Valladolid – Celta Vigo 2:1 (kon.) | Girona – Barcelona 0:2 (kon.) | Ath. Bilbao – Real Betis 1:0 (kon.)
Real Sociedad – Huesca 0:0 (kon.) | Espanyol – Real Madrid 2:4 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
2:4 (1:3)
Real Madrid
Neděle 27.01.2019, 20:45Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (22:40:08)
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 4:6. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 15:17.
     
    Je konec! Real Madrid zvládl utkání na půdě Espanyolu a vítězí 4:2! Lví podíl má na výhře Realu Karim Benzema! Francouzský hráč totiž už v páté minutě otevřel skóre dnešního utkání! O dalších deset minut později si na krásný centr naskočil Ramos a bylo to 0:2! Espanyol následně přeci jen ožil a Léo Baptistão po chybě obrany Realu snížil. V nastavení se ale opět ozval Benzema, který byl pohotový a krásnou střelou stanovil poločasový stav 1:3. Po změně stran pokračoval Real v aktivní hře. Další branky se dočkal v 67. minutě, kdy se prosadil Gareth Bale! Poté si to však hosté zkomplikovali. Raphaël Varane totiž fauloval unikajícího soupeře a po červené kartě musel do sprch! Deset minut před koncem navíc dokázal snížit Rosales! Úplný závěr si však Real pohlídal a posunul se na třetí místo před Sevillu!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Sergio García poslal oblouček do pokutového území Realu Madrid, jenže jeho pobídka letěla příliš dlouho a Thibaut Courtois si s přehledem došel pro míč.
     
    90+3
    Real Madrid drží míč na svých kopačkách a nepouští soupeře do ohrožení své svatyně. Hosté zvládají závěr dnešního utkání s přehledem i v deseti.
     
    90+2
    Piatti se v pokutovém území natahoval po centru z pravé strany, jenže Carvajal se stačil vrátit a odehrál míč do rukavic hostujícího brankáře.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Nacho Fernández dojel soupeře u postranní čáry a za šlapák dostává žlutou kartu.
     
    89
    Marcelo vyvezl míč po levé straně na polovinu Espanyolu, jenže jeho nákop na levé křídlo byl hodně nepřesný. Toni Kroos poté procedil míč jen na stopery Espanyolu.
     
    88
    Espanyol se v závěru utkání nastěhoval na polovinu soupeře. Hráči domácího celku si hledají cestičku do zakončení, ale obrana Realu působí pevným dojmem.
     
    87
    Karim Benzema sprintoval za přihrávkou na polovinu hrací plochy, jenže vinou špatného zpracování si míč ukopl k postranní čáře. Vhazovat bude Espanyol.
     
    86
    Álex López fauloval na vlastní polovině ostrým skluzem a dostává žlutou kartu.
     
    85
    Borja Iglesias se ujal rozehrávky dalšího přímého kopu domácího Espanyolu. Jeho pobídka se snesla na malé vápno, kde nebyl nikdo v modrobílém.
    83. Roberto ROSALES - 2:4
     
    83
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Na přihrávku za obranu Realu Madrid si na hranici ofsajdu naběhl ROBERTO ROSALES, který si míč převzal hrudí a poslal jej do sítě!
     
    82
    Žlutou kartu dostává Daniel Carvajal (Real Madrid CF).
     
    81
    Karim Benzema přišel o míč v blízkosti pokutového území soupeře. Francouzský hráč se ale skvěle vrátil na polovinu hřiště a získal míč zpátky.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 26. Baptistão, 83. Rosales (Roca) – 5. Benzema, 16. Ramos (Modrić), 45+1. Benzema, 67. Bale

    Karty:   7. Roca (ESB), 35. Sergio García (ESB), 86. Álex López (ESB) – 28. Ramos (REA), 82. Carvajal (REA), 90. Nacho Fernández (REA)   73. Varane (REA)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 4:6. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 15:17.
    Espanyol Barcelona: A. López – Javi López, López, Hermoso, Vilà (65. Rosales) – Baptistão (71. Piatti), Roca, Darder (76. Melendo), Álex López – Sergio García, Iglesias.
    Náhradníci: Roberto – Granero, Melendo, Piatti, Rosales, Sergio Sánchez, Puado.

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (46. Nacho Fernández), Reguilón – Modrić (77. Marcelo), Casemiro, Kroos – L. Vázquez, Benzema, Vinícius Júnior (65. Bale).
    Náhradníci: L. Zidane – Bale, D. Ceballos, Isco, M. Llorente, Marcelo, Nacho Fernández.
    thejrc.org