Kladno – Mladá Boleslav 7:3 (kon.) | Č. Budějovice – Salzburg 6:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 7:4 (kon.)
Slavia – Liberec 5:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:5 (po pr.)
Žďár n/S – Jihlava 6:7 (0:2 po s.n.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:3 (2:1, 4:2, 0:0 - N 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Úterý 29.01.2019, 17:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    Českobudějovičtí hráči dnes mohou být se zápasem nadmíru spokojeni. Rakouského soupeře přemohli jak v základní části, tak také v nadstavbě. Salzburgu se dnes příliš nedařilo v koncovce, ale skvělý výkon podal Daniel Svoboda v domácí brance. Hattrickem pak k výhře přispěl také Jan Tlačil. (19:01:17)
     
    Konec zápasu.
     
    63:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je rozhodnuto i o tom, kde dnes zůstane čtvrtý bonusový bod! Jakub Novák poslal přihrávku na MATOUŠE HRUBCE, který stál mezi kruhy. Odtud pak poslal střelu, jež se ještě otřela o tyčku a následně zapadla až za brankovou čáru! Je tedy rozhodnuto, Salzburg se dnes bude vracet s prázdno. Asistence: Jakub Novák.
     
    63:14
    Na kotouči a v útočném pásmu se stále drží salzburgští hokejisté. Ovšem na to, že se hraje ve třech na obou stranách jsme zatím moc šancí neviděli.
     
    62:20
    Aleš Řezáč najel s kotoučem do útočného pásma, jenže neměl komu přihrát, a tak jen zajel za branku, kde se pokusil puk udržet. Nestalo se tak a na opačnou stranu míří Salzburgští.
     
    61:31
    Alexander Frandl si připsal střelecký pokus z těsné blízkosti Svobodovy branky. Frandlův pokus ale končí jen na výstroji pozorného českobudějovického brankáře.
     
    60:49
    Mohlo být rozhodnuto! Michal Silný se dostal ke střeleckému pokusu. Stál sám přímo před brankou, ovšem na Bugla si nepřišel, ten totiž předvedl fantastický zákrok, který tak ještě drží šance na bodový zisk pro Salzburg.
     
    60:05
    Domácí hokejisté vybojovali úvodní vhazování a ihned po něm se do útoku natlačil dnes zatím třígólový Jan Tlačil. Českobudějovický útočník nyní trefil přesně Bugovu výstroj.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Tři body dnes zůstanou na jihu Čech. Rozhodla o tom hlavně druhá perioda, v níž Motor rakouskému soupeři udeřil rovnou čtyři přesné zásahy! Nyní uvidíme, jak se vyvine nadstavba.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Motor hraje v početní nevýhodě, a tak může kotouč vyhodit přes všechny čáry. O to se nyní postaral obránce Jakub Novák. Základní hrací doba se pomalu blíží ke svému konci a nyní již je jasné, že minimálně tři body si dnes odnesou Českobudějovičtí,
     
    58:32
    S vyloučeními se ale nyní roztrhl pytel. Nyní se otevírají dvířka na domácí trestnou lavici. Dvouminutový trest za nedovolené bránění inkasuje Šimon Masopust. Bude se tedy hrát ve čtyřech proti třem.
     
    57:43
    Tak to je velká chyba nejproduktivnějšího hráče celé extraligy juniorů! Svůj tým naprosto zbytečně připravil o přesilovou hru, když inkasuje dvouminutový trest za zdržování hry, konkrétně za porušení postupu při vhazování.
     
    57:42
    Možná poslední šance pro Salzburg? Uvidíme přesilovou hru. Na trestnou lavici míří domácí obránce s číslem devět, tedy Jiří Remta. Provinil se hákováním.
     
    56:11
    Jan Tlačil nyní se svými spoluhráči z útoku ujel dokonce do přečíslení tři na jednoho. Tlačilova přihrávka směřovala před branku, jenže skončila přesně mezi oběma českobudějovickými hráči. Ani jeden se tak ke střele nedostal a Buglovu klec neohrozil.
     
    55:28
    Domácí hráči ujeli do rychlého protiútoku. Jeden z nich poslal přihrávku na Vojtěcha Krcha, která k němu až možná překvapivě prošla. Domácí útočník pak svou střelou ale zařízení netrefil, Bugl nakonec proti střele z nebezpečné pozice zasahovat nemusí.
     
    55:10
    A právě Daniel Svoboda si připisuje další úspěšný zákrok. Tentokrát čelil pokusu z poměrně velkého úhlu, kotouč šel navíc docela nepříjemně těsně nad beton. Domácí brankář si ale cestu ke kotouči našel a schoval jej bezpečně v lapačce.
     
    54:34
    Na opačné straně střílel Patrik Škola. Jeho pokus byl velmi razantní, nicméně Bugl na něj viděl a dokázal ho vyrážečkou vytěsnit mimo nebezpečí. Jeho spoluhráči se pak puku zmocnili a míři s ním před Svobodovu svatyni.
     
    53:36
    Tim Luca Harnisch ujížděl se spoluhráči do přečíslení tři na jednoho. Harnisch dostal přihrávku jako druhý a celou akci ještě zkoušel vyšperkovat pasem na vzdálenější tyč, kam si najížděl spoluhráč. Ten se ovšem ke střele nedostal, nebot Harnischova přihrávka nebyla příliš přesná.
     
    52:49
    Danjo Leonhardt si klepl o kotouč a také jej dostal. Na vrcholku pravého kruhu pak zkusil střelu tahem. Ta se ale otřela ještě o některého z českobudějovických obránců a končí vysoko a výrazně mimo Svobodovu branku.
     
    51:45
    Salzburg se usadil v útočném pásmu, kde se pokoušel o obstřelování Svobodovy branky. Domácí brankář se ale moc nezapotil. Těžší zákrok musel vytasit až proti střele z první, kterou poslal z pravého křídla John Jason Peterka. Puk směřoval na bližší tyč, kde se ale objevila také připravená Svobodova lapačka.
     
    50:42
    Matouš Hrubec mohl Salzburgu zasadit sedmou, a dost možná definitivně rozhodující, trefu! Zkoušel Bugla vykoupat, právě hostující brankář se ale skvěle natáhl a domácímu útočníkovi zabránil ve skórování parádním zákrokem betonem.
     
    50:01
    Vojtěch Krcho se krásným způsobem zbavil dotěrných obránců. Přes ně prošel až před branku, kde měl poměrně dost prostoru, nicméně neměl potřebný čas k přesnému zakončení. Krchův pokus nakonec končí na betonu.
     
    49:31
    Jan Janoch posílal kotouč podél mantinelu na modrou čáru, kde stál Jiří Remta. Domácí obránce ale kotouč nezpracoval ideálně a dostal se s ním za modrou čáru. Motor se tak musí zkusit do pásma dostat znovu.
     
    48:33
    Juraj Eliaš se objevil v akci i o chvíli později. Odrazil se k němu kotouč přímo do prostoru mezi oběma kruhy. Eliaš to zkusil z první, ale Svoboda skvěle zareagoval a vyrážečkou dostal kotouč od rohu ledové plochy.
     
    47:48
    Patrik Škola neměl na modré čáře moc prostoru, a tak kotouč jen nahodil za soupeřovu svatyni, kde si jej sebral Juraj Eliš, jenž se vydal do útoku. Ujížděl po pravém kruhu, načež to zkusil na vzdálenější tyč. Jeho pokus končí jen na mantinelu.
     
    46:42
    Na druhé straně unikl obraně Aleš Řezáč. Salzburgští se ale nakonec stihli vrátit a domácímu útočníkovi, který si dnes připsal již tři asistence, střelu ztížit. Řezáč také nakonec pálí z bekhendu, s čímž nemá Bugl výraznější problémy.
     
    45:52
    Josef Eham nabruslil do útočného pásma, kde se dokázal dostat až ke střeleckému pokusu. I přes bránění jedním z beků zamířil na vzdálenější tyč. Jeho pokus letěl z bekhendu a Svoboda puk nakonec vyráží mimo dosah jakéhokoliv z hostujících hráčů.
     
    45:06
    Michal Silný se vrací na ledovou plochu, domácí tedy druhé oslabení v řadě zvládli bez větších problémů.
     
    44:40
    Elis Nikolaj Hede nyní hýřil aktivitou. S kotoučem na holi objel soupeřovu branku, aby zkusil oslovit spoluhráče stojícího na hranici brankovišti. Jeho kolega z útoku se ale až k puku neprodral, neboť mu to nedovolil jeden z Českobudějovických.
     
    43:33
    Nyní to vypadalo, jako kdyby Christian Obu přesně nevěděl, co s kotoučem. Najel na pravý kruh, kde s ním pouze zakvrdlal a de facto následně odevzdal spoluhráči. Českobudějovičtí se tedy mohli osvobodit vyhozením až k Buglovi.
     
    43:06
    Netrvalo to ale vůbec dlouho a uvidíme další vyloučení z domácích řad. Na trestnou lavici míří Michal Silný, který se provinil držením hole.
     
    42:22
    Přesilová hra salzburgského celku se chvíli ke svému konci. Zatím Daniel Svoboda ve své brance nebyl ohrožen nijak výrazně. Čtyři vteřiny před koncem přesilovky se navíc domácí hráči osvobozují.
     
    41:29
    Christian Obu nebyl nikým tísněn na modré čáře, čehož zkoušel využít. Srovnal si puk a vypálil. Proti jeho pokusu si Svoboda trochu povyjel a nakonec jej bez výraznějších problémů zneškodnil.
     
    40:54
    Luka Nyman dostal přihrávku od svého parťáka z obrany na modrou čáru. Už se ale s kotoučem dostali za ni, což sudímu neuniklo. Je tedy pískán ofsajd.
     
    40:26
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Vaculík – 2 min., podrážení).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je za námi. Motor může být určitě šťastnějším týmem. Do poslední dvacetiminutovky půjde totiž s tříbrankovým náskokem. Salzburg ale určitě není smířen s prohrou, tudíž se dá očekávat velmi tuhý boj.

    Ten započne zhruba v 18:25.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:18
    Luka Nyman byl dobře střežen. Přesto se ale dostal do pozice mezi oběma kruhy, nicméně příliš komfortní střeleckou pozici mu českobudějovičtí beci nenabídli. Nyman pálil jen nepřipraven z bekhendu, s čímž nemá domácí Daniel Svoboda výraznější problémy. Puk končí v bezpečí v rohu kluziště.
     
    38:13
    Vojtěch Krcho nabral dobrou rychlost a přešel skrze dva hostující hráče. Pak ale jeho přihrávka skončila jen v salzburgském držení. Právě hosté se ale také neprezentovali přesnou přihrávkou, když poslali kotouč až za Svobodovu svatyni. Sudí tedy píská zakázané uvolnění a přesouvá hru před Bugla.
     
    37:33
    Nyní musel Christopher Niklas Bugl zasahovat hned proti dvěma domácím obráncům. Nejprve si poradil se střelou Václava Prospala, kterou vykopl opět jen k domácím hráčům. Ti pak dostali puk na modrou, odkud to zkusil Jakub Novák, nicméně i jeho pokus končí na betonech hostujícího brankáře.
     
    36:53
    Salzburg držel dlouho kotouč na svých holích, nicméně se nemohl probít přes střední pásmo, které nyní českobudějovický celek dobře zamkl. A nakonec se k puku dostává právě on.
     
    35:35
    Opět jsme nebyli vůbec daleko od bleskové odpovědi na inkasovaný gól! Oleksij Myklucha se bez potíží dostal až do mezikruží, kde byl nikým nehlídán. Jeho následná střela ale končí ve výstroji Daniela Svobody, který si připisuje další důležitý zákrok!
     
    34:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tomáš Hubata vystřelil od modré čáry, načež nastala na brankovišti trma vrma. V ní se kotouč dostal na hůl VOJTĚCHA KRCHA, který uklidil kotouč přesně pod horní tyčku! Asistence: Michal Silný, Matouš Hrubec.
     
    33:24
    Ondřej Vaculík se dral z křídla do střelecké pozice a i přes soupeřovu přesilu se ke střeleckému pokusu dostal. Střílel z pravého křídla z Buglova pohledu, ovšem trefil se jen do boční síťky.
     
    32:29
    Českobudějovičtí hráči zkoušeli hru převrátit do útočného pásma, jenže rozhodčímu neuniklo jejich těsné ofsajdové postavení, které tak vrací hru opět do neutrální třetiny.
     
    31:59
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hostující celek se ale přesto dotahuje na dvoubrankový rozdíl! Po Eliašově přihrávce se do kotouče opřel JAKUB BORZECKI, který prostřeluje. Asistence: Juraj Eliaš.
     
    31:10
    John Jason Peterka se objevil v komfortní střelecké pozici. Stál sám před brankou, ale na domácího brankáře si nepřišel. Ten totiž parádním zákrokem kotouč vytěsnil nad horní tyčku.
     
    30:32
    Střídání v týmu EC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Kolarz, přichází Bugl.
     
    30:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráči jdou do komfortnějšího tříbrankového vedení! ADAM RYBA stál u pravé Kolarzovy tyče, načež se k němu odrazil kotouč. Domácí útočník neměl problém zasunout puk do odkryté klece. Asistence: Jan Janoch, Václav Svach.
     
    29:10
    Poměrně dlouho se českobudějovičtí hráči nedostali v přesilovce ke střele. Až od modré vystřelil Patrik Škola, jehož pokus se před brankou ještě následně snažil dorazit Vojtěch Krcho. Druhý jmenovaný ale neuspěl, Kolarz totiž proti oběma pokusům secvakl své betony včas.
     
    27:55
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Myklucha.
     
    27:46
    Oleksej Myklucha dojel s kotoučem na holi až za soupeřovu branku. Tím pádem vytvořil poměrně dost prostoru pro najíždějícího spoluhráče, kterému adresoval přihrávku. Právě ji ale jeden ze Salzburgských netrefil ideálně.
     
    27:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Parádní blesková odpověď ze strany Jihočechů! A opět se o branku domácích postaral JAN TLAČIL. Tím pádem zkompletoval hattrick, a to dokonce čistý! Asistence: Aleš Řezáč.
     
    26:42
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Vhazovalo se v obranném pásmu Motoru, načež se jedna ze střel odrazila před branku, a to směrem k dojíždějícímu TIMU LUCU HARNISCHOVI. Druhý nejproduktivnější hráč Salzburgu se pak z dorážky trefil naprosto přesně! Asistence: John Jason Peterka, Elis Nikolaj Hede.
     
    26:31
    Salzburgský tým v tomto oslabení nepřipustil výraznější komplikace a už je v plném počtu. Christian Obu se již vrátil na ledovou plochu.
     
    25:50
    Českobudějovičtí dlouho kombinovali, do žádné lepší pozice se ale nedostali. Od modré čáry zkusil štěstí Jiří Remta, který ale trefil jen prvního clonícího hráče, od něhož se kotouč odráží do středního pásma.
     
    25:02
    Matouš Hrubec stál v blízkosti branky, načež z tohoto prostoru procpal kotouč až na Kolarze, který nemá se zákrokem problém a puk drží ve výstroji. Bude se tak vhazovat.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Obu – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:57
    Tomáš Hubata byl posledním domácím obráncem. Stál proti němu střelec John Jason Peterka. V tomto souboji byl úspěšnější českobudějovický obránce, který kotouč Peterkovi stihl včas vypíchnout.
     
    22:43
    Jeden ze salzburgských hráčů dobře vystihl domácí rozehrávku, načež zkoušel přihrávkou před branku oslovit Olekseje Mykluchu. Ten se naštěstí pro domácí hráče ale nakonec do palebné pozice nedostal, neboť k němu kotouč nedoklouzal.
     
    20:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesto ale zanedlouho přichází třetí branka domácích! O ni se postarala opět dvojice Řezáč – Tlačil. Druhý jmenovaný, tedy JAN TLAČIL, dostal přihrávku do palebné pozice, ze které se nezmýlil a přinutil Kolarze lovit kotouč ze sítě potřetí. Asistence: Aleš Řezáč.
     
    20:24
    Už to skoro vypadalo jako třetí branka Českých Budějovic! Tomáš Hubata vyslal dobrou střelu od modré čáry, ta ale rozvlnila jen boční síťku Kolarzovy svatyně!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodních dvacet minut je za námi. Motor si vypracoval dvoubrankové vedení, Salzburg měl ale poměrně dost šancí, které dlouho zůstávaly bez využití. Až necelou minutu před sirénou se trefil Elis Nikolaj Hede, jenž tak rozhodl o tom, že do prostředního dějství se půjde za stavu 2:1 z pohledu Jihočechů.

    Další třetina začne přibližně v 17:40.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Salzburg právě vstřelil branku!
    To je škoda pro domácí, kteří nebyli daleko od toho, aby šli do dalších dvaceti minut s dvoubrankovým náskokem. Salzburg ujel do přečíslení dva na jednoho, které ovšem zůstalo neproměněno. Pak se ale kotouč vrátil před branku, odkud jej bez obtíží za brankovou čáru doklepl ELIS NIKOLAJ HEDE. Asistence: Tim Luca Harnisch.
     
    18:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hokejisté z jihočeské metropole jdou do dvoubrankového vedení! Aleš Řezáč zničehonic poslal přihrávku na JANA TLAČILA, který unikl salzburgské obraně a právě svůj únik pak zakončil přesnou střelou na Kolarzovu vyrážečku – 2:0! Asistence: Aleš Řezáč.
     
    17:54
    Leon Okonkwo Prada dostal přesnou přihrávku na modrou čáru, odkud parádním pokusem dobře vystřelil. Jeho střelu ale drží Daniel Svoboda bezpečně ve své výstroji a nepřipouští výraznější komplikace.
     
    17:10
    Poměrně dlouho se nic neděla, až se do pásma opět prokombinovali hostující hráči. Jeden z nich pak střílel z velmi ostrého úhlu, kotouč ale otřel jen o vnější část tyče.
     
    15:44
    Po poměrně dlouhé době se do útoku vydali také českobudějovičtí hráči. Jan Tlačil v rychlosti kotouč vyvezl a snažil se o kombinaci. Prvotní záměr mu ale nevyšel, domácí útočník ale pásmo pro svůj tým udržel.
     
    14:35
    Rakušané jsou v posledních chvílích o něco lepším týmem, když se snaží o vyrovnání. Českobudějovická obrana je ale pozorná a snaží se soupeře nepouštět do výraznějších šancí.
     
    13:54
    Rakouský celek dlouho kombinoval, až se dostal do velmi zajímavé pozice. Filip Reisnecker dostal přihrávku k pravé tyči branky, kde byl zcela volný. Následně mířil do horního růžku, který ale viditelně přestřelil. Jeho pokus byl možná příliš uspěchaný, přeci jen měl rakouský útočník poměrně dost prostoru a času.
     
    12:41
    Christian Obu se dostal do pořádných problémů při rozehrávce zpoza vlastní branky. O kotouč jej obral Jan Janoch, jenž následně posílal puk před branku, kde ale nikdo z českobudějovických hráčů připraven ke střele nestál.
     
    11:52
    Menner si najížděl z poměrně velkého úhlu, načež zkusil střelu k bližší tyči. Společně s ním se ale dobře vrátil Václav Svach, který Mennerův pokus dokázal včas zablokovat.
     
    10:52
    Jan Janoch nabral obdivuhodnou rychlost a již to vypadalo, že se po pravém křídle protlačí až do zakončení. Bohužel pro něj se k němu ale stihl salzburgský obránce vrátit a případný střelecký pokus zneškodnit.
     
    09:31
    Tomáš Hubata napřáhl na modré čáře a vypálil. Do jeho pokusů ještě zřejmě sáhl některý z hráčů před brankou, ovšem Kolarz se rozhodit nenechal. Hostující gólman včas secvakl své betony a střelu vyrazil.
     
    08:49
    Mohlo být srovnáno! Luka Nyman si najížděl před domácí branku. Přímo před brankoviště se pak k němu možná i s trochou štěstí dostal kotouč. Nyman ale nikým nehlídán neuspěl, Svoboda se totiž včas přemístil a připsal si parádní zákrok.
     
    08:18
    Josef Eham přebral kotouč a nabruslil do útočné třetiny. Zde se pak prezentuje nenápadnou střelou do horních pater branky. Puk ale končí na rameni pozorného Daniela Svobody.
     
    07:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku v utkání. Domácí se mohou radovat poprvé! U levé tyče z Kolarzova pohledu se objevil nikým nehlídán MICHAL SILNÝ, a ten se svou střelou poté uspěl! Bez asistence.
     
    06:45
    Maxmilian Hengelmüller jel se svými spoluhráči v nenápadném přečíslení v poměru tři na jednoho. Právě on pak zkoušel poslat přihrávku na vzdálenější tyč, jenže jeho spoluhráče, který si sjížděl právě do těchto místo, neoslovil tímto pasem vůbec přesně.
     
    05:45
    Už to vypadalo, že hosté neudrží útočné pásmo, Christian Obu byl ale pohotový a jen tak tak kotouč na modré udržel. Pak se ale stejné jeho spoluhráči musí vracet a začít útočnou akci od znovu.
     
    04:42
    Poprvé v utkání se o výraznější ohrožení domácí branky postarali také hráči rakouského celku. Ti se pokusili o střelu z větší vzdálenosti, puk se ale nakonec odrazil od některého z clonících hokejistů a skončil před Svobodou.
     
    04:06
    Salzburg je kompletní, Hengelmüller už je zpět na ledové ploše a míří na střídačku.
     
    03:33
    Poměrně krkolomně se domácí celek dostal do útočného pásma. Rovnou dokonce do velmi dobré pozice. Matouš Hrubec měl obrovské množství prostoru na levém kruhu, hostující brankář proti jeho následnému pokusu ale stihl vyjet a puk za svá záda nepropustil!
     
    02:36
    Jiří Remta zkusil své štěstí od modré čáry. Jeho pokus nebyl nejhorší, i v tomto případě ale Kolarz zasahuje včas a střelu domácích hokejistů likviduje.
     
    02:16
    Ihned po vhazování vylétla na hostující branku střela od modré čáry. Kolarz dával pozor a proti tomuto pokusu včas zaklekl. Kotouč drží pevně ve své náruči, následuje tak další vhazování.
     
    02:06
    Uvidíme první přesilovou hru, za katr míří Maxmilian Hengelmüller, jenž se provinil v obranném pásmu odrážením.
     
    01:17
    Na opačné straně se z obranných řad to útoku vydal Christian Obu. Zkoušel střelu z pravého křídla a skrze obránce. Jeho pokus ale branku nijak neohrozil, puk totiž končí výrazně mimo.
     
    00:20
    První se v útočném pásmu objevili domácí hokejisté. Aleš Řezáč zde dostal kotouč za soupeřovu branku, přičemž ale salzburgská obrana byla pozorná a ona sama se k puku dostává a vyváží jej mimo nebezpečí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Hubata, Remta, Svach, J. Novák, Prospal – Tlačil, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Hrubec, Hracholski, Ryba, Janoch, Silný, Krcho

    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Bugl) – Obu, Menner, Nyman, Frandl, Prada – Borzecki, Hede, Eham, Eliaš, Vogt, Myklucha, Harnisch, Leonhardt, Hengelmüller, Peterka, Reisnecker

    Rozhodčí: Horák – Kreuzer, Polonij.
     


    EC Red Bull Salzburg

    I salzburgští hokejisté v předešlých dvou utkáních odcházeli jako poražení. A také proti těm samým soupeřům. Nad jejich síly byly jak Vítkovice, tak také třinečtí Oceláři. Rakouský tým se v tabulce nachází na sedmé pozici s tím, že má na dostřel soupeře, kteří jsou výše postavení. Musí ale koukat také pod sebe, neboť se na něj tlačí i soupeři ze spodku tabulky.

    Kanadské bodování týmu:
    John Jason Peterka – 27 (12+15)
    Tim Luca Harnisch – 19 (11+8)
    Elis Nikolaj Hede – 16 (4+12)
     


    HC Motor České Budějovice

    Českobudějovickému celku se ve skupině O pořadí v play off zatím nedaří. Po patnácti odehraných duelech se drží na dvanáctém, tedy posledním místě tabulky. Zhruba před deseti dny to vypadalo, že se Jihočeši odráží k lepším výkonům, když si na domácím ledě připsali dvě výhry v řadě. V dalekých Vítkovicích a Třinci pak ale soupeřům znovu podlehli. Ve hře je však ale ještě poměrně dost bodů a tím pádem také možnost vkročit do play off stále z lepší pozice.

    Kanadské bodování týmu:
    Pavel Novák – 18 (12+6)
    Jakub Čížek – 16 (7+9)
    Vojtěch Krcho – 10 (1+9)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 8. Silný, 19. Tlačil (Řezáč), 21. Tlačil (Řezáč), 28. Tlačil (Řezáč), 31. Ryba (Janoch, Svach), 35. Krcho (Silný, Hrubec), 64. Hrubec (J. Novák) – 20. Hede (Harnisch), 27. Harnisch (Peterka, Hede), 32. Borzecki (Eliaš)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Hubata, Remta, Svach, J. Novák, Prospal – Tlačil, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Hrubec, Hracholski, Ryba, Janoch, Silný, Krcho
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (31. Bugl) – Obu, Menner, Nyman, Frandl, Prada – Borzecki, Hede, Eham, Eliaš, Vogt, Myklucha, Harnisch, Leonhardt, Hengelmüller, Peterka, Reisnecker

    Rozhodčí: Horák – Kreuzer, Polonij
    bahis siteleri