Plzeň – Litvínov 7:1 (kon.) | Vítkovice – Liberec 2:1 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 8:5 (kon.)
Zlín – Olomouc 1:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 25.01.2019, 18:00 • ČSOB Pojišťovna ARENA • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:04 Dávid GRÍGER - 2:3
     
    62:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Plutnar vyslal dlouhou přihrávkou na útočnou modrou do rychlého útoku DÁVIDA GRÍGERA, který udělal na středu hřiště zasekávačku obránci a poslal puk Kloučkovi přesně pod levou ruku, čímž přisoudil bod navíc hostujícímu celku. Asistence: Michal Plutnar.
    50:08 Dávid GRÍGER - 2:2
     
    50:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vedení však domácím příliš dlouho nevydrželo, Karlovy Vary vyrovnávají z rychlého útoku, kdy z pravé strany z bezprostřední blízkosti překonal Kloučka střelou na bližší tyč DÁVID GRÍGER. Asistence: Jakub Flek a Tomáš Rachůnek.
    49:26 Brian IHNAČÁK - 2:1
     
    49:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice otáčí vývoj zápasu ve svůj prospěch rychle využitou přesilovkou. Cardwell nahrál z levé strany do pravého kruhu Machalovi, který posunul puk k tyči BRIANU IHNAČÁKOVI, který rychle zakončoval k volné bližší tyči. Asistence: Ondřej Machala a Jacob Cardwell.
    45:32 Ondřej MACHALA - 1:1
     
    45:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali vyrovnání, když Koffer našel zadovkou na levé straně ONDŘEJE MACHALU, ten si s pukem najel na druhou stranu, kde měl prostor pro střelu a zakončením bekhendem mezi betony překonal brankáře Novotného. Asistence: Filip Koffer a Brian Ihnačák.
    33:09 Adam LAPŠANSKÝ - 0:1
     
    33:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Pardubičtí chybovali v rozehrávce ve středním pásmu, kde se ujal puku při hře čtyři na čtyři ADAM LAPŠANSKÝ, ten dlouho váhal se střelou, nakonec se ze středu hřiště trefil přesně do pravého horního rohu branky. Asistence: Tomáš Rachůnek.
    Marken.cz

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 46. Machala (Koffer, Ihnačák), 50. Ihnačák (Machala, Cardwell) – 34. Lapšanský (T. Rachůnek), 51. Gríger (Flek, T. Rachůnek), 63. Gríger (Plutnar)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kacetl) – Budík, Eklund, Schaus, Mikuš, Cardwell, Děrvuk, Holland – Hovorka, Poulíček, Rolinek – Machala, Ihnačák, Dušek – L. Horký, Mandát, Perret – Koffer, Marosz, Voženílek.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Plutnar, Kovačevič, Kozák, Sičák, Šafář, Šenkeřík, M. Rohan – Gríger, Flek, O. Beránek – T. Rachůnek, J. Černý, T. Mikúš – Kohout, Gorčík, Skuhravý – Lapšanský, Balán, R. Vlach.

    Rozhodčí: Hribik, Kika – Svoboda, Špringl
    thejrc.org