Slavia – Kadaň 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 2:3 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:4 (0:1 po s.n.)
Přerov – Prostějov 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 5:2 (kon.) | Jihlava – Kladno 5:4 (2:0 po s.n.)
Vsetín – Ústí n/L 10:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
10:1 (2:0, 3:1, 5:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 26.01.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezkou sobotu ze Valašska. Hokejisté Vsetína se po pravidelných sobotních šlágre, kdy měřili síly s konkurenty z elitní čtveřice, střetnou se soupeřem z opačného pólu tabulky. Do Vsetína přijíždí Slovan Ústí nad Labem, klub ze severu Čech však už sezonu pouze dohrává, jeho situace v tabulce už znemožňuje účast v play-off a díky pravidlům ze svazu se Ústečtí nemusí strachovat ani o záchranu. Kdysi obávaný celek druhé nejvyšší soutěže tak pustil své opory do klubů, kde stále můžou bojovat o play-off. Na vsetínský Lapač přijíždí torzo sestavy, která měla před sezonou cíl probojovat se do play-off, přesto se však právě Ústečtí dokázali ve všech vzájemných zápasech Valachům minimálně vyrovnat, důkazem budiž čtyřbodový zisk. Bude oslabený Slovan nepříjemný i v posledním vzájemném utkání na Lapači?
     
    HC Slovan Ústí nad Labem:

    Aktuálně se Ústí nad Labem nachází na 14. pozici tabulky, ztráta na play-off je propastná a činí 34 bodů, nedá se očekávat ani kosmetické vylepšení, neboť Benátky nad Jizerou se na tým z krajského města dívají s patnáctibodovým náskokem. Spíš než nahoru se Slovan dívá dolů, kde číhá krajský rival z Kadaně, právě boj o čest by měl žlutomodrým Severočechům zajistit motivaci k udržení předposlední pozice, kterou drží proti Trhačům s osmibodovým náskokem. Fanouškům pak nezbývá než projevovat svou skalní věrnost, neboť v této fázi sezony už ústecký Slovan o žádné sportovní cíle nehraje, boj o záchranu je díky Českému hokeji zrušen, čehož klub využil k výprodeji svých opor, jako třeba i Radka Jeřábka, jenž v sobotu poprvé nastoupí v dresu Vsetína proti bývalému zaměstnavateli.

    Bilance Ústní nad Labem je stejně bídná jako jejich situace v tabulce. Momentálně se Slovan trápí, sedm porážek v řadě budiž jasným důkazem, přitom ještě na přelomu roku se zdálo, že by se kdysi obávaný celek druhé nejvyšší soutěže mohl nadechnout k poslednímu útoku na vylepšení tabulkových pozic, jenže byl to pouze záchvěv, který přinesl tří vítězství v řadě, třeba i nad Českými Budějovicemi. Ve vzájemných zápasech se Vsetínem pak Slovan eviduje jedno tříbodové vítězství, to když v úvodu základní části připravil Vsetínu debakl 7:3. Poté se ještě Slovanu povedlo na domácím ledě s Valachy bodovat, ale to už padl v prodloužení.

    Ústí nad Labem před blížícím se závěrem soutěže uvolnilo své opory, za Kladno už se pere nejúspěšnější střelec Slovanu Antonín Melka, ve Slavii pak bojuje o play-off Daniel Vrdlovec. Pozice nejproduktivnějšího hráče Slovanu tak připadla Lukáši Volfovi (9+21). Za Ústí nad Labem stále nastupuje pravověrná stálice v podobě Jaroslava Roubíka (5+15). Nejproduktivnější trio Ústeckých uzavírá David Merta (8+7). Druhou nejhorší obranu v soutěži se snaží po odchodu Radka Jeřábka pozvednout Martin Weinhold (2+7). Nepříliš dobrá situace panuje také v brankovišti, ústecký Slovan poslal do brankoviště již šest maskovaných mužů. Nejvíce prostoru dostává Aleš Stezka s úspěšností zákroků těsně pod 91%. Poslední utkání s Porubou odchytal Michal Volke, jehož úspěšnost zákroků je na úrovni 85,29% s průměrem inkasovaných branek na zápas na rovných pěti.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezoně:

    5.KOLO PO 17.9.18:00

    Ústí n. L. – Vsetín 7:3 (3:0, 3:2, 1:1)

    20.KOLO ST 31.10. 17:30

    Vsetín – Ústí n. L. 4:2 (0:1, 2:1, 2:0)

    35.KOLO SO 15.12. 17:10

    Ústí n. L. – Vsetín 3:4p (1:1, 1:2, 1:0 – 0:1)
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Vsetín ve středu zajížděl na led nevyzpytatelného soupeře do Havířova. Bohužel pro Valachy se ve Slezsku potvrdil fakt, že hra Azetu Vsetínu v letošní sezoně příliš nesedí. Havířov o svém vítězství rozhodl ve třetí třetině, kdy se po důrazném forčekingu v útočném pásmu dostal do dvoubrankového vedení. Valaši zkoušeli ještě se zápasem zamávat v závěrečné power-play, ale cenné tři body už si o play-off boující Havířov vzít nenechal. Vsetínu tak skončila sedmizápasová vítězná série, ovšem zelenožlutí jsou stále na dobré cestě k vytýčenému cíli, který činí získat do konce základní části minimálně 100 bodů. Momentálně jich má Vsetín 89, stále drží náskok na dotírající Kladno ve výši tří bodů, na první Jihlavu ztráta narostla na bodů pět, ale kýženou pozici v první čtverce Vsetín kontroluje se čtrnáctibodovým polštářem.

    Vsetínský tým táhne z pozice lídra kanadského bodování soutěže Luboš Rob s počtem 35 branek vládne ligovým střelcům, k tomu všemu třiadvacetiletý útočník Vsetína přidal 23 asistencí. Ve spolupráci Roba pozvedají útočný prapor Vsetína jeho parťáci z lajny, jedná se o Antonína Pechance, jenž si vsetínské angažmá užívá s bilancí 18+36, silnou trojku doplňuje Vít Jonák (18+27). Obranné řady Valachů se mohou maximálně spolehnout na Ondřeje Slováčka, jeho přítomnost na ledě působí na výsledky Vsetína velmi příznivě, 23 plusových bodů budiž jasným důkazem, k tomu ještě ofenzivně laděný bek přidal do klubové pokladnice 31 kanadských bodů, jen pro srovnání, takovou bilanci nemá ani nejproduktivnější útočník ústeckého soupeře. Vedle Slováčka se daří také Jakubu Teperovi (5+15). Brankoviště Vsetína se může opřít o vyrovnanou dvojici maskovaných mužů. Celkem 27 utkání odchytal Jan Šelepněv s úspěšností zákroků na úrovni 90,36%, jeho mladší kolega David Gába zasáhl do 22 utkání, kde si počínal s úspěšností zákroků nad 91,16. Průměrně pak vsetínští brankáři inkasují 2,44 respektive 2,58 branky na zápas.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Valaši se ihned po vhazování nastěhovali do útočného pásma.
     
    00:34
    První zákrok utkání si ale připsal domácí gólman Šelepněv, Schwambergerovo nahození ho ale nemohlo zaskočit.
     
    01:29
    Nepřesná rozehrávka Ústí znamená zakázané uvolnění, hra se stěhuje do útočného pásma VHK.
     
    02:43
    Čtvrtá formace Vsetína zamkla hosty v jejich pásmu, Stezka se ale zákroku nedočkal.
     
    03:09
    Kucharczykovo nahození tečoval Karafiát, puk ale zamířil mimo tři tyče.
     
    03:45
    Hostující přečíslení tři na dva zakončoval Weinhold, střela z levého kruhu mu ale příliš nesedla a Šelepněv puk v poklidu vyrazil.
     
    04:54
    Vsetín sice má územní převahu, k ohrožení soupeřovy branky se ale zatím nedokáže prokousat.
     
    05:45
    To na druhé straně se z čista jasna objevil ve střelecké pozici Schwamberger, jeho pokus ze tří metrů ale zastavila pohotová lapačka Šelepněva.
     
    06:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kdo jiný než LUBOŠ ROB otevírá skóre utkání. Antonín Pechanec vybojoval za hostující brankou puk, poslal ho na úplně volného spoluhráče a Rob z mezikruží zavěsil puk s pomocí horní tyče do horního růžku. Stezka neměl nárok. Asistence: Antonín Pechanec, Vít Jonák.
    06:50 Luboš ROB - 1:0
     
    07:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Toto je pro Ústí hodně kruté. Sedm minut nepustilo Vsetín do zakončení, aby následně ze dvou střel inkasovalo dvě branky, a to v rozmezí jediné minuty. Ondřej Slováček chytře nastřelil puk od modré směrem na VOJTĚCHA ŠILHAVÉHO, jehož teč proplachtila kolem lapačky bezmocného Stezky do brány. Asistence: Ondřej Slováček, David Vítek.
    07:46 Vojtěch ŠILHAVÝ - 2:0
     
    08:59
    Vsetín uklidněný dvougólovým náskokem momentálně jasně dominuje.
     
    09:28
    Březinovu střelu v poslední chvíli zablokoval obránce, o chvíli poté už Stezka musel zasahovat, pokus Kopty vytáhl vyrážečkou mimo.
     
    11:05
    Vsetín je i nadále ve velkém tlaku, hosté se momentálně před Šelepněva prakticky nedostávají.
     
    11:52
    Tak přeci Ústí zahrozilo. Krliš byl u levé tyčky úplně sám, zblízka ale mířil jen do boční sítě. O pár sekund později to zkoušel i agilní Schwamberger, jeho střela byla ale zblokována.
     
    12:56
    Puk nahozený ze vsetínské poloviny teď Stezku pořádně vyděsil, nakonec ho ale úspěšně vykopl.
     
    13:39
    Dominik Rudl nabízí hostům šanci na snížení. Za zásah do oblasti hlavy a krku totiž bude sedět 2+10 minut na lavici hanby.
     
    14:47
    Hosté sice tráví čas v útočném pásmu, k ohrožení brány VHK se ale zatím nedostali.
     
    15:00
    Vsetín se osvobozuje.
     
    15:39
    Vsetín je kompletní, Šelepněv byl v oslabení bez práce.
     
    15:57
    Zdvořáček pálil hned po vhazování, ráně ale chyběla razance a domácí gólman ji v pohodě vyrazil.
     
    16:43
    Kucharczyk byl sám před gólmanem, nebyl ale v ideálním postavení a poskakující přihrávku netrefil dobře.
     
    18:09
    Druhá formace domácích teď operovala v útočném pásmu, k zakončení se ale nedostala. Následně dostal v souboji u mantinelu Pechanec holí do obličeje, rozhodčí však tento zákrok pravděpodobně přehlédli, vylučovat se proto nebude.
     
    18:58
    Dva domácí hráči se srazili na útočné modré čehož využil Krliš a řítil se sám na Šelepněva. Domácí gólman souboj vyhrál, zakončení zneškodnil pravým betonem.
     
    19:40
    Chlouba se šikovně protáhl do střelecké pozice, obránci VHK mu ale v poslední chvíli puk uzmuli.
     
    19:55
    Roman Rác střílel chytře přes obránce, branku ale přestřelil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Vsetín v ní byl jednoznačně aktivnějším mužstvem a i když si příliš šancí nevytvořil, díky slepeným brankám ze závěru první desetiminutovky si vypracoval příjemný dvougólový náskok. Ústečtí hokejisté sice hrozí z rychlých protiútoků, na Šelepněva ale zatím nevyzráli a do kabiny tak odcházejí s dvougólovým mankem. Druhá třetina začne cca 18:21.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:39
    Kucharczyk s Rácem teď motali hosty za jejich svatyní, obrana Ústí ale nakonec překazila zakončení.
     
    22:02
    Březinova střela se odrazila od brusle hostujícího beka, zamířila však mimo.
     
    22:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to 3:0. Stezka neudržel vysoké nahození Jeřábka od modré, puk následně v nepřehledné situaci poskakoval v okolí brankové čáry a ONDŘEJ KOPTA jej nakonec pohotově doklepl za brankovou čáru.I. Asistence: Radek Jeřábek, Tomáš Pitule.
    22:24 Tomáš FROLO - 3:0
     
    24:16
    Hra je nyní neurovnaná. Hosté se sice snaží probít se před domácí branku, sráží je však množství nepřesností.
     
    24:57
    ... jako třeba teď. Zakázané uvolnění Ústí vrací hru před Stezku.
     
    25:04
    Po rychlé výměně puku pálil z mezikruží Frolo, hostující gólman vyráží.
     
    25:22
    Březina sekl zakončujícího hráče hostů, Ústí nad Labem si zahraje druhou přesilovku v zápase.
     
    26:10
    Jeden z hostujících hráču teď i s přispěním Šelepněvova zákroku trefil tyč.
     
    26:27
    V souboji před brankou se dle názoru hlavního rozhodčího dopustil Vítek podrážení,hosté si tak zahrají pět na tři.
     
    26:49
    Blahovu střelu srazil Kucharzcyk do ochranné sítě
     
    27:16
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po několika odrazech puk doputoval na hůl MARTINA ŠŤOVÍČKA a ten z blízka trefil mezeru mezi betony přemisťujícího se Šelepněva. Asistence: Roman Chlouba, Tomáš Jandus.
    27:16 Martin ŠŤOVÍČEK - 3:1
     
    27:38
    Hosté pokračují v přesilovce a zle zatápějí domácí defenzívě.
     
    28:19
    Další zákrok Šelepněva po střele z mezikruží.
     
    28:28
    Vsetín je v plném počtu.
     
    29:51
    Po Šilhavého střele se k dorážce dostal ještě Vávra, v záklonu ale nemířil přesně.
     
    30:27
    Karafiát se řítil po křídle, jeho střelu ale srazil hostující bek do ochranné sítě.
     
    31:00
    Valaši teď dlouho operovali v útočném pásmu, do zakončení se ale neprobili.
     
    31:35
    Kucharczyk dostal přesný pas za beky, pokusil se o rychlou kličku do protipohybu brankáře, ten ale dokázal včas zareagovat a puk zastavit.
     
    32:04
    Hra se nyní otevřela. Na druhé straně pálil z pravého křídla Tůma, trefil však jen boční síť.
     
    32:37
    A takřka z protiútoku ujížděl na Stezku Březina, v poslední chvíli mu ale zkřížiil cestu obránce a domácí útočník nakonec ani nevystřelil.
     
    33:59
    Po nahození od domácí střídačky podržel Stezka puk ve výstroji. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    34:13
    Vávra ztratil puk na útočné modré a následný brejk hasili domácí jen za cenu faulu. Hlavní rozhodčí nařizuje trestné střílení.
     
    34:13
    Chlouba si sice šikovně položil Šelepněva, domácí gólman ale dokázal roztáhnout betony od tyče k tyči a Chlouba je nedokázal přehodit. Domácí brankář teď sklízí zasloužené ovace publika.
     
    35:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    No tak tohle byla nádhera. Hosté chybně rozehráli a Jonák s ANTONÍNEM PECHANCEM byli rázem sami před gólmanem. Nebyli v ideálním postavení, Jonák však situaci vyřešil naprosto geniálně, takže zakončujícímu Pechancovi stačilo jen v pravou chvíli vložit puk do milimetrové přihrávky. Asistence: Vít Jonák.
    35:16 Antonín PECHANEC - 4:1
     
    36:00
    Chrpa se natlačil s pukem před domácí branku, Šelepněv byl pozorný.
     
    36:54
    Vítek hledal na hostujícím brankovišti Vávru, ten byl ale zablokován bekem.
     
    37:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín navyšuje náskok. JIŘÍ KARAFIÁT si šikovně obhodil obránce a ocitl se sám před Stezkou. Střela mu sice ideálně nesedla, puk ale přesto proskotačil gólmanovou výstrojí do sítě. Asistence: Ondřej Slováček.
    37:43 Jiří KARAFIÁT - 5:1
     
    38:48
    Pechanec se rychlou kličkou natlačil před Stezku, zblízka ale na několikrát nepřetlačil gólmanův beton.
     
    39:51
    Březinův průnik dokázal zastavit hostující obránce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina přinesla výrazně víc vzruchu než ta první. Vsetín vedl 3:0, Ústí však snížilo a při trestném střílení se dokonce mohlo dotáhnout na rozdíl jediné branky. Šelepněv ale nájezd zneškodnil a domácí hned nato dvě brankami upravili skóre na 5:1. Zdá se tedy, že o osudu utkání je rozhodnuto. Nebo ne? To ukáže třetí dějství, které začne cca 19:13. Buďte u toho s námi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:44
    Tak přeci si i Vsetín zahraje v tomto zápase přesilovku. Dvě minuty za podrážení si odsedí Jandus.
     
    41:23
    Rob našel Vávru na mezikruží, jeho pohotovou střelu ale dokázal Stezka vykopnout.
     
    42:10
    Pechancova teč zamířila mimo a hosté vyhazují.
     
    42:31
    Rác našel rozjetého Karafiáta, ten ale z úhlu přestřelil Stezku i s brankou.
     
    42:45
    Hosté své první oslabení ustáli bez úhony.
     
    43:10
    Jeřábkova tečovaná střela prolétla nad.
     
    43:25
    Další tečovaná střela už mířila na bránu, skončila ale ve Stezkově výstroji.
     
    43:40
    Hosté mohli jít do přečíslení dva na jednoho, Schwamberger ale situaci vyřešil zle a o puk přišel.
     
    44:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Rudlovi sice ve střelecké pozici vypíchli hosté puk, domácí bek ho však ještě zadovkou dokázal poslat na hůl ONDŘEJE KOPTY a ten zavěsil puk na bližší tyč. Asistence: Dominik Rudl, David Březina.
    44:25 Ondřej KOPTA - 6:1
     
    45:00
    Dvakrát v rychlém sledu pálil Vítek, Stezka si připsal výborné zákroky.
     
    45:16
    Velká šance Frola a další výborný zákrok Stezky proti střele zblízka.
     
    45:28
    Hostující hra se v těchto fázích zápasu úplně rozsypala. Není proto divu, že si trenér Ústí vzal oddechový čas.
     
    45:34
    Hned po vhazování zkoušel pozornost gólmana Rob, Stezka prospěl.
     
    46:21
    Hosté se málem dostali do brejku, Jeřábek s Pechancem však svou chybu dokázali včas napravit.
     
    46:55
    Slováček chytře hledal najíždějícího Karafiáta, ten měl ale puk na dlouhou hůl, touš tak zvedl až příliš vysoko.
     
    47:24
    Krlišova překvapivá rána se odrazila od tyče, dojíždějící hráč Ústí pak v plné rychlosti nedokázal usměrnit puk do odkryté brány.
     
    48:29
    Březina si šikovně obhodil obránce a hned pálil. Stezka měl velké problémy, nakonec však puk dokázal udržet ve výstroji.
     
    49:00
    Domácí hrají s chutí, na hostující bránu se valí útok za útokem.
     
    49:21
    Pechanec to zkoušel bekhendem, brankář Severočechů se ale nenechal překvapit.
     
    Dnešnímu utkání přihlíží 2830 platících diváků.
     
    49:58
    Jonák tak dlouho kličkoval, až se ukličkoval a odjíždí střídat.
     
    50:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Mikušovo nahození od modré srazil JAN KARAFIÁT do předbrankového prostoru a odkud se puk i díky dobré práci Radima Kucharczyka odrazil do odkryté brány. Asistence: Peter Mikuš.
    50:49 Jiří KARAFIÁT - 7:1
     
    51:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pro hosty to začíná zavánět velkým debaklem. DAVID BŘEZINA posílal přihrávku napříč brankovištěm a hostující bek ho svým obraným zákrokem srazil přesně mezi betony přesouvajícího se Stezky. Asistence: Ondřej Kopta, Tomáš Frolo.
    51:06 David BŘEZINA - 8:1
     
    53:26
    Rác dostal pas do ideální střelecké pozice, Zukal mu zakončení překazil, ovšem jen za cenu ostré sekyry – dvě minuty, sekání.
     
    53:42
    Rácovi dnes zřejmě není souzeno. Krásnou kombinaci VHK zakončoval do odkryté branky, Stezka ale zázračně zastavil puk lapačkou.
     
    54:30
    Vsetín má v přesilovce velký tlak a tribuny mezitím skandují své přání: deset, deset.
     
    55:21
    Další trest pro hosty, Vsetín si zahraje krátce v pěti proti třem. Vyloučeným je Chrpa.
     
    55:45
    Hosté jsou sice pod tlakem, ale už ve čtyřech.
     
    56:57
    Slováčkovo nahození Stezka chytá. Vsetín má v přesilovkách velký tlak, ke gólu to však zatím nevede.
     
    57:10
    Od modré pálil Jeřábek, Stezka ale puk dobře viděl a v poklidu chytá.
     
    57:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen Vsetín přesilovku využívá. Koptovu ukrytou střelu hned po vhazování dokázal Stezka vykopnout, dojíždějící TOMÁŠ PITULE však neměl nejmenší problém poslat volný puk do odkryté brány. Asistence: Ondřej Kopta.
    57:15 Tomáš PITULE - 9:1
     
    57:48
    Vávra měl na holi desítku, v ideální pozici ale promáchl puk.
     
    58:33
    Jonák hledal před bránou Pechance, ten puk netrefil.
     
    59:10
    Rob nabil Frolovi, toho vychytal Stezka.
     
    59:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Celý stadion je na nohou. Fanoušky vzývaná desítka přeci jen padla. Jenáček skvěle zapracoval na útočné modré, kde zastavil vyhození. Po rychlé kombinaci následně puk doklouzal k najíždějícímu RADIMU KUCHARCZYKOVI a vsetínský veterán střelou po ledě završil účet dnešního zápasu. Bez asistence.
    59:52 Radim KUCHARCZYK - 10:1
     
    59:59
    Tak ještě jedna šance. Rác se po křídle protáhl až před Stezku, ten ale dokázal úspěšně zasáhnout.
     
    Konec zápasu.
     
    Vsetín slaví vysoké vítězství. Hostující hráči ve třetí třetině zcela odpadli a jen bezmocně sledovali, kterak skóre narůstá do hrozivých rozměrů. Přestože v první polovině zápasu drželi se Vsetínem jakž takž krok, nakonec opouštějí Ústečtí Lapač s desetibrankovým přídělem.Vsetín si připisuje další domácí vítězství a navyšuje svůj náskok před třetím Kladnem. Ze Vsetína přejeme příjemný zbytek večera. (19:54:58)
    Marken.cz

    Radek Bařina

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 7. Rob (Pechanec, Jonák), 8. Šilhavý (Slováček, Vítek), 23. Kopta (Jeřábek, Pitule), 36. Pechanec (Jonák), 38. Karafiát (Slováček), 45. Kopta (Rudl, Březina), 51. Karafiát (Mikuš), 52. Březina (Kopta, Frolo), 58. Pitule (Kopta), 60. Kucharczyk – 28. Šťovíček (Chlouba, T. Jandus)


    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Slováček, Rudl, Frolo, Jeřábek, Jenáček – Karafiát, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Březina – Vávra, Šilhavý, Vítek.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stezka (Volke) – M. Zdvořáček, Mert, Weinhold, Blaha, Zukal, Hes – Grim, Schwamberger, Krliš – Chlouba, Šťovíček, T. Jandus – Tůma, Davídek, Chrpa – Planý.

    Rozhodčí: Barek, Valenta – Bosák, Maštalíř

    Diváci: 2830
    bahis siteleri