Novosibirsk – Barys 2:1 (po pr.) | Magnitogorsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Ufa – Jokerit 1:4 (kon.)
Kazaň – Jekatěrinburg 1:2 (2:3 po s.n.) | Nižněkamsk – Soči 0:1 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Barys Nur-Sultan
Úterý 29.01.2019, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:58:42)
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 37 – 41
    Zblokované střely: 17 – 16
    Vhazování: 24 – 35
    Hity: 13 – 7
    Přesilové hry: 0/2 – 0/1
     
    Tak to bylo rychlé! Prodloužení se hrálo jen 44 vteřin! Hostující celek svou šanci zazdil díky zákroku Dannyho Taylora. Od toho se kotouč odrazil ke Gilbertovi Brulému, jenž parádní ranou rozvlnil síťku za Karlssonem. V dnešním zápase rozhodně zaslouží absolutorium oba gólmani, kteří odchytali skvělý zápas. Novosibirsk tedy bere z dnešního zápasu dva body, zatím Astana jen jeden.
     
    Konec zápasu.
    60:44 Gilbert BRULÉ - 2:1
     
    60:44
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, jelikož je odehráno něco kolem minuty a už máme rozhodnuto! Hosté své přečíslení dva na jednoho nezvládli. Díky tomu se dostal k puku GILBERT BRULÉ, který jel se spoluhráčem dva na jednoho. Celou akci však vzal na sebe a jeho rána zapadla k zadní tyči! Asistence: Danny Taylor.
     
    60:14
    Krátce po začátku prodloužení se ke střele dostal Gilbert Brulé. Ten pálil z dobré pozice, jenže jeho rána byla sražena hokejkou hostujícího hráče.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut dnešního utkání nám vítěze nepřineslo. Už to pomalu začínalo vypadat, že domácí získají tři body. Pak se však do puku opřel Maxim Semjonov, jehož rána se zastavila až o síťku v brance.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:16
    Domácí celek vybojoval buly v útočném pásmu, po kterém se dostal ke kotouči. Jenže hosté se dobře bránili a bez potíží odehráli puk.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:22
    Ne, vypadá to, že dnes se půjde do prodloužení! Hrdiny dnešního utkání jsou rozhodně gólmani, kteří drželi své týmy dlouhou dobu.
     
    57:20
    Domácí fanoušci jsou nyní hodně slyšet a chtěli by vidět rozhodující branku ještě v základní hrací době. Sibir ovšem musí začínat od svého gólmana.
     
    56:40
    Barys se snaží útočit, ale obrana Novosibirsku je zatím pevná. Vypadá to, že dnešní utkání dojde až do prodloužení či samostatných nájezdů.
     
    55:55
    Jenže domácí by rádi dnes získali plný počet bodů! Jeden z nich se již dostával sám před gólmana, ale na poslední chvíli byl čistě zastaven.
    54:19 Maxim SEMJONOV - 1:1
     
    54:19
    Astana právě vstřelila branku!
    Jenže Astana přece jen srovnává a oba týmy mají k výhře stejně daleko. MAXIM SEMJONOV se dostal k puku a jeho parádní rána skončila v šibenici! Bez asistence.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 33. Caron (Prince, V. Komarov), 61. Brulé (D. Taylor) – 55. M. Semjonov


    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – Loginov, Klimontov, Demidov, Piganovič, Savčenko, D. Lukin, Ilja Morozov – Brulé, Michajlov, J. Peltola – Sajustov, Milovzorov, Šarov – Prince, V. Komarov, Caron – Zyrjanov, Pervušin, Romancev – Šaškov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Makljukov, Svedberg, Orechov, Dietz, Lipin, Blacker, Polochov, M. Semjonov – Bochenski, Michajlis, Frattin – A. Petersson, Cormier, R. Starčenko – Boyd, Akolzin, Ševčenko – Sagadejev, Petuchov, Asetov.

    Rozhodčí: Bondar, Fatejev – Sadovnikov, Sadov
    thejrc.org