43:06
    Šimon Groch (TEC) nejprve obdržel trest za vysokou hůl, nicméně následně se tak dlouho dohadoval se sudím, až vyfasoval desetiminutový osobní trest. Menší trest za něj odsedí Dominik Líska (TEC). Plus k tomu navíc desítku za protesty vyfasoval i Adolf Růžička (TEC).
     
    26:38
    Plecharéna tentokrát viděla dost nevybíravý zákrok. Patryk Kusak (OLO) totiž v rohu kluziště sestřelil Irajna, který se jen s velkým vypětím sil přes bolest zvedal. Za faul vyfasoval dvě minuty za vražení na hrazení, což za něj odpyká Petr Ševčík (OLO), k tomu navíc dostává desetiminutový trest.
     
    25:25
    Masare nyní upadl v rohu kluziště, nicméně ne vlastním přičiněním. Šimon Groch (TEC) jej celkem okatě přidržel, sudí mu tak vyměřili menší trest za držení.
     
    11:05
    Olomoucká přesilovka v této chvíli končí, ujíždějícího Plavku totiž dost signifikantně podrazil David Stratil (OLO). Podle sudích všeho docílil faulem kolenem.
     
    09:32
    Před brněnskou brankou to tentokrát pořádně vřelo. K puku se totiž dostal Spurný a svým pokusem měl velkou šanci zacílit mezi tři tyče. V rozhodující moment jej však podrazil Ondřej Navrátil (TEC), Technika bude hrát první oslabení.
     
    06:23
    Domácí se musí popasovat s dalším oslabením. Tlak Techniky totiž v těchto chvílích vrcholil, za záchrannou brzdu v mezikruží tak zatáhl Andrej Prísažný (OLO). Sudí jej vylučují za podrážení.
     
    02:22
    Na ledě zůstal ležet výrazně otřesený Líska, kterého sestřelil na modré čáře Adam Masare (OLO) Za ostrý zákrok si logicky vysloužil od sudích menší trest, vyhodnocen byl jako faul kolenem.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 51. Ruda (Havel), 59. Ruda (Fasner) – 14. Fornál (Maštalíř, Plevka), 42. Plevka (Přidal), 62. Groch (Plevka)


    HC Olomouc: Hořejší (Špunar) – Nesvadba, Spurný, Lambert, Přecechtěl, Stratil, Radová, Holcman, Sedláček – Havel, Václavský, Kusak, Macháč, Masare, Fasner, Ševčík, Prísažný, Ruda
    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Bílek) – Růžička, Groch, Irajn, Šupa, Navrátil – Vrzal, Mareček, Líska, Přidal, Kubový, Plevka, Frýza, Maštalíř, Hrnčíř, Fornál, Závadský, Harásek

    Rozhodčí: Kubíček – Zouhar, Skokánek
    thejrc.org