Chabarovsk – Ufa 3:0 (kon.) | Kunlun – Omsk 3:6 (kon.) | Vladivostok – Novosibirsk 3:5 (kon.)
CSKA Moskva – Barys 2:5 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – Riga 7:1 (kon.)
HC Slovan – Minsk 2:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Sobota 26.01.2019, 15:00 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:56 Brandon BOCHENSKI - 2:5
     
    58:56
    Astana právě vstřelila branku!
    Ve chvíli, kdy domácí odvolali brankáře, přídává Barys pojistku vítězství. BRANDON BOCHENSKI zachytil kotouč a usměrnil ho do prázdné svatyně. Asistence: Cornier, Frattin.
    54:35 Anton SLEPYŠEV - 2:4
     
    54:35
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak že by přeci jen ještě nějaké drama! ANTON SLEPYŠEV vyčkával na levém kruhu. Řekl si o přihrávku, která přišla zpoza brány a ranou z první prostřelil Karlssona. Asistence: Romanov, Světlakov.
     
    35:48
    Bochensku vypíchl soupeři puk, a pak se dostal do brejku. Neměl sice rychlost, ale dokázal zakončit a Sorokin přerušil hru.
     
    34:35
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Anton Sagadejev – 2 min., podrážení).
    34:01 Kirill KAPRIZOV - 1:4
     
    34:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale početní výhodu domácí využili. Jednu střelu dokázal Kalrsson vytěsnit, jenže pro jeho smůlu jen k holi KIRILLA KAPRIZOVA, který s přehledem doklepl kotouč do sítě. Asistence: Grigorenko, Blažijevskij.
     
    33:17
    Kombinační souhru domácích ukončil až Slepyšev. Ten už v podstatě zakončoval do prázdní brány, ale fantastický Karlsson puk zastavil betonem před brankovou čárou.
     
    32:32
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Nikita Michajlis – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    26:08
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Pavel Karnauchov – 2 min., sekání).
    22:21 Alexej MAKLJUKOV - 0:4
     
    22:21
    Astana právě vstřelila branku!
    Lídr KHL je na lopatkách! Barys drtí svého soupeře nevídaným způsobem, a ještě k tomu na jeho ledě. Sorokin měl zakrytý výhled a rána z hole ALEXEJE MAKJLUKOVA mu prosvištěla nad lapačkou a zapadla za jeho záda. Asistence: Svedberg, Ševčenko.
    20:59 André PETERSSON - 0:3
     
    20:59
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to je už neuvěřitelné! Domácí opět úplně zaspali začátek zápasu. ANDRE PETERSSON dostal krásnou přihrávku za obranu, dostal se do brejku, a poté usměrnil kotouč do tyče, od níž se odrazil za brankovou čáru. Asistence: Cornier, Starčenko.
    19:52 Darren DIETZ - 0:2
     
    19:52
    Astana právě vstřelila branku!
    Jak první periodu skvěle začali, tak jí taky ukončí! 8 vteřin před koncem se hosté dostali do ojedinělého útoku a DARREN DIETZ ranou ke vzdálenější tyči překonal Sorokina. Asistence: Frattin.
     
    16:25
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Darren Dietz – 2 min., podrážení).
     
    08:19
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Curtis Valk – 2 min., podrážení).
    00:19 Brandon BOCHENSKI - 0:1
     
    00:19
    Astana právě vstřelila branku!
    Hostům stačilo pouze 19 vteřin na to, aby se dostali do vedení. Trefil se BRANDON BOCHENSKI. Asistence: Frattin, Svedberg.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 35. Kaprizov (Grigorenko, Blažijevskij), 55. Slepyšev (Romanov, Světlakov) – 1. Bochenski (Frattin, Svedberg), 20. Dietz (Frattin), 21. A. Petersson (Cormier, R. Starčenko), 23. Makljukov (Svedberg, Ševčenko), 59. Bochenski (Cormier, Frattin)


    CSKA Moskva: I. Sorokin – Marčenko, Blažijevskij, M. Robinson, Dahlbeck, Naumenkov, Pašnin, Romanov – Kaprizov, Grigorenko, Vey – Hansen, P. Karnauchov, Kalinin – Okulov, Scott, Šalunov – Tělegin, Světlakov, Slepyšev.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Makljukov, Svedberg, Dietz, Orechov, M. Semjonov, Blacker, Polochov – Bochenski, Valk, Frattin – R. Starčenko, Cormier, A. Petersson – Ševčenko, Boyd, Akolzin – Petuchov, Sagadejev, Michajlis – Asetov.
    bahis siteleri