Havlíčkův Brod – Tábor 6:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:1 (2:0, 2:1, 2:0 - N 1:0)
HC Tábor
Pondělí 28.01.2019, 16:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mě z Kotliny vše děkuji za pozornost a u dalšího textového přenosu se těším na počtenou. (18:35:08)
     
    Je za námi dohrávka 10. kola nadstavbové skupiny D, kde papírovou roli favorita naplnil Havlíčkův Brod. Celek z Vysočiny vyhrál přesvědčivě 6:1, ale Tábor se za svůj výkon nemusí stydět, když několikrát pozlobil obranu Bruslařů. Vítězství svého celku řídil Adam Rauš, který zapsal 6 bodů (3+3)!
     
    Prodloužení trvalo celých dvacet sekund, když o bonusovém bodu navíc rozhodl Adam Rauš. Všechny body tedy zůstávají v Kotlině.
     
    Konec zápasu.
     
    60:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslařům stačila jedna akce, aby rozhodli prodloužení. Ondřej Besmák našel za obranou Kohoutů ADAMA RAUŠE! Domácí hráč sice musel krotit kotouč, který ztečoval ještě obránce soupeře, ale tváří tvář proti Korytarovi uspěl, když poslal puk mezi betony! Asistence: Ondřej Besmák a Filip Dymák.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Havlíčkův Brod dal ve třetí části další dvě branky a připsal si důležité vítězství. Tábor se snažil dostat puk za Daniela Krále, ten ale už nepovolil. Po krátké přestávce bude následovat pětiminutové prodloužení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Do obrany Havlíčkova Brodu pronikl Martin Kundrát, jenž brankáře domácího celku neohrozil.
     
    59:05
    David Krejčí hledal mezi čárkami Tadeáše Holendu, který nezpracoval prudký pas.
     
    58:37
    Nebezpečná střela Ondřeje Besmáka, která těsně proletěla vedle pravé tyče!
     
    58:25
    Bruslaři kombinují v dosahu Jakuba Korytara, který se musí přesouvat z jednoho místa na druhé, ale i tak si našel kus černé gumy.
     
    58:01
    Pokus z levého kruhu lapil do své rukavice maskovaný muž Tábora, jenž si připisuje další zákrok.
     
    57:20
    Bruslaři operují před Korytarem, který může být v klidu, jelikož dobrou práci odvádí jeho obrana. Čtveřice v modrém vytlačuje střelce z optimálního postavení.
     
    56:59
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Matašovský – 2 min., držení).
     
    56:38
    Domácí tým hraje trochu laxně, když si Jihočeši vytvořili několik šancí, ovšem všechny pokusy končí na obraně nebo gólmanovi Královi.
     
    55:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dávají pojistku na své vítězství! Michal Beneš zavezl puk do pásma, kde a spodku levého kruhu oslovil ADAMA JIRÁČKA! Člen havlíčkobrodského útoku nechal otřít puk o tyč a následně se kotouč dostal až za brankovou čáru! Asistence: Michal Beneš a David Krejčí.
     
    54:50
    Michal Janko se krásně zbavil svého strážce, avšak puk si hodil moc před sebe a Táborští uklidňují hru.
     
    54:06
    Oba týmy se prezentují nepřesnosti, což trochu ubírá na kráse zápasu.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 1. Kozlík (Dymák, Rauš), 11. Rauš (D. Krejčí), 28. Holenda (Prášek, Rauš), 37. Rauš (Dymák, Kozlík), 50. Dymák (Rauš), 56. Jiráček (Beneš, D. Krejčí), 61. Rauš (Besmák, Dymák) – 26. Suchan


    BK Havlíčkův Brod: Král (Kubík) – Dvořák, Besmák, Zych, Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Dymák, Juřica, Rauš, Janko, Holenda, Beneš, Kozlík, D. Krejčí, Prášek
    HC Tábor: Korytar (Sviták) – Adam Kofroň I, Herda, Šťastný, Janda – Nevšímal, Adam Kofroň II, Bašta, Cháb, Polák, Matašovský, Vylít, Suchan, Koreš, Vaněk, Kundrát

    Rozhodčí: Nikola Marek – Tomáš Kotrba, Jiří Roupec

    Diváci: 68
    thejrc.org