Dubnica – Prostějov 0:1 (kon.) | Katowice – Třinec 2:0 (kon.) | Dynamo Drážďany – Dukla Praha 3:2 (kon.)
Opava – Jihlava 2:3 (kon.) | Guangzhou FC – Žilina 0:2 (kon.)
konec
Slezský FC Opava
2:3 (1:1)
FC Vysočina Jihlava
Pátek 25.01.2019, 15:00 • Uherský Brod (UT) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    79
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Na zrodu celé akce byl výborný výkop Veselého. Následovalo nedorozumění mezi opavskou obranou a Vyklickým, kterého využil DAVID KOMÁREK. Ten následně vrátil vedení zpět na stranu Vysočiny!
     
    68
    Opava právě vstřelila branku!
    Po pravé straně teď jihlavské obraně utekl Manzia, který přihrával na střed hřiště. K míči se dostal BRONISLAV STÁŇA, jehož pokus z nějakých dvaceti metrů skončil v síti!
     
    65
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Vysočina otáčí průběh tohoto utkání a jde se do vedení Po centru z levé strany se k míči před Fendrichem dostal FILIP NOVOTNÝ, který ho poslal do sítě!
     
    45
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Následný pokutový kop ONDŘEJE MACHUČI znamená vyrovnávací gól, Fendrich sice vystihl směr, ovšem míč nakonec skončil v síti!
     
    27
    Opava právě vstřelila branku!
    K odraženému míči se v pokutovém území dostal PETR ZAPALAČ, který nechytatelnou přízemní střelou k zadní tyči překonal brankáře Veselého a otevřel skóre!

    Štěpán Slovák

    Branky: 27. Zapalač, 68. Stáňa – 45. Machuča (pen.), 65. Novotný, 79. Komárek


    Slezský FC Opava: Fendrich (65. Vyklický) – M. Helebrand, Simerský, Žídek, Hrabina – Jurečka (57. Bernadina), Zavadil (46. Rychlý), Janetzký (57. Manzia), Řezníček, Zapalač (65. Stáňa) – Smola (65. Juřena).
    FC Vysočina Jihlava: Veselý – Hykel, Křišťál (35. Pojezný), Tlustý (60. Dujmović), Preisler – Machuča, Šumský (46. Komárek) – Šefčík, Smejkal, Novotný – Křivánek
    Náhradníci: Vejmola – Pojezný, Dujmović

    Diváci: 150
    thejrc.org