Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Liberec – Třinec 4:3 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Piráti Chomutov
Úterý 22.01.2019, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:20 Petr KODÝTEK - 3:2
     
    41:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už to však Západočechům vyšlo a indiáni poprvé v zápase vedou! PETR KODÝTEK si znovu sjel na pravý kruh, dostal povedenou přihrávku přes brankoviště od Jana Kováře a z první zavěsil k bližší tyči. Plzeň tak využívá početní výhodu. Asistence: Jan Kovář a Milan Gulaš.
    31:36 Vojtěch NĚMEC - 2:2
     
    31:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se znovu usadili v útočném pásmu a svůj tlak proměnili ve vyrovnávací branku! Němec zprava nahazoval kotouč na branku, kde činil rozruch Jaroslav Kracík a bránící Marek Tomica si puk bruslí srazil do sítě mezi betony Justina Peterse. Za střelce branky je tak označen VOJTĚCH NĚMEC! Ten se svým 19. gólem v sezóně vyrovnal nejlepšímu střelci extraligy Peteru Muellerovi! Asistence: David Kvasnička.
    25:10 Tomáš SVOBODA - 1:2
     
    25:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Avšak přišla jen chyba a propadnutí plzeňské defenzivy, čehož Chomutov využil dokonale! Přihrávka Růžičky sice neprošla přes obránce Allena na Buchtelu, ale odražený kotouč uklidil do sítě zblízka TOMÁŠ SVOBODA, zamířil přesně k pravé tyči. Trefili se tak již dva bývalí hráči Západočechů. Asistence: Vladimír Růžička a Ondřej Buchtela.
    21:20 Vojtěch NĚMEC - 1:1
     
    21:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nenápadná akce Škodovky a je srovnáno! Spíše tedy chyba Pirátů, kteří nedokázal puk o mantinel vyhodit, nahození obránce Allena bylo sražené hostujícím hráčem jen do vzduchu, za odraženým kotoučem se přiřítil VOJTĚCH NĚMEC, prodral se až před branku a zblízka prostřelil Peterse. Asistence: Petr Kodýtek.
    06:28 Radek DUDA - 0:1
     
    06:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    To jsou věci, rychlá akce hostů a Chomutov vede! RADEK DUDA dostal dobrou přihrávku do jízdy, natlačil se před Romana Vráblíka a střelou zápěstím k levé tyči překvapil Frodla. Asistence: Lukáš Vantuch.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 22. V. Němec (Kodýtek), 32. V. Němec (Kvasnička), 42. Kodýtek (Jan Kovář, Gulaš) – 7. Duda (Vantuch), 26. T. Svoboda (V. Růžička, Buchtela)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Pulpán, Čerešňák, Allen, Jones, Vráblík, L. Kaňák, Kvasnička – Pour, Jan Kovář (A), Gulaš (C) – Straka, Kodýtek, Eberle – V. Němec, Kracík, Kratěna – Kantner, Preisinger, Indrák.
    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Trefný, Knot, L. Kovář, Valach, Jank, Buchtela, Dietz – Marjamäki, V. Růžička (A), T. Svoboda – Raška, Sklenář, J. Stránský – Tomica (C), Vantuch, Duda – Koblasa, Huml (A), J. Havel.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Lučan, Špringl

    Diváci: 4554
    thejrc.org