SHK Hodonín – David Servis 5:2 (kon.) | Orlová – Pelhřimov 10:0 (kon.) | Opava – Písek 3:4 (po pr.)
Nový Jičín – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Mor. Budějovice 6:2 (kon.) | Kopřivnice – Žďár n/S 5:2 (kon.)
Šumperk – Tábor 5:4 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
HC Tábor
Sobota 26.01.2019, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:33 SLADKOVSKÝ - 5:4
     
    58:33
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor snižuje stav utkání na rozdíl jedné branky. Lukáš Prášek poslal kotouč LUKÁŠI SLADKOVSKÉMU, který bekhendovou kličkou dokázal překonat Ondřeje Halodu. Asistence: Lukáš Prášek, Marek Duben.
    43:52 KACHYŇA - 5:3
     
    43:52
    Tábor právě vstřelil branku!
    Šumperk se tříbrankového vedení dlouho neradoval. Lukáš Sladkovský přihrál kotouč na hůl ONDŘEJE KACHYNI, který svou střelu dokázal umístit přesně pod betony Ondřeje Halody. Asistence: Lukáš Sladkovský.
    43:40 DRTIL - 5:2
     
    43:40
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci odskakují svému soupeři už o tři branky. Tomáš Sedlák poslal kotouč na TOMÁŠE DRTILA, který svou následnou střelou propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Sedlák, Vladimir Antonov.
    38:04 VOROBJEV - 4:2
     
    38:04
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilovou hru a dostává se do dvoubrankového vedení. Karel Plášek přihrál kotouč DIMITRIMU VOROBJEVOVI, který se s ním dokázal dostat až před bránu, kde dokázal překonat bezmocného Michala Nováka. Asistence: Karel Plášek.
    35:19 ANTONOV - 3:2
     
    35:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se poprvé v utkání dostává do vedení. Velký tlak Draků dokázal využít VLADIMIR ANTONOV, který se dokázal prosadit střelou z velkého úhlu. Asistence: Milan Ostřanský, Nikolaj Tolokonnikov.
    27:13 VACHUTKA - 2:2
     
    27:13
    Draci právě vstřelili branku!
    A máme opět vyrovnáno. Filip Kuťák se s kotoučem prohnal útočným pásem, před bránou ho potom poslal na hůl DANIELA VACHUTKY, který dokázal prostřelit Michala Nováka v bráně. Asistence: Filip Kuťák, Petr Gewiese.
    25:29 PÍPAL - 1:2
     
    25:29
    Tábor právě vstřelil branku!
    Střelu Radima Škrdlety dokázal Ondřej Haloda vyrazit, ovšem na dorážku z hole JAKUBA PÍPALA už byl krátký a Tábor se tak vrací zpět do vedení. Asistence: Radim Škrdleta.
    18:57 PLÁŠEK - 1:1
     
    18:57
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci využívají svou přesilovou hru a vyrovnávají tak stav utkání na 1:1. Několik střel a dorážek dokázal Michal Novák vychytat, na tu poslední, z hole KARLA PLÁŠKA, už byl však krátký a domácí se tak radují z vyrovnání. Asistence: Dimitrij Vorobjev, Jakub Čuřík.
    03:01 PRÁŠEK - 0:1
     
    03:01
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Lukáš Sladkovský svou přihrávkou našel před bránou volného LUKÁŠE PRÁŠKA, který si nejprve položil Ondřeje Halodu na led, aby ho pak následně dokázal bez větších problémů překonat. Asistence: Lukáš Sladkovský, Jan Březina.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 19. Plášek (Vorobjev, Čuřík), 28. Vachutka (Kuťák, Gewiese), 36. Antonov (Ostřanský, Tolokonnikov), 39. Vorobjev (Plášek), 44. Drtil (Sedlák, Antonov) – 4. Prášek (Sladkovský, Březina), 26. Pípal (Škrdleta), 44. Kachyňa (Sladkovský), 59. Sladkovský (Prášek, Duben)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Haloda O. (Polívka) – Tolokonnikov, Urban, Gewiese, Drtil, Haloda M., Řezáč, Sedlák, Blecha – Gago, Pokorný, Romančík, Hroch, Vachutka, Kuťák, Plášek, Králík, Antonov, Čuřík, Vorobjev, Ostřanský
    HC Tábor: Novák (Dudáček) – Adam, Dvořák, Černý, Duben, Kachyňa, Pechánek – Šedivý, Kadilák, Škrdleta, Blažek, Březina, Pípal, Jelínek, Drda, Prášek, Sladkovský

    Rozhodčí: Král – Mikšík, Čelechovský
    thejrc.org