SHK Hodonín – David Servis 5:2 (kon.) | Orlová – Pelhřimov 10:0 (kon.) | Opava – Písek 3:4 (po pr.)
Nový Jičín – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Mor. Budějovice 6:2 (kon.) | Kopřivnice – Žďár n/S 5:2 (kon.)
Šumperk – Tábor 5:4 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 26.01.2019, 17:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:29
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Přečíslení dva na jednoho řeší Petr Dvořák jednoduchou žabkou doleva na volného JAKUBA POŘICKÉHO, který počkal, až se Groh přesunul, a následně do protipohybu nechytatelně zavěsil. Asistence: Petr Dvořák, Tomáš Andris.
     
    48:46
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí Bobři to teď sehráli náramně! Petr Seidler v rychlosti přešel střední pásmo, za modrou čárou předložil na levou stranu Petru Dvořákovi, který přiťuknul ROSTISLAVU VAŇKOVI, a ten už se z mezikruží nemýlil. Asistence: Petr Dvořák, Petr Seidler.
     
    41:42
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté se po vhazování před Grohem vůbec nezorientovali, takže PETR DVOŘÁK mohl vyslat svižnou střelu od modré a byl to čistý průstřel, který si měl golman jednoznačně pohlídat. Asistence: Petr Seidler, Stanislav Báchor.
     
    32:00
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Nádherná individuální akce na domácí straně! TOMÁŠ BRUNEC vypíchnul puk ve vlastním pásmu jednomu ze soupeřových útočníků, přebruslil celé hřiště a po kličce do bekhendu zasunul kotouč Grohovi mezi nohy. Bez asistence.
     
    28:50
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Již při hře pěti proti čtyřem rozjeli Bobři rychlou akci dva na jednoho, Patrik Dalajka nádherně předložil TOMÁŠI BRUNCOVI, který neměl problém přehodit bezmocného Groha. Asistence: Patrik Dalajka.
     
    25:17
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Z nenápadného přechodu do útoku se na středu hřiště zjevil JAKUB ČEJKA, který po přihrávce zprava udělal kličku do bekhendu a krásně zavěsil pod horní tyčku. Asistence: David Horký, Roman Mikeš.
     
    11:47
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se usadili v útočném pásmu, což vyústilo ve střelu Marcela Juráně, která byla nepříjemně sražená. Před Slovákem si poté puk jednoduše stáhnul JAKUB FERDA a s klidem zasunul do odkryté klece. Asistence: Marcel Juráň, Jiří Peroutka.
     
    05:33
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Vyhození hostů zachytil na modré čáře Michal Žák a ihned posílal horký puk na bránu, kde ho nechytatelně tečoval JOSEF DANĚK. Asistence: Michal Žák.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 6. Daněk (Žák), 29. Brunec (Dalajka), 32. Brunec, 42. Dvořák (Seidler, Báchor), 49. Vaněk (Dvořák, Seidler), 57. Pořický (Dvořák, Andris) – 12. Ferda (Juráň, Peroutka), 26. Čejka (Horký, Mikeš)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Plšek) – Weintritt, Báchor, Žák, Baroš, Holiš, Ostrčil – Vaněk, Dvořák, Seidler – Brunec (C), Peška, Dalajka – Pořický, Martiník (A), Kuchařík – Andris, Daněk (A), Dubnický.
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Groh (Čáp) – Trnka, Pelikán, Kadela, Peroutka (C), Kliment, Pospíchal – Matějka, Lupač, Juráň, Horký, Mikeš (A), Hačecký, Čejka, Ferda, Heinrich, Krutiš (A).

    Rozhodčí: Held – Maloušek, Hübl.
    thejrc.org