Plzeň – Liberec 4:3 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 1:3 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 4:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:3 (0:3, 1:0, 3:0 - N 0:0 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 24.01.2019, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.
    Hosté vítězí v penaltovém rozstřelu, vítěznou branku svým nájezdem zaznamenal PETR ŠAFAŘOVSKÝ.
     
    49:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla paráda! JAN MATIÁŠEK v oslabení přebruslil hostující obranu a parádním blafákem vykoupal i brankáře Paříka. Bez asistence.
     
    44:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Domácí se dokázali neskutečně vrátit do zápasu. Jan Matiášek zavezl kotouč do pásma, předal ho na pravou stranu, kde byl najetý MATĚJ KOLDA, který povedenou ranou pod horní tyčku vyrovnává na 3:3. Asistence. Jan Matiášek, Martin Lokajíček.
     
    41:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Využitá přesilová hra a máme tu drama. Sebastián Malát našel zpoza brány hokejku DANIELA MALÁKA, který přesnou ranou nad Paříkův beton snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Sebastián Malát, Jakub Procházka.
     
    37:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň snižuje náskok Liberce. Parádní ranou se o to postaral z pravého kruhu JAKUB PROCHÁZKA, který se trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: Marek Princl, Daniel Malák.
     
    19:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Škodovka vůbec nezvládá závěr úvodní třetiny a Liberec naopak ukazuje jak je hokej občas jednoduchý. Petr Šafařovský zavezl kotouč do třetiny, následně ho předal přes celou šíři pásma Jakubovi Rychlovskému, který se neunáhlil střelou a ještě další přihrávkou našel DOMINIKA ŠELIGU, který kotouč dopravil do zcela opuštěné klece. Asistence: Jakub Rychlovský, Petr Šafařovský.
     
    18:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté v předposlední minutě první periody zdvojnásobují své vedení. DOMINIK ŠELIGA ujel po levé straně a přesnou střelou na zadní tyčku se nemýlil. Bez asistence.
     
    09:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté z Liberce se ujímají vedení v zápase. Tygři dostali puk na modrou čáru, kde byl připravený Dominik Šeliga, ten nahozením trefil hokejku PETRA ŠAFAŘOVSKÉHO, který jemnou tečí překonal Koláře. Asistence: Dominik Šeliga, Miloslav Adamec.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 38. Procházka (Princl, Malák), 42. Malák (Malát, Procházka), 45. Kolda (Matiášek, Lokajíček), 50. Matiášek – 10. Šafařovský (Šeliga, Adamec), 19. Šeliga, 20. Šeliga (Rychlovský, Šafařovský), rozh. náj. Šafařovský

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Procházka (PLZ)
    0:1   Šeliga (LIB)
    2. série:
    0:1   Rohla (PLZ)
    0:2   Šafařovský (LIB)
    3. série:
    0:2   Matiášek (PLZ)
    0:2   Rychlovský (LIB)
    4. série:
    1:2   Malát (PLZ)
    1:2   Klapka (LIB)
    5. série:
    1:2   Princl (PLZ)


    HC Škoda Plzeň: Kolář (Pilc) – Houdek, Kovařík, Lokajíček, Šilhán, Kremláček, Malák – Soukup, Kvasnička, Hollar, Kolář, Kolda (C), Slanina, Matiášek, Rohla, Malát, Procházka, Ženíšek, Princl (A)
    Bílí Tygři Liberec: Pařík (Čajan) – Starý, Adamec, Hampl, Charvát (A), Kovář, Had, Ira, Kollert – Křepelka, Rychlovský, Šafařovský (C), Jansa, Jiruš, Klapka, Cikhart, Vomáčka, Šeliga, Žemba (A)

    Rozhodčí: Jakub Hornáček – Aleš Vavruška, Josef Zimmermann
    thejrc.org