Chievo – Fiorentina 3:4 (kon.) | Atalanta BC – AS Řím 3:3 (kon.) | Bologna – Frosinone 0:4 (kon.)
Parma – Spal 2:3 (kon.) | Turín – Inter 1:0 (kon.) | Lazio – Juventus 1:2 (kon.)
konec
Bologna FC
0:4 (0:2)
Frosinone Calcio
Neděle 27.01.2019, 15:00 • Stadio Renato Dall'Ara, Boloňa • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:14:33)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:0. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:13.
     
    Je dobojováno! Dnešní program italské Serie A přináší vskutku pozoruhodné zápasy, mezi které se určitě dá zařadit i tento duel dvou týmů ze sestupového pásma. Boloňa se na svém hřišti chtěla dotáhnout na sedmnácté Empoli a zároveň mohla utéct svému soupeři na sedm bodů. Po brzkém vyloučení Federica Mattiella se však stal přesný opak. Frosinone hrálo ze zabezpečené obrany a skórovalo ze všech čtyř střel, které dokázalo vyprodukovat. Domácí měli více ze hry a rovněž disponovali velkým počtem standardních situací. Jejich rozehrávky však byly tragikomické a největší šance na překonání Sportiella tak přišly v samotném závěru, kdy Soriano trefil tyč a Svandberg ze stoprocentní loženky vůbec netrefil branku.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Tak tohle byla výmluvná tečka za naprosto nepovedeným zápasem z pohledu Boloni. Palacio naposledy potáhl míč po pravé straně a přihrál ho do druhé vlny Svanbergovi. Ten stál úplně sám před Sportiellem a střelou z první poslal míč vedle jeho brány.
     
    90+1
    Přeci jen ještě jedna šance pro Boloňu. Svanberg předal míč Palaciovi a pokračoval do nitra pokutového území. Zpětné přihrávky už se ale nedočkal, protože argentinský útočník zleva vypálil do Sportiella. Ten míč vyrazil přesně na svého spoluhráče, takže nemusel čelit dorážce.
     
    90
    Dávno rozhodnuté utkání je nastaveno o dvě poslední minuty. Oba týmy by se bez nich určitě obešly.
     
    88
    Marcello Trotta při svém debutu poztrácel už několik míčů. Domácí se pokusili o rychlý brejk, jenže úniková přihrávka šla mimo dosah unaveného Palacia.
    87. Roberto Soriano (BLG)
     
    87
    Domácí byli blízko snížení hrozivě vypadajícího manka! Roberto Soriano se nenápadně uvolnil na pravé straně a po narážečce s Palaciem napálil balón do bližší tyče!
     
    85
    Sedmadvacetiletý gólman Boloni zastavil ve svých dlaních centr z levého křídla. Jeho odevzdaní kolegové pak ztratili míč těsně za půlící čarou.
     
    84
    Palacio zůstal stát v ofsajdu a ani nejevil zájem o nákop z hloubi domácí poloviny. U míče byl první Capuano, ale rozhodčí stejně přerušili hru.
     
    83
    Pro Boloňu to bude ještě hodně dlouhých deset minut, které zbývají do konce zápasu. Nic nenasvědčuje tomu, že by se Marco Sportiello ještě měl obávat o své čisté konto.
     
    82
    Marcello Trotta táhl brejk po ztrátě Calabresiho. Postupem času ho doplnilo několik dalších spoluhráčů, ovšem přihrávku na ně nezkompletoval.
     
    81
    Napomenutí žlutou kartou dostal také Mirko Gori, který zamezil možnému rychlému protiútoku. Úplně nutné to od něj asi nebylo.
     
    80
    Devatenáctiletý talent Pinamonti se na malém prostoru uvolnil ke střele, kterou Danilo zablokoval na rohový kop. Maiellův centr nicméně Skorupski vyboxoval do bezpečí.
     
    79
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Camillo Ciano, přichází Marcello Trotta.
     
    78
    Frosinone bez potíží ubránilo devátý roh domácího týmu a po chvilce získalo míč do svého držení. Po faulu skončil na zemi střídající Mirko Gori.
     
    77
    Nad čtvrtým gólem ještě chvíli visel menší otazník, neboť hlavní rozhodčí komunikoval s kolegou u videa. Žádný přestupek proti pravidlům se však nenašel.

    Michal Břuchanský

    Branky: 18. Ghiglione (Beghetto), 21. Ciano (Beghetto), 52. Pinamonti (Cassata), 75. Ciano

    Karty:   12. A. Poli (BLG), 54. N. Sansone (BLG), 73. Helander (BLG) – 5. M. Capuano (FRS), 32. Salamon (FRS), 64. Cassata (FRS), 81. Gori (FRS)   13. Mattiello (BLG)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:0. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:13.
    Bologna FC: Skorupski – Mattiello, Danilo, Helander, Dijks – A. Poli (46. Calabresi), Pulgar, R. Soriano – Orsolini (46. Destro), Palacio, N. Sansone (74. Svanberg).
    Náhradníci: A. Da Costa – Calabresi, Destro, Donsah, Falcinelli, G. González, Krejčí, Á. Nagy, Okwonkwo, Paz, Santander, Svanberg.

    Frosinone Calcio: Sportiello – Krajnc, M. Capuano, Salamon – Ghiglione, Chibsah, Maiello, Cassata (70. Gori), Beghetto – Ciano (79. Trotta), Pinamonti.
    Náhradníci: Iacobucci, Marciano – Ciofani, Goldaniga, Gori, Molinaro, Paganini, Sammarco, Valzania, Trotta, Viviani.

    Rozhodčí: Calvarese – Passeri, Manganelli
    bahis siteleri