Novosibirsk – Barys 2:1 (po pr.) | Magnitogorsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Ufa – Jokerit 1:4 (kon.)
Kazaň – Jekatěrinburg 1:2 (2:3 po s.n.) | Nižněkamsk – Soči 0:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Jokerit Helsinky
Úterý 29.01.2019, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Marko ANTTILA - 1:4
     
    59:28
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit brankou do prázdné branky stvrzuje své dnešní vítězství. Prohraný souboj u mantinelu a po přihrávce Lepistöho neměl MARKO ANTTILA již problém poslat puk do odkryté branky. Asistence: Sami Lepistö.
    47:23 Alex GRANT - 1:3
     
    47:23
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Stejně jako dali domácí svou první branku, tak i nyní Jokerit se trefuje přesně po konci přesilové hry. ALEX GRANT dostal puk na střed a střelou z první překonal Metsolu! Asistence: Peter Regin a Brian O'Neill.
    37:14 Nicklas JENSEN - 1:2
     
    37:14
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A impulz přichází. Jokerit si vrací zpět své vedení. Sakari Manninen zpoza branky přihrál přesně na najíždějícího NICKLASE JENSENA a ten neměl problém se svým zakončením. Asistence: Steve Moses a Sakari Manninen.
    35:22 Joonas KEMPPAINEN - 1:1
     
    35:22
    Ufa právě vstřelila branku!
    Sotva skončila přesilovka, tak se přece jen domácí celek prosazuje. Larsen dobře vystřeli, puk brankář Jokeritu jen vyrazil a před brankou pohotově dorážel JOONAS KEMPPAINEN. Asistence: Philip Larsen a Teemu Hartikainen.
    11:53 Sakari MANNINEN - 0:1
     
    11:55
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit kombinoval před brankou soupeře. Následovalo nahození na branku, kdy se puk odrazil od jednoho obránce Ufy na střed hrací plochy, kde se pohyboval SAKARI MANNINEN a ten se neukvapil, zpracoval puk a poslal jej zkušeně pod horní tyčku. Asistence: Steve Moses a Alex Grant.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 36. Kemppainen (Larsen, Hartikainen) – 12. Manninen (Moses, A. Grant), 38. Nicklas Jensen (Moses, Manninen), 48. A. Grant (Regin, O'Neill), 60. Anttila (Lepistö)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin, Larsen, Sergijenko, Arzamascev, A. Semjonov, Ar. Sergejev, Jelizarov – Kemppainen, Hartikainen, Omark – Tkačov, Burmistrov, Burdasov – Kugryšev, V. Žarkov, Kadějkin – M. Majorov, Rybin, Soloduchin.
    Jokerit Helsinky: Kalninš (Zapolski) – Stollery, E. Räsänen, Kivistö, A. Grant, O. Lauridsen, Jensen Aabo, Lepistö, Lööv – Pihlström, Anttila, Platt – Regin, Jormakka, Vesalainen – Nicklas Jensen, Moses, Manninen – Norman, Joensuu, O'Neill.

    Rozhodčí: S. Kulakov, K. Olenin – I. Dedjulja, G. Lazarev
    ocianews.com