Boston – NY Rangers 2:3 (kon.) | Montreal – Philadelphia 2:5 (kon.) | Tampa – San Jose 6:3 (kon.)
St. Louis – Ottawa 3:2 (kon.) | Dallas – Winnipeg 4:2 (kon.) | Nashville – Florida 2:4 (kon.)
Minnesota – Columbus 2:1 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 7:3 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:5 (kon.)
Chicago – Washington 8:5 (kon.) | NY Islanders – Anaheim 3:0 (kon.) | Vancouver – Detroit 3:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
7:3 (3:1, 2:2, 2:0)
Pittsburgh Penguins
Neděle 20.01.2019, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Jonathan MARCHESSAULT - 7:3
     
    59:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A máme tu hattick. Ze středního pásma do prázdné branky poslal kotouč JONATHAN MARCHESSAULT. Asistence: Max Pacioretty a Marc-Andre Fleury.
    53:45 William KARLSSON - 6:3
     
    53:45
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hokejisté Vegas odmítají drama. Ránu od modré čáry vyslal Colin Miller a jeho projektil před brankou výborně tečoval WILLIAM KARLSSON. Asistence: Colin Miller.
    36:16 Jonathan MARCHESSAULT - 5:3
     
    36:16
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Bekhend, forhend a gól! Vegas vede 5:3 a T-Mobile Arena se třese v základech. JONATHAN MARCHESSAULT neuspěchal zakončení, položil si brankáře a i se štěstím poslal kotouč do brány. Asistence: William Karlsson a Colin Miller.
    32:26 Jonathan MARCHESSAULT - 4:3
     
    32:26
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Casey DeSmith vyjel ze své branky, aby rozehrál. Puk se dostal do míst, kde byl JONATHAN MARCHESSAULT. Ten si vylepšil střeleckou pozici a poslal kotouč přesně pod horní tyčku.
    26:00 Sidney CROSBY - 3:3
     
    26:00
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, dvoubrankový náskok Vegas je pryč. Jake Guentzel našel před bránou zcela volného SIDNEYHO CROSBYHO, jehož rychlá rána byla pro brankáře Vegas nechytatelná. Asistence: Jake Guentzel a Kris Letang.
    20:16 Dominik SIMON - 3:2
     
    20:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Krátce po začátku druhé třetiny je sníženo na rozdíl jediné branky. Jake Guentzel už mohl zakončovat, ale ještě našel zcela volného DOMINIKA SIMONA, který jen nastavil hokejku a usměrnil kotouč do sítě. Asistence: Jake Guentzel a Brian Dumoulin.
    16:03 Oscar LINDBERG - 3:1
     
    16:03
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak to byla nádherná akce. Situace dva na jednoho Ryan Carpenter elegantně přihrál OSCARU LINDBERGOVI, jehož projektil mířil přesně ho horního růžku. S tím se nedalo dělat vůbec nic. Asistence: Ryan Carpenter a Cody Eakin.
    15:20 Max PACIORETTY - 2:1
     
    15:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení a otáčejí vývoj zápasu. Stastny našel skvělým pasem MAXE PACIORETTYHO, který poslal kotouč přesně k tyčce. Casey DeSmith na puk nedosáhl. Asistence: Paul Stastny a Alex Tuch.
    06:09 Shea THEODORE - 1:1
     
    06:09
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku a srovnávají stav zápasu. Ránou z první v přesilovce se prosazuje přesně k tyčce SHEA THEODORE. Asistence: Nate Schmidt a Paul Stastny.
    03:51 Phil KESSEL - 0:1
     
    03:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Aktivněji hrající hostující celek se dostává do veden jako první. Olli Määttä našel volného spoluhráče, tím byl PHIL KESSEL. Jeho rána propadla brankáři mezi betony do branky. Asistence: Olli Määttä a Jevgenij Malkin.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 7. Theodore (Schmidt, Stastny), 16. Pacioretty (Stastny, Tuch), 17. O. Lindberg (Carpenter, Eakin), 33. Marchessault, 37. Marchessault (W. Karlsson, C. Miller), 54. W. Karlsson (C. Miller), 60. Marchessault (Pacioretty, M.-A. Fleury) – 4. Kessel (Määttä, Malkin), 21. Simon (Guentzel, Dumoulin), 26. Crosby (Guentzel, Letang)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lagacé) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland, C. Miller, Holden – Marchessault, W. Karlsson, Pirri – Pacioretty, Stastny, Tuch – Nosek, Eakin, Carpenter – O. Lindberg, Bellemare, Reaves.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Dumoulin, Letang, Määttä, Riikola, J. Johnson, M. Pettersson – Guentzel, Crosby, Rust – Sheahan, Malkin, Kessel – Pearson, Brassard, Simon – Blandisi, Cullen, Hörnqvist.

    Rozhodčí: MacDougall, Hanson – Gibbons, Shewchyk

    Diváci: 18 511
    thejrc.org