Lipt. Mikuláš – Košice 1:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
HC Košice
Sobota 26.01.2019, 17:00 • ZS Liptovský Mikuláš • Tipos Extraliga (SR) • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:01
    Košice vstřelily branku!
    Hosté si načasovali gól na poslední možnou chvíli. Liptovský Mikuláš se pokoušel vyhodit puk, ale ten se odrazil o hokejku zpět do pásma, kde ho sebral Spilár. Ten poté nabil na modrou čáru Kochovi, který ještě přenechal puk Bropheymu. Ten jen nahodil na branku, před kterou ale tečoval puk JAKUB SUJA. Asistence: John Addison Evan Brophey, Patrik Koch.
     
    18:02
    Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
    MAREK URAM se pokusil prostrčit puk před branku Richardu Honovi, kterému puk utekl přímo zpět na hůl Urama, a ten střelou na bližší tyč vyrovnává! Asistence: Richard Huna, Róbert Huna.
     
    15:31
    Košice vstřelily branku!
    Slovák zachytil rozehrávku na modré čáře a z první puk poslal na branku. Šimko pokus pouze vyrazil a LADISLAV NAGY ho trochu se štěstím dorazil do branky. Asistence: Tomáš Slovák.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 19. Uram (Ri. Huna, Ró. Huna) – 16. Nagy (T. Slovák), 59. Suja (Brophey, Koch)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Šimko – Kurali, Suchý, Nádašdi, Nemec, Lenďák, Mezovský, Fereta, Bača – Kriška, Ri. Huna, Ró. Huna – Uram, Tamáši, Varga – Števuliak, Piatka, Sukeľ – Žiak, Uhrík, Nechaj.
    HC Košice: Škorvánek (Habal) – McDowell, Šedivý, T. Slovák, Koch, Čížek, Dudáš, Žitný, Michalčin – Spilar, Suja, L. Nagy – Vrábeľ, Ignatuškin, Lušňák – J. Sýkora, Galamboš, Kafka – Klíma, Brophey, Š. Petráš.

    Rozhodčí: Adamec, Soós (Maď.) – Konc ml., Pálkövi (Maď.).
    thejrc.org