Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Liberec – Třinec 4:3 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Piráti Chomutov
Úterý 22.01.2019, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Piráti nakoukli do útočného pásma a v tu chvíli vyrazil Justin Peters na střídačku, hosté v šesti!
     
    57:20
    Rychlá protiakce Plzně a přihrávka z pravé strany prošla nalevo až na Jaroslava Kracíka, jenž však z úhlu přestřelil chomutovskou klec!
     
    52:11
    Jan Stránský obkroužil branku a nikdo se k němu stále nestahoval, tak si vyjel do dobré střelecké pozice na levý kruh a vypálil zápěstím nebezpečně, Frodl vyráží ramenem!
     
    50:10
    Volný Indrák na pravé straně hledal před brankou Preisingera, který jen nastavoval na ideální pas hokejku, ale v tísni nakonec kotouč netrefil! Jen to zahučelo Home Monitoring Arénou...
     
    47:18
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Kovář – 2 min., podrážení). Za faul v souboji s Eberlem o branky hostů.
     
    44:25
    Plzeň v pěti a hned ve veliké šanci, Eberle s Kovářem a Kratěnou doráželi volný kotouč na brankovišti, Justin Peters se štěstí odolal!
     
    42:09
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Ondřej Kratěna – 2 min., podrážení).
    41:20 Petr KODÝTEK - 3:2
     
    41:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už to však Západočechům vyšlo a indiáni poprvé v zápase vedou! PETR KODÝTEK si znovu sjel na pravý kruh, dostal povedenou přihrávku přes brankoviště od Jana Kováře a z první zavěsil k bližší tyči. Plzeň tak využívá početní výhodu. Asistence: Jan Kovář a Milan Gulaš.
     
    40:42
    Krásná kombinace Gulaše, Kováře s Indrákem mezi kruhy a na pravé straně zakončujícím Kodýtkem na jeden dotyk, Petr Kodýtek však trefil jen bližší tyč!
     
    39:52
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jan Eberle – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Svoboda – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Raška – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    36:03
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (David Kvasnička – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
    31:36 Vojtěch NĚMEC - 2:2
     
    31:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se znovu usadili v útočném pásmu a svůj tlak proměnili ve vyrovnávací branku! Němec zprava nahazoval kotouč na branku, kde činil rozruch Jaroslav Kracík a bránící Marek Tomica si puk bruslí srazil do sítě mezi betony Justina Peterse. Za střelce branky je tak označen VOJTĚCH NĚMEC! Ten se svým 19. gólem v sezóně vyrovnal nejlepšímu střelci extraligy Peteru Muellerovi! Asistence: David Kvasnička.
     
    29:48
    Stále pokračoval plzeňský tlak, indiáni už stihli kompletně vystřídat a Gulaš pálil z otočky, na brankovišti ještě dorážel Pour, Peters prozatím odolal!
     
    27:07
    Bohumil Jank dostal dobrý pas na pravý kruh a ranou zápěstím pořádně prověřil Dominika Frodla, ten vyráží!
    25:10 Tomáš SVOBODA - 1:2
     
    25:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Avšak přišla jen chyba a propadnutí plzeňské defenzivy, čehož Chomutov využil dokonale! Přihrávka Růžičky sice neprošla přes obránce Allena na Buchtelu, ale odražený kotouč uklidil do sítě zblízka TOMÁŠ SVOBODA, zamířil přesně k pravé tyči. Trefili se tak již dva bývalí hráči Západočechů. Asistence: Vladimír Růžička a Ondřej Buchtela.
     
    22:51
    Miroslav Indrák se proháčkoval před branku, ale ještě bekhendem našel na pravé straně Miroslava Preisingera, proti němuž se ovšem parádně přesunul Peters a lapačkou zlikvidoval plzeňskou tutovku!
    21:20 Vojtěch NĚMEC - 1:1
     
    21:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nenápadná akce Škodovky a je srovnáno! Spíše tedy chyba Pirátů, kteří nedokázal puk o mantinel vyhodit, nahození obránce Allena bylo sražené hostujícím hráčem jen do vzduchu, za odraženým kotoučem se přiřítil VOJTĚCH NĚMEC, prodral se až před branku a zblízka prostřelil Peterse. Asistence: Petr Kodýtek.
     
    19:57
    Preisinger neuspěl při napadání, na druhé straně ještě tutovka pro Chomutov! Jakub Sklenář osamocený mezi kruhy, ranou zápěstím málem procedil puk za Frodla, který však s obtížemi nakonec kryje!
     
    13:36
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Roman Vráblík – 2 min., hákování).
     
    12:28
    Allen nahazoval kotouč z úhlu na branku, odtažený puk se dostal k Indrákovi, jenž z boku nastřelil tyč! Následně se puk dostal znovu ke Conoru Allenovi, jeho střelu zápěstím ukryl Peters ve výstroji.
     
    09:54
    Další zbytečné vyloučení Pirátu a Škoda hraje 37 sekund dvojnásobnou přesilovku!
     
    09:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Bohumil Jank – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    08:31
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ronald Knot – 2 min., sevření puku rukou). Knot si poponesl odražený puk a zbavil se tím protihráče, rozhodčí to postřehli.
    06:28 Radek DUDA - 0:1
     
    06:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    To jsou věci, rychlá akce hostů a Chomutov vede! RADEK DUDA dostal dobrou přihrávku do jízdy, natlačil se před Romana Vráblíka a střelou zápěstím k levé tyči překvapil Frodla. Asistence: Lukáš Vantuch.
     
    05:40
    Nakonec z toho byla dobrá šance Škodovky, Kovář zprava našel mezi kruhy najíždějícího Kodýtka, ten však zamířil pouze do Petersovy vyrážečky. To už Radek Duda skáče zpět na led, hosté se ubránili.
     
    03:40
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Duda – 2 min., krosček).
     
    02:20
    Indrákovu protiakci zastavil Knot, jenž srazil jeho střelu a následně vyslal do brejku dvou proti jednomu spoluhráče, Jan Stránský sám zakončoval a dělovkou napálil zprava levou tyč!
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 22. V. Němec (Kodýtek), 32. V. Němec (Kvasnička), 42. Kodýtek (Jan Kovář, Gulaš) – 7. Duda (Vantuch), 26. T. Svoboda (V. Růžička, Buchtela)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Pulpán, Čerešňák, Allen, Jones, Vráblík, L. Kaňák, Kvasnička – Pour, Jan Kovář (A), Gulaš (C) – Straka, Kodýtek, Eberle – V. Němec, Kracík, Kratěna – Kantner, Preisinger, Indrák.
    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Trefný, Knot, L. Kovář, Valach, Jank, Buchtela, Dietz – Marjamäki, V. Růžička (A), T. Svoboda – Raška, Sklenář, J. Stránský – Tomica (C), Vantuch, Duda – Koblasa, Huml (A), J. Havel.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Lučan, Špringl

    Diváci: 4554
    bahis siteleri