Pardubice – Olomouc 6:2 (kon.) | Třinec – Plzeň 5:6 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Sparta 1:4 (kon.)
Zlín – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 1:2 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 20.01.2019, 16:20 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Peter MUELLER - 1:2
     
    59:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňanům se nyní podařilo rozebrat defenzívu Liberce a Erat poslal přihrávku přes šíří pásma PETEROVI MUELLEROVI a ten už dokázal trefit odkrytou branku Liberce. Kometa tak střílí branku naděje. Asistence: Martin Erat, Petr Holík.
     
    58:00
    Kometa jde do akce v šesti hráčích!
     
    55:03
    Kometa se bude znovu bránit, dvě minuty za nedovolené bránění fasuje Leoš Čermák.
     
    51:29
    Alexandre Mallet to nyní přehnal se zákrokem na Martina Ševce a od rozhodčích vyfasoval dvě minuty za napadení. Liberec může vsítit rohodující branku.
     
    46:49
    Nyní však Kometě svitla naděje, dvě minuty za podrážení obdržel Matěj Stříteský.
     
    38:14
    Do návratu Čermáka na led zbývají dvě vteřiny, Kometa se však bude muset nadále bránit, neboť dvě minuty nafasoval za podrážení Martin Erat.
     
    36:16
    Liberec si zahraje další přesilovou hru, dvě minuty za držení obdržel Leoš Čermák.
    28:52 Lukáš KRENŽELOK - 0:2
     
    28:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberci se sice nepodařilo využít přesilovou hru, ale krátce po jejím konci hosté odskakují do dvoubrankového náskoku! Hudáček naznačil střelu, načež si kličkou obešel bránícího hráče Komety a bekhendovou přihrávkou poslal kotouč LUKÁŠI KRENŽELOKOVI, jenž trefil přesně do růžku brněnské branky. Asistence: Libor Hudáček.
     
    27:50
    Hudáček trefil clonícího hráče a z toho těžil Zaťovič, jenž upaloval do přečíslení dva na jednoho společně s Muellerem, druhý jmenovaný obdržel přihrávku a před ním zívala odkrytá branka Liberce, extraligový kanonýr však nedokázal puk zvednout nad Willův beton!
     
    26:48
    Liberec ze své aktivity těží přesilovou hru, tu zavinil nedovoleným zákrokem Tomáš Malec, jenž odsedí dvě minuty za hákování.
     
    22:02
    Možnost pro domácí Kometu, dvě minuty za držení tak zní verdikt pro Radana Lence, jenž bude nyní z trestné lavice sledovat počínání svých spoluhráčů v oslabení.
    21:23 Jan ORDOŠ - 0:1
     
    21:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři otevírají skóre utkání! Po vhazování před Vejmelkou se ke kotouči dostal JAN ORDOŠ, obkroužil s pukem branku a bekhendem k bližší tyči propasíroval puk za záda brněnského brankáře. Bez asistence.
     
    19:47
    Kometa byla blízko k otevření skóre! Mueller vedl kotouč do útočného pásma po pravém křídle a dokázal naservírovat kotouč Zaťovičovi, Will však dokázal špičkou betonu ucpat prostor u tyče a Liberec největší šanci soupeře přečkal!
     
    15:54
    Nyní se však v obranné činnosti dopustil prohřešku proti pravidlům Jaroslav Vlach a svůj tým oslabí na dvě minuty za hákování.
     
    08:35
    Po pasu od Ševce se do samostatného úniku dostal Marek Kvapil, liberecký kanonýr to zkoušel střelou nad lapačkou, ale na Vejmelku si nepřišel, brněnský brankář nyní dokázal významně podržet svůj tým!
     
    02:53
    První vyloučení v dnešním utkání, přesilovou hru si zahrají hosté z Liberce, dvouminutový trest za sekání míří odsedět Peter Mueller.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 60. Mueller (M. Erat, P. Holík) – 22. Ordoš, 29. L. Krenželok (L. Hudáček)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Dostál) – Baranka, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič (A), P. Holík, Mueller – Hruška, Plekanec, M. Erat – Dočekal, L. Čermák (C), Vondráček – Mallet, Kusko, Köhler.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Derner, Stříteský, Šmíd (A), T. Hanousek, Ševc, Doherty, Maier – Birner, L. Hudáček, Lenc – M. Kvapil, Filippi, Valský – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Ordoš (A) – J. Vlach, Redenbach, M. Zachar.

    Rozhodčí: Hradil, R. Svoboda – Lhotský, J. Svoboda.

    Diváci: 7431
    bahis siteleri