Mountfield HK – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 0:6 (kon.) | Přerov – Olomouc 1:4 (kon.)
Kladno – Chomutov 3:1 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 3:2 (3:2 po s.n.) | Třinec – Salzburg 7:4 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 4:3 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Slavia 4:3 (kon.) | Zlín – Havířov 5:3 (kon.)
Pardubice – Vsetín 5:1 (kon.) | HC Litvínov – Liberec 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:6 (0:3, 0:1, 0:2 - N 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 26.01.2019, 12:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    62:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dokonale rozebrala bránící trojici a slaví zisk bonusového bodu! Tomáš Vála nahrál na spodní část levého kruhu na Tomáše Chlubnu, který hned z první našel u pravé tyče volného DOMINIKA ADAMA! Útočník hostů neměl problém zasunout puk za bezmocného Martina Holatu! Asistence: Tomáš Chlubna a Vítězslav Brož.
     
    48:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava potvrzuje svoji dominanci další brankou! Tomáš Chlubna našel na levém kruhu dobře postaveného PETRA VELEBU, který střelou do protipohybu rozvlnil síť! Asistence: Tomáš Chlubna a Dominik Adam.
     
    44:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava svému soku dává bůra v přesilové hře! Matěj Vála nabil na levý kruh MIROSLAVU JUDOVI, jenž z první propálil přesouvajícího se Holatu! Asistence: Matěj Vála a Dominik Adam.
     
    32:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla po skončení přesilovky střílí čtvrtý gól! Patrik Čermák našel na pravém kruhu volného PETRA VELEBU, který propí´álil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Patrik Čermák.
     
    19:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla využívá svoji krátkou herní převahu k další brance! Martin Zadražil našel DOMINIKA ADAMA, který nachytal u levé tyče Martina Nedvěda, když našel skulinku v jeho postoji! Asistence: Martin Zadražil a Daniel Piskač.
     
    11:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde do dvoubrankového vedení! Patrik Rašín vybojoval u levého hrazení kotouč a jel sám na Nedvěda. hostující hráč vystřelil, ale jeho pokus se odrazil od zadního hrazení příhodně na hokejku MARTINA BARÁKA! Hráč soupeře neměl problém dostat puk za přesouvajícího se brankáře! Asistence: Patrik Rašín.
     
    04:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla otevírá skóre utkání! Pavel Zvěřina získal u levého mantinelu kotouč a protáhl se až před Nedvěda. Maskovaný muž jeho pokus vyrazil před sebe a poradil si i s následnou dorážkou. Jenže domácí defenziva nebyla důrazná, když nechala dorážet JINDŘICHA KARDOŠE, který neměl problém zasunout puk do poloprázdné klece! Asistence: Pavel Zvěřina.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 5. Kardoš (Zvěřina), 12. Barák (Rašín), 20. Adam (Zadražil, Piskač), 33. Veleba (Čermák), 45. Juda (Vála, Adam), 49. Veleba (Chlubna, Adam), 63. Adam (Chlubna, Brož)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (21. Holata) – Dudycha, D. Vacík, Nepokoj, Dvořák, Horák, Kerber, Najman – Švec, Cachnín (C), Kulhánek – Holenda, Petržilka, Vaňous – Tecl (A) Hromádka, P. Vacík – Škareda, Pártl
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Javůrek) – Piskač, Veleba, Trávník, Zvěřina, Vála (C), Rašín – Brož, Vala, Zadražil, Chlubna, Krajíček, Kardoš, Adam, Čermák, Juda (A), Barák

    Rozhodčí: Petr Lacina – Jiří Svoboda, Kryštof Vovsík

    Diváci: 65
    thejrc.org