Kladno – Mladá Boleslav 7:3 (kon.) | Č. Budějovice – Salzburg 6:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 7:4 (kon.)
Slavia – Liberec 5:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:5 (po pr.)
Žďár n/S – Jihlava 6:7 (0:2 po s.n.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:3 (2:1, 4:2, 0:0 - N 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Úterý 29.01.2019, 17:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    63:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je rozhodnuto i o tom, kde dnes zůstane čtvrtý bonusový bod! Jakub Novák poslal přihrávku na MATOUŠE HRUBCE, který stál mezi kruhy. Odtud pak poslal střelu, jež se ještě otřela o tyčku a následně zapadla až za brankovou čáru! Je tedy rozhodnuto, Salzburg se dnes bude vracet s prázdno. Asistence: Jakub Novák.
     
    34:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tomáš Hubata vystřelil od modré čáry, načež nastala na brankovišti trma vrma. V ní se kotouč dostal na hůl VOJTĚCHA KRCHA, který uklidil kotouč přesně pod horní tyčku! Asistence: Michal Silný, Matouš Hrubec.
     
    31:59
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hostující celek se ale přesto dotahuje na dvoubrankový rozdíl! Po Eliašově přihrávce se do kotouče opřel JAKUB BORZECKI, který prostřeluje. Asistence: Juraj Eliaš.
     
    30:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráči jdou do komfortnějšího tříbrankového vedení! ADAM RYBA stál u pravé Kolarzovy tyče, načež se k němu odrazil kotouč. Domácí útočník neměl problém zasunout puk do odkryté klece. Asistence: Jan Janoch, Václav Svach.
     
    27:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Parádní blesková odpověď ze strany Jihočechů! A opět se o branku domácích postaral JAN TLAČIL. Tím pádem zkompletoval hattrick, a to dokonce čistý! Asistence: Aleš Řezáč.
     
    26:42
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Vhazovalo se v obranném pásmu Motoru, načež se jedna ze střel odrazila před branku, a to směrem k dojíždějícímu TIMU LUCU HARNISCHOVI. Druhý nejproduktivnější hráč Salzburgu se pak z dorážky trefil naprosto přesně! Asistence: John Jason Peterka, Elis Nikolaj Hede.
     
    20:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesto ale zanedlouho přichází třetí branka domácích! O ni se postarala opět dvojice Řezáč – Tlačil. Druhý jmenovaný, tedy JAN TLAČIL, dostal přihrávku do palebné pozice, ze které se nezmýlil a přinutil Kolarze lovit kotouč ze sítě potřetí. Asistence: Aleš Řezáč.
     
    19:22
    Salzburg právě vstřelil branku!
    To je škoda pro domácí, kteří nebyli daleko od toho, aby šli do dalších dvaceti minut s dvoubrankovým náskokem. Salzburg ujel do přečíslení dva na jednoho, které ovšem zůstalo neproměněno. Pak se ale kotouč vrátil před branku, odkud jej bez obtíží za brankovou čáru doklepl ELIS NIKOLAJ HEDE. Asistence: Tim Luca Harnisch.
     
    18:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hokejisté z jihočeské metropole jdou do dvoubrankového vedení! Aleš Řezáč zničehonic poslal přihrávku na JANA TLAČILA, který unikl salzburgské obraně a právě svůj únik pak zakončil přesnou střelou na Kolarzovu vyrážečku – 2:0! Asistence: Aleš Řezáč.
     
    07:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku v utkání. Domácí se mohou radovat poprvé! U levé tyče z Kolarzova pohledu se objevil nikým nehlídán MICHAL SILNÝ, a ten se svou střelou poté uspěl! Bez asistence.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 8. Silný, 19. Tlačil (Řezáč), 21. Tlačil (Řezáč), 28. Tlačil (Řezáč), 31. Ryba (Janoch, Svach), 35. Krcho (Silný, Hrubec), 64. Hrubec (J. Novák) – 20. Hede (Harnisch), 27. Harnisch (Peterka, Hede), 32. Borzecki (Eliaš)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Hubata, Remta, Svach, J. Novák, Prospal – Tlačil, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Hrubec, Hracholski, Ryba, Janoch, Silný, Krcho
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (31. Bugl) – Obu, Menner, Nyman, Frandl, Prada – Borzecki, Hede, Eham, Eliaš, Vogt, Myklucha, Harnisch, Leonhardt, Hengelmüller, Peterka, Reisnecker

    Rozhodčí: Horák – Kreuzer, Polonij
    thejrc.org