Slavia – Kadaň 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 2:3 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:4 (0:1 po s.n.)
Přerov – Prostějov 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 5:2 (kon.) | Jihlava – Kladno 5:4 (2:0 po s.n.)
Vsetín – Ústí n/L 10:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 26.01.2019, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:29
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jiří Goiš – 2 min., hákování).
     
    52:00
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Vojtěch Tomi – 10 min. osobní trest + 2 min., hrubost).
     
    51:40
    Neuznaný gól Zubrů, kteří dopravili puk do sítě těsně po odpískání!
     
    50:44
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Václav Meidl – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Sýkora – 2 min., držení).
     
    50:40
    Před Klimešem je v těchto momentech jedna velká nepřehledná skrumáž!
     
    49:30
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Darek Hejcman – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:10
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Daniel Kolář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:35
    Po Pšurného střele se před brankou neprosadil Navrátil ani rychle dojíždějící Doležal z otočky! Neužilovo roztažení na brankové čáře vedlo k úspěchu.
     
    43:26
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Daniel Kolář – 2 min., držení).
    39:33 Lukáš ŽÁLČÍK - 4:2
     
    39:33
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov se ale přece jen do útočné třetiny vrátil a snižuje! Zubrům se nepodařilo vyhodit, čehož využil nahozením ex-přerovský obránce Čáp. Jeho střelu následně za záda Klimeše protečoval LUKÁŠ ŽÁLČÍK. Asistence: Zdeněk Čáp, Jan Starý.
    34:43 Tomáš SÝKORA - 4:1
     
    34:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rychlý průnik TOMÁŠE SÝKORY doplněný špetkou štěstí posílá domácí už do třígólového vedení! Kapitán Zubrů hledal z levého křídla najíždějícího Sikoru, puk se ovšem od brusle obránce hostů odrazil za záda Jakuba Neužila! Asistence: Radomír Pala.
     
    33:15
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Starý – 2 min., podrážení).
     
    29:25
    Zubři jsou po dvou gólech ve svém živlu a Prostějov nenechávají chvíli oddechnout! Neužil teď po dobré hře čtvrté formace domácích chyboval a na hranici brankoviště jen tak tak neinkasoval další gól od dotírajícího Tomiho. Toho před odkrytou částí branky na poslední chvíli zastavil jeden z beků Prostějova.
     
    28:59
    Moučka hledal na druhé straně v přečíslení Hejcmana, ten ale na puk hokejkou nedosáhl!
     
    28:21
    Hejcman přebruslil ve sprinterském souboji Venkrbce a obkroužil bránu. Zblízka si jej ale na své pravé tyči Neužil pohlídal!
    23:04 Radomír PALA - 3:1
     
    23:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pšurný zavezl puk za modrou čáru a přenechal jej Tomimu, od něhož kotouč směřoval k RADOMÍRU PALOVI. Ten se s ničím vůbec nemazlil, nečekal na clonící spoluhráče a tvrdou pumelicí mezi beton a vyrážečku propálil Neužila. Přerov rychle odskakuje na dvoubrankový rozdíl! Asistence: Vojtěch Tomi, Roman Pšurný.
     
    21:37
    Trojice Goiš – Moučka – Hejcman pořádně zatopila prostějovské obraně! Moučka nejprve zaměstnal obránce skvělým pohybem, zbylí útočníci Přerova pak četnými pokusy dotírali na hranici brankoviště! Ležící Neužil zřejmě ani netuší, jak se mu povedlo velké šance zlikvidovat.
    20:29 Roman PŠURNÝ - 2:1
     
    20:29
    Přerov právě vstřelil branku!
    Střelecky dlouhou dobu mlčel, teď se ale ROMAN PŠURNÝ prosazuje podruhé v zápase! Navrátil střelce s číslem 91 našel od levého mantinelu, Pšurný stojící v mezikruží se poté z nevelké vzdálenosti zcela sám nemýlil! Asistence: Jakub Navrátil.
     
    19:50
    Další velká šance! Do předbrankového prostoru se parádně proháčkoval Šimon Kratochvíl, přízemní a pravděpodobně někým tečovaný kotouč minul levou tyč pouze o pár centimetrů!
     
    19:08
    Goiš skvěle zachytil kotouč a předal puk Moučkovi, ten neuspěl v další velké šanci, když zblízka trefil jen rameno padajícího Neužila!
    06:21 Marek RAČUK - 1:1
     
    06:21
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to byla urychlená odpověď Jestřábů, dámy a pánové! Ti rovněž využívají přesilovou hru po krásné kombinaci až "do kuchyně"! Po vyhraném buly rychle našel Nouzu Čáp, který na zlatém podnose naservíroval gól MARKU RAČUKOVI. Asistence: Tomáš Nouza, Zdeněk Čáp.
     
    06:15
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matouš Kratochvíl – 2 min., faul loktem).
    05:56 Roman PŠURNÝ - 1:0
     
    05:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři rychle využívají přesilovou hru! Krislova tvrdá rána z velké vzdálenosti už k Neužilovi došla, avšak ten ji vyrazil pouze k nejproduktivnějšímu hráči Přerova ROMANOVI PŠURNÉMU. Hráč s číslem 91 stojící u pravé tyče pak rychle usměrnil puk do odkryté části branky. Asistence: Jiří Krisl, Tomáš Doležal.
     
    05:31
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Dušan Žovinec – 2 min., hákování).
     
    05:01
    Další série velkých šancí Zubrů! Neužil vyrazil pokus od mantinelu pouze do míst, kam sjížděl Šimon Kratochvíl, puk se mu ale zamotal pod nohy a nemohl tak ideálně zakončit!
     
    01:15
    Obrovská šance domácích! Neužil vyrazil proti soupeřovu útočnikovi, který uháněl do samostatného úniku a zasáhl kotouč dříve než on. Ten ale zamířil k Moučkovi, který dojížděl z druhé vlny, zcela odkrytou bránu ale netrefil a zmařil stoprocentní příležitost domácích v úvodu zápasu!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 6. Pšurný (Krisl, T. Doležal), 21. Pšurný (Navrátil), 24. Pala (Tomi, Pšurný), 35. T. Sýkora (Pala) – 7. Račuk (Nouza, Čáp), 40. Žálčík (Čáp, Starý)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Krisl, R. Černý, Pala (A), Zbořil, M. Novotný, Malina – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Sikora, T. Sýkora (C), M. Kratochvíl – Goiš, Hejcman, Moučka (A) – Tomi, F. Dvořák, Š. Kratochvíl.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Mikliš, Žovinec, D. Kolář, Čáp, Husa, P. Krejčí, J. Zdráhal – Nouza, V. Meidl, L. Luňák – Starý, Račuk, Žálčík – Dvořáček, Pšenička, Matýs – Krejčiřík, Prokeš, Venkrbec.

    Rozhodčí: Kopeček, Vokřál – Měkýš, Otáhal

    Diváci: 2590
    thejrc.org