Motor ČB – Litoměřice 5:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:1 (2:0, 3:1, 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 21.01.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:11 Lukáš ENDÁL - 5:1
     
    35:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je to 5:1 pro Motor! Krásná individuální akce, kterou předvedl LUKÁŠ ENDÁL. Ten si vybojoval puk ve středním pásmu, poté si najel až před bránu, objel Michajlova a zakončil. Bez asistence.
    34:51 Cody BRADLEY - 4:1
     
    34:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A České Budějovice vedou už o tři branky! Žiga Pavlin vypálil od modré čáry. Puk se odrazil příhodně pro CODYHO BRADLEYHO, který poslal puk do prázdné. Asistence: Žiga Pavlin a Zdeněk Doležal.
    25:56 David GILBERT - 3:1
     
    25:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor znovu vede o dvě branky! Domácí ujeli do přečíslení dva na jednoho a Lukáš Endál přihrál na druhou stranu, kde stál DAVID GILBERT, který střelou z první zvyšuje na 3:1. Asistence: Lukáš Endál a Martin Novák.
    23:17 Patrik MARCEL - 2:1
     
    23:17
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion snižuje na rozdíl jedné branky. PATRIK MARCEL od modré čáry vypálil a prostřelil Kváču pod lapačkou. Asistence: Jan Kloz.
    14:49 Jakub BABKA - 2:0
     
    14:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor vede o dva góly a nádherná individuální akce! Zdeněk Doležal předložil puk JAKUBU BABKOVI, ten si najel před bránu, vykoupal brankáře a poslal puk do prázdné. Asistence: Zdeněk Doležal a Pavel Pýcha.
    05:55 Pavel PÝCHA - 1:0
     
    05:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor jde do vedení! Zdeněk Doležal přihrál na modrou čáru, kde stál PAVEL PÝCHA, který dělovkou od modré čáry prostřelil Krále. Asistence: Zdeněk Doležal.
    Marken.cz

    Dominik Zajan

    Branky a nahrávky: 6. Pýcha (Z. Doležal), 15. Babka (Z. Doležal, Pýcha), 26. Gilbert (Endál, M. Novák), 35. Bradley (Pavlin, Z. Doležal), 36. Endál – 24. Marcel (J. Kloz)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Vydarený, M. Jandus, Pýcha, Svach, Prospal ml., Pavlin – M. Novák, Gilbert, Endál – Heřman, Bradley, Z. Doležal – Beránek, Šimánek, Babka – Doktor, R. Přikryl, P. Novák – Dančišin.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (35. Michajlov) – Pavlas, Marcel, T. Kvapil, Strejček, Jebavý, A. Rulík, Dluhoš – Eret, M. Havelka, J. Dvořák – Schegolkov, Korkiakoski, M. Kadlec – Šik, J. Kloz, Helt – Jirásek, Sklenář.

    Rozhodčí: Čech, Vokřál – Hejl, Bosák
    thejrc.org