Empoli – Janov 1:3 (kon.)
konec
Empoli FC
1:3 (0:1)
Janov CFC
Pondělí 28.01.2019, 20:30 • Stadio Carlo Castelani, Empoli • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:23:19)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 6:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 8:7.
     
    Je konec! Empoli nakonec nezvládlo utkání na vlastní půdě a prohrálo s Janovem 1:3! Domácí Empoli bylo sice většinu času mnohem aktivnější, ale hosté udeřili prakticky z jediné šance. Christian Kouamé si tělem udělal prostor, protlačil se do střelecké pozice a technickou střelou otevřel skóre! Empoli mohlo vyrovnat, jenže Radu v hostující brance vytáhl několik skvělých zákroků. Po změně stran však dokázal vyrovnat Giovanni Di Lorenzo! V tu chvíli však Empoli ztratilo koncentraci a Lazovič vrátil hostům vedení! O další tři minuty později se navíc trefil Biraschi a o osudu utkání bylo rozhodnuto.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Cristian Gabriel Romero se v pokutovém území natahoval po centru z levé strany, jenže zadáci Empoli před ním na poslední chvíli balón přizvedli.
     
    90+2
    Empoli zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Manuel Pasqual, ale jeho technický pokus prolétl nad břevnem.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Danko Lazović, přichází Ivan Lakićević.
     
    89
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Giuseppe Pezzella.
     
    88
    Ismaël Binnásir se v pokutovém území zkoušel otočit s míčem, nicméně Esteban Rolón k němu přistoupil a nepustil jej do zakončení.
     
    87
    Davide Biraschi dostal přihrávku na pravou stranu, ale Janov se už nikam nežene. Hostující fotbalista si tak raději pomohl přihrávkou na zadáky.
     
    86
    Empoli se usadilo na polovině soupeře, jenže hráčům v modrém se dnes vůbec nedaří. Domácí celek se znovu zbytečně připravil o míč.
     
    85
    Hráči Empoli dnes mají velké problémy s ofsajdy! Znovu si své postavení nedokázal pohlídat rychlonohý útočník Francesco Caputo.
     
    84
    Levan Mčedlidze dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, ale netroufl si na zakončení ze střední vzdálenosti. Obrana Janova poté vybojovala míč.
     
    83
    Také Empoli se tentokrát vydalo do útoku. Za vysokým centrem z levé strany se do pokutového území hnal Francesco Caputo, ale brankář si došel pro míč.
     
    82
    Christian Kouamé dostal přihrávku do běhu na polovinu domácího celku. Obránce Giovanni Di Lorenzo se ale stačil vrátit a ve skluzu odehrál míč do zámezí.
     
    81
    Střídání v týmu Empoli FC: ze hřiště odchází Miha Zajc, přichází Afriyie Acquah.
     
    80
    Janov zahrával přímý kop na polovině Empoli. Centrovaný míč se snesl do prostoru u vzdálenější tyče, kde se nepohyboval nikdo v dresu Janova.
     
    79
    Christian Kouamé dostal další pobídku do pokutového území, jenže vinou špatné kličky se nechal obrat o míč a nedostal se k zakončení.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 64. Di Lorenzo (Caputo) – 19. Kouamé (Criscito), 71. Lazović (Bessa), 74. A. Sanabria (Lazović)

    Karty:   62. Rasmussen (EMP) – 40. Bessa (JAN), 58. Rolón (JAN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 6:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 8:7.
    Empoli FC: Provedel – Di Lorenzo, Veseli, Silvestre, Rasmussen, Pasqual – Krunić (59. Mčedlidze), Binnásir, Traorè (75. Uçan) – Zajc (81. Acquah), Caputo.
    Náhradníci: Fulignati – Brighi, Mčedlidze, Alejandro Rodríguez, Antonelli, Acquah, Untersee, Marcjanik, Uçan, Mráz, E. B. Baldé, Pejović.

    Janov CFC: Radu – Biraschi, Romero, E. Zukanović, Criscito – Lazović (90. Lakićević), Rômulo (70. A. Sanabria, 89. Gi. Pezzella), Veloso, Rolón – Bessa, Kouamé.
    Náhradníci: Vodišek, Marchetti – I. Medeiros, P. Pereira, Lakićević, Dalmonte, Gi. Pezzella, Günter, Panděv, A. Sanabria, Sturaro.

    Rozhodčí: La Penna – Gori, Bresmes
    bahis siteleri