Hobro IK – Olomouc 1:1 (kon.) | Partizan Bělehrad – Liberec 0:1 (kon.) | Mariupol – Trenčín 0:2 (kon.)
Plzeň – CSKA Sofia 1:2 (kon.) | Brentford U23 – Slavia 0:4 (kon.) | Jablonec – Aarhus 0:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
1:2 (1:1)
CSKA Sofia
Pondělí 28.01.2019, 16:00 • Arroyo Enmedio, Estepona • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:51:37)
     
    Je konec! Viktoria Plzeň nezvládla dnešní duel s CSKA Sofia a prohrává 1:2! Plzeň byla o něco aktivnější a ve 37. minutě se dočkala pokutového kopu, který proměnil Beauguel! Vedení však českému celku do přestávky nevydrželo. Na druhé straně totiž sudí také nařídil pokutový kop, s kterým si s přehledem poradil Gyasi! Po změně stran bulharský celek výrazně zvýšil svou aktivitu, ale dlouho se nemohl prosadit. Až deset minut před koncem rozhodl o výhře CSKA Henrique.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Další akci Plzně zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Bulharský celek teď ofsajdovou past sehrál vskutku skvěle.
     
    90+1
    Plzeň nadále pokračuje v útočení. Do pokutového území přiletěl zajímavý centr, jenže nikdo v bílém dresu na balón nedosáhl.
     
    90
    Kopic se v pokutovém území dostal k odraženému míči, jenže jeho dělovku skvělým zákrokem vyrazil brankář Stipica!
     
    89
    Kozáčik vyrazil ven z branky a došel si pro nepřesnou přihrávku za obranu soupeře. Brankář Plzně nakopl míč na Kopice, ale jeho průnik neměl dlouhého trvání.
     
    88
    Sofia znovu vybojovala míč na vlastní polovině. Bulharský celek v samotném závěru utkání hraje skvěle a nepouští Plzeň do šancí.
     
    86
    Jan Kopic spěchal za nákopem na levou stranu, ale obrana CSKA hraje po změně stran opravdu skvěle. Hráči v bílém se ještě snaží s utkáním něco udělat.
     
    85
    Kayamba odcentroval z pravé strany do pokutového území. Centrovaný míč však s přehledem odvrátil jeden z pozorných zadáků Sofie.
     
    84
    Viktoria Plzeň se ihned začala tlačit do útoku. Hráči v bílém se vydali vpřed po pravé straně, jenže jejich kombinace neměla dlouhého trvání.
     
    82
    Tým CSKA Sofia právě vstřelil branku!
    Bulharský celek dokázal využít svůj tlak a v závěru utkání se dostává do vedení! Autorem druhé branky Sofie je HENRIQUE!
     
    81
    Zadáci CSKA nyní kombinují na vlastní polovině. Zdá se, že bulharský celek už v závěru druhého poločasu nikam nespěchá.
     
    80
    Hráči Sofie rozjeli akci svého celku po pravé straně. Plzeňská obrana se však stačil rychle stáhnout a bez problémů nebezpečí zažehnala.
     
    79
    Stipica nakopl míč na levou stranu hrací plochy, jenže nikdo v červeném dresu na vysoký nákop nedosáhl. Vhazovat tak bude Viktoria Plzeň.
     
    77
    Gyasi táhl rychlou akci CSKA po levé straně. Rychlonohý fotbalista poslal přihrávku na hranici pokutového území, ale tam nebyl nikdo v červeném.
     
    76
    Jan Kovařík dostal krásnou přihrávku na levou stranu, jenže ihned k němu přistoupil pozorný obránce v červeném dresu, který jej obral o míč.
     
    75
    Bulharský celek zahrával další přímý kop v blízkosti pokutového území. Prudký přízemní centr přiletěl na malé vápno, kde zasáhla obrana Plzně.
     
    74
    Brankář hostujícího celku si připsal další zákrok. Jan Kopic jeho pozornost prověřil technickou střelou zpoza hranice pokutového území.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 37. Beauguel (pen.) – 44. Gyasi (pen.), 82. Henrique

    Karty:   16. Pinto (SOF), 55. Malinov (SOF)   55. Pinto (SOF)


    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Havel (68. Ekpai), Hubník (68. Pernica), Hejda (68. Piroch), Limberský (80. Bucha) – Procházka (68. Hořava), Hrošovský – Kayamba (68. Petržela), Čermák (68. Bakoš), Kovařík – Beauguel (68. Chorý).
    CSKA Sofia: Stipica – Atanasov (70. Pereira), Čorbadžijskij, Bodurov, Geferson (27. Manolev) – Pinto (58. Rodrigues), Antov (46. Bikel) – Jorginho (46. Henrique), Malinov, Gyasi (90. Ljaskov) – Evandro (46. Maurides)
    thejrc.org