Pardubice – Olomouc 6:2 (kon.) | Třinec – Plzeň 5:6 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Sparta 1:4 (kon.)
Zlín – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 1:2 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 20.01.2019, 17:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:46 Lucas LESSIO - 3:1
     
    55:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zdvojnásobuje vedení a zajišťuje si důležitý náskok! LUCAS LESSIO obral na obranné modré Krenželoka o kotouč, jako blesk se prohnal po levé straně, stáhl si puk na střed a bekhendem ho poslal mezi betony Bartošáka do sítě! Bez asistence.
    39:39 Lukáš KUCSERA - 2:1
     
    39:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice z ničeho nic snižují. Chalupa prohrál souboj s LUKÁŠEM KUCSEROU, který ho obral o puk a sám se hnal z levé strany na Pavelku, kterého propálil na přední tyči, Ridera se tak dostává do potřebného kontaktu! Bez asistence.
    32:05 Filip PAVLÍK - 2:0
     
    32:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je bleskurychle využita a Hradec zdvojnásobuje svůj náskok. Puk se po buly bleskurychle dostal na modrou čáru, odkud tvrdě vypálil FILIP PAVLÍK, na jehož ránu tentokrát Bartošák zareagovat nedokázal a puk mu na přední tyči zapadl do sítě – 2:0. Nyní nemá reprezentační brankář čisté svědomí. Asistence: Tomáš Vincour, Petr Koukal.
    14:58 Daniel RÁKOS - 1:0
     
    14:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde z ničeho nic do vedení! Nedomlel posunul na levém hrazení puk na modrou. DANIEL RÁKOS se s ničím nerozpakoval a hodil touš na přední tyč, Bartošák ho nejspíš neviděl a puk tak zaplachtil až do sítě! Bez asistence.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 15. Rákos, 33. F. Pavlík (Vincour, Koukal), 56. Lessio – 40. Kucsera


    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Zámorský, Linhart (A), Graňák (C), Cibulskis, F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Smoleňák, Koukal, M. Chalupa – Vincour, Cingel, Lessio – Paulovič, Bičevskis, Miškář – Vopelka, Kukumberg, Rákos (A).
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – D. Krenželok, Výtisk (A), Gregorc, Šidlík, Trška, Mrázek, Černý – Dej, Lev, Olesz (C) – Tybor, O. Roman, D. Květoň – Szturc (A), Poletín, Kucsera – P. Zdráhal, Š. Stránský, Schleiss.

    Rozhodčí: Petružálek, Pešina – Ondráček, Špůr

    Diváci: 4830
    bahis siteleri