Kladno – Mladá Boleslav 7:3 (kon.) | Č. Budějovice – Salzburg 6:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 7:4 (kon.)
Slavia – Liberec 5:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:5 (po pr.)
Žďár n/S – Jihlava 6:7 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
6:7 (3:1, 1:3, 2:2 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Úterý 29.01.2019, 18:30 • Zimní stadion Bouchalky, Žďár nad Sázavou • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Dobrý večer ze zasněžené Vysočiny! Pro zítřejší den se přesuneme na juniorskou extraligu pod Zelenou horu! Proti sobě budou stát dva týmy, které se pohybují ve spodní části nadstavbové skupiny o 13. – 24. místo. Na domácí straně bude stát SKLH Žďár nad Sázavou, který má těžkou pozici v záchraně juniorské extraligy. Z posledního místa ztrácí na předposlední Přerov pět bodů, na Havlíčkův Brod o bod více. Jihlavská Dukla si po úspěšném víkendu, kdy vydělala celkem osm bodů ze dvou zápasů, je rázem mimo sestupové vody a míří za záchranou. Na Bouchalkách začínáme v 18:30, příjemnou zábavu!
     
    HC DUKLA JIHLAVA
    9. místo, 55 bodů, skóre 98:129, bilance 11-1-2-21
    Nadstavba: 18 výher, 14 proher
     
    SKLH ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
    12. místo, 37 bodů, skóre 104:152, bilance 8-1-2-22
    Nadstavba: 9 výher, 21 proher
     
    Úvodní sestavy:

    SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Radosta) – Černohorský, Zemčenkov, Marek, Klodner, Poizl, Budín – Filip, Vojinovič, Vlk, Kouba, Pětník, Malenovský, Kadleček, Gergel, Puczek, Nagy, Nikolič, Vašíček

    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Javůrek) – Piskač, Veleba, Trávník, Zvěřina, Vála, Rašín, Moravec – Brož, Vala, Zadražil, Chlubna, Krajíček, Kardoš, Adam, Juda, Barák

    Rozhodčí: Vrba – Vašíček, Král´.
     
    Zatímco oba týmy dobré tři minuty krouží na hrací ploše, rozhodčí stále nikde...
     
    Nakonec to vypadá, že se pojede zápas pouze na jednoho čárového. Ten druhý zatím stále nikde.
     
    I on se ale zjevil a teď už nic přípravě na zahájení zápasu nebrání.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Úvodní buly vhozeno a Dukla jde do útočného pásma. První akce ale skončila hned na Radostovi, který obrací.
     
    00:37
    Tvrdou střelu od modré obstaral Poizl, Chaloupek měl ale čistý výhled a zasáhl včas.
     
    00:48
    Chlubna si vybruslil do útočného pásma a spustil menší zmatky před Radostou. Nakonec se dostal k zajímavé střele mezi kruhy Vala, domácí gólman ale lapačkou zasáhl.
     
    01:30
    Zemčenkov neměl komu nahrávat ve středním pásmu, proto raději nahodil do útoku a odjel střídat. Plameny ale zatím drží pásmo.
     
    02:26
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Gergel – 2 min., vysoká hůl).
     
    02:27
    Dukla má první přesilovku, Žďár ale vyhrál úvodní buly a vyhazuje na druhou stranu, kde navíc šetří cenný čas.
     
    02:58
    Chlubna při přihrávce od Judy nechal puk za sebou, navíc tím vykázal i hosty z útočného pásma. Není divu, že byl Juda mírně rozezlen.
     
    03:37
    Hru hostí v útoku ukončuje souboj Poizla s Adamem a posunutá branka domácího celku.
     
    03:54
    Ne, tato přesilovka se Dukle opravdu nedaří. Neměla prakticky ani žádnou větší šanci, či lepší střelu a Gergel se pomalu může na trestné radovat.
     
    04:35
    Brož nahrál za branku Chlubnovi, který zase hledal někoho před brankou, tam ale byli hráči výlučně žďárského dresu, kteří uklízí puk do bezpečí.
     
    05:17
    Dlouhá přihrávka z vlastního území od Piskače na hráče vepředu byla moc prudká, Žďár proto ihned přesunul těžiště hry před Chaloupka. A také tam bylo mírně dusno, Gergel ale u bližší tyče puk neprocpal do branky.
     
    05:51
    Žďár právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Plameny mohou radovat. Pokračující nápor v útočném pásmu pokračoval, Gergel nejprve na bližší tyči neuspěl, puk ale pustil za sebe a od Malenovského přišla na LUKÁŠE GERGELA přihrávka na protější kruh. Sám domácí hráč se pak nemýlil – 1:0! Asistence: Šimon Malenovský, Pavle Vojinovič.
     
    06:47
    Už si chtěl sudí Vrba vyžádat přerušení hry, když se po souboji u mantinelu nezvedal Vlk, hra ale plynula a Dukla se dostala před Radostu, kde byla i hra přerušena.
     
    07:23
    Jihlava přebrala otěže a měla slušné akce v útočném pásmu, nejvážněji se jevil Trávníkův pas před branku, kde ale nikdo nebyl.
     
    07:55
    Kadleček na druhé straně to zkoušel sám, avšak byl dobře bráněn a k Chaloupkovi dolétla jenom desetina síly střely.
     
    07:58
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Kouba – 2 min., podrážení).
     
    08:08
    Jihlava má druhou přesilovku, Žďár opět v úvodu šetří čas v útoku a dokonce mohl i udeřit, jenže Gergel přihrávku od Filipa těsně nedojel.
     
    08:34
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Adam – 2 min., hákování).
     
    08:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle byla přímo ukázková chyba Nagyho. Ten při hře 4 na 4 jako poslední hráč na modré pustil v souboji puk pro PETRA VELEBU, který ho přebruslil a dostal se do úniku. Nenechal se ničím rozhodit a střelou přesně nad levý beton srovnal – 1:1! Bez asistence.
     
    09:03
    Jednoduché nahození našel Chaloupek v lapačce a poslal hru rychle dopředu, tam se ale Dukla dlouho neohřála. Nyní jsou domácí zase v útoku.
     
    09:51
    Pár sekund před návratem vyloučeného Kouby domácí vyhazují na icing a hra se stěhuje před Radostu.
     
    10:16
    Hry 5 na 5 si moc neužijeme. Dalším vyloučeným je domácí Vašíček za podrážení.
     
    10:52
    Dukle pokračuje přesilovka, kterou řešil z pravého kruhu tvrdou střelou Krajíček, Radosta měl ale betony připravené.
     
    11:21
    Vála se do toho jakožto hráč A-týmu Dukly pořádně opřel a trefil Radostu, od jeho hole se puk odrazil až na servisní lávku, hosté ale zůstávají v pásmu.
     
    11:54
    Dvě rychlé střely od modré poslala hostující obrana směr Radostova brána, jak Kardoš, tak Veleba ale své cíle minuli a domácí gólman opět zasahuje. Zatím si na práci nemůže stěžovat.
     
    12:16
    Klodner skvěle podržel puk na holi a Žďár přežije zkrácené oslabení bez úhony.
     
    12:46
    Vala si vybruslil zpoza branky nehlídaný až před branku, kde už sice hlídaný byl, přesto ale vypálil, Radosta měl připravený beton.
     
    13:20
    Chlubna dojel vyhozený kotouč a z pravého kruhu to pustil z první, na delší tyči měla ale oblast domácí #1 vykrytou.
     
    14:01
    Gergel tečoval puk v předbrankovém prostoru po střele Černohorského, Chaloupkovi to udělalo problémy, ale přesto jihlavský gólman zasáhl včas.
     
    14:28
    Domácí podcenili situaci ve svém pásmu, a tak se stalo, že Barák měl na ose hřiště puk a mohl přímo pálit. To se i povedlo, Radosta byl ale zase připraven.
     
    15:10
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Vlk – 2 min., krosček).
     
    15:22
    Mohla být k vidění stejná situace jako u prvního gólu Dukly, Vála ale dokázal vypíchnout kotouč Gergelovi a vrátit hru do útočné třetiny.
     
    16:07
    Hosté to až moc překombinovali, nyní musí začít v útoku od začátku. Žďár se zatím poměrně v klidu brání.
     
    16:47
    Chlubna získal ve středním pásmu kotouč a protlačil se s ním až do útoku, jeho slabá střela ale nedělala Radostovi žádné problémy.
     
    17:41
    Žďár právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět své vedení. Po konci přesilové hry Gergel rozjel další povedenou kombinaci, na jejímž konci stála přesná střela JAKUBA FILIPA do odkryté branky. Ta byla sice posunuta ze svého postavení po vstřeleném gólu o hodně, hlavní sudí ale trefu uznává – 2:1. Asistence: Zbyněk Vlk, Lukáš Gergel.
     
    19:01
    Rašín se natlačil do pásma a pokusil se o střelu. Dukla se ale pak zamotala na útočné modré ve vlastních holích, kdy se nepovedlo nahrát hned dvěma hráčům.
     
    19:50
    Žďár právě vstřelil branku!
    Možná i to byl důvod, proč ztrácí Dukla v čase 19:50 dva góly a trochu i nervy! Poizl si nabruslil podél modré čáry k mantinelu, odkud vystřelil. Jeho pokus tečoval ještě Černohorský a puk propadl Chaloupkovi za záda. Zde doklepl puk do branky DOMINICK VAŠÍČEK – 3:1! Asistence: Jakub Černohorský, Daniel Poizl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Za námi je první třetina, která se Dukle povedla převahou a opticky měla více ze hry. Jenže se hraje na góly a domácí dokázali veškeré nabídnuté šance proměnit. Klíčová trefa byla ta v čase 19:50, kdy Plameny odskočily do dvoubrankového vedení. Díky tomu vedou 3:1 a druhá třetina začne za 11 minut.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Dukla Jihlava: ze hřiště odchází Chaloupek, přichází Javůrek.
     
    21:10
    Žďár právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Jihlavu hned na začátku druhé třetiny. Javůrek měl za sebou jeden zákrok, když domácí rozjížděli další útočnou akci. Tu řešil střelou z pravého kruhu Vašíček a Javůrek ji ještě dokázal vyrazit. Bohužel pro něj ale přímo na JANA KLODNERA, který zametl do prázdné. Asistence: Dominick Vašíček.
     
    22:12
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Veleba – 2 min., podrážení).
     
    22:23
    Dukla je totálně herně v krizi. Neví, co dále, nedaří se jí v útoku, navíc má nyní oslabení a je pod relativním tlakem žďárského útoku.
     
    24:02
    Kadleček pouštěl puk za sebe na Filipa, tam stál ale jihlavský Moravec, který vše odklidil na druhou stranu hřiště.
     
    24:03
    Další akce domácích. Dlouhá přihrávka od Černohorského na Poizla ale nestačila k Poizlovi ani dojít, neboť se angažoval hostující obránce a puk vyhodil.
     
    24:40
    Vala výbornou prací v útoku sice získal puk, jenže ho neměl komu nahrát, navíc byl v zajetí dvou obránců. Proto musel touš odevzdat a Žďár čeká za vlastní brankou.
     
    25:28
    Puk v ochranné síti a vykázání hry do středního pásma. Tak zní plán pro momenty následující na žďárském zimáku. Slovo zimní stadion je tady naprosto na místě, možná by se hodilo i slovo mraznička.
     
    26:10
    Kadleček udržel puk na holi a mohl tak hrát za sebe na obránce stojící na modré čáře. Marek pak ale puk předržel a Dukla šla na druhou stranu, jenže Brož si nezpracoval ideálně.
     
    27:31
    Piskač si prohodil čárového sudího a pokračoval dále, z levého kruhu zkusil pálit do oblasti Radosty, který žádné drama nepřipustil.
     
    28:06
    Jihlava je momentálně lepší celek, s jasnou herní převahou, na druhý gól ale stále čeká. A ještě chvilku to bude trvat, neboť Plameny vyváží.
     
    28:40
    Brož šikovně udržel pro hostující tým pásmo a otevřel prostor Judovi, Juda si najel sám až na vrcholek levého kruhu, jenže z nadějné pozice ani netrefil kasu.
     
    29:42
    Minulou sezonu by se Válovo dohrání na mantinel považovalo jako normální souboj. Nyní je to bráno jako pozdní dohrání a dvě minuty pro hostujícího beka.
     
    30:10
    Dukla měla v oslabení brejk 2 na 1, který vyřešil Adam samostatným zakončením a položením obránce před sebou. To bylo sice velice pěkné, jenže jako Juda, ani Adam netrefil ze solidní pozice branku!
     
    30:58
    Krajíček si dojel puk ve středním pásmu a jednoduše ho posunul až za Radostu.
     
    31:40
    Dvě sekundy do konce domácí přesilovky a Poizl to z osy hřiště na modré vzal tvrdou ranou na sebe. Javůrek ale viděl a lapačkou včas zneškodnil.
     
    32:05
    Vojinovič se přes Baráka nedostal ke kotouči a Javůrek měl tak čas na rozehru. Ta se ale moc nevydařila a Vlk dostal na pravém kruhu dobrou možnost ke střele, jenže také mířil vedle.
     
    33:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla snižuje takovým způsobem, že by se podle toho dalo vařit. Chlubna za brankou postrčil do rohu na Valu, který výborným pasem vyzval uvolněného DOMINIKA ADAMA. Ten už si krásně vymíchal Radostu a jednoduše zakončil do prázdné – 4:2! Asistence: Tomáš Vala, Tomáš Chlubna.
     
    33:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Halucinace, nebo třetí gól Dukly? Byla to totiž velice podobná akce, také za ní stála stejná trojice hráčů ve stejném pořadí. Opět přihrávka Vala – Chlubna, na druhé straně volný DOMINIK ADAM, který překonal Radostu na delší tyči – 4:3! Asistence: Tomáš Vala, Tomáš Chlubna.
     
    35:23
    Dukla je rázem psychicky hodně vysoko a je jasně lepším týmem, zatímco Javůrek na druhé straně mrzne.
     
    35:58
    Velebova střela od modré se neujala, ale hosté stále drží pásmo. A unavená obrana Plamenů mohla mít ještě větší šok. Chlubna si objel Radostu, ležícího ho ale nepřekonal!
     
    36:49
    Když i Viktor Ujčík na lavičce Dukly poskakuje, znamená to, že je na stadionu fakt zima. Dukla bude po zákroku Radosty držet útočné pásmo.
     
    36:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    V 22. minutě byla Dukla na odpis. Teď se vrací do zápasu suverénním stylem a jedeme znovu od nuly! Adam po vyhraném buly posunul puk na TOMÁŠE CHLUBNU, který ho jednoduchou střelou zametl za Radostova záda – 4:4! Asistence: Dominik Adam.
     
    38:12
    Hosté stále hrají svoji hru, nikam soupeře nepouští a jasně hře vládnou. Žďár se nyní zmohl pouze na zakázané uvolnění a 90 sekund před koncem se bude vhazovat v útočném pásmu Jihlavy.
     
    38:49
    Poizlovu střelu regulérně vykopl nohou z pásma blokující Adam a dal chvíli Dukle oddych. Javůrek se ale musel rychle vrátit do zápřahu, proti střele jednoho z domácích hráčů ale vyjel a včas zneškodnil.
     
    39:36
    Tohle už asi domácí ubrání. Jihlava hraje sice v jejich pásmu, ale je to spíše platonické.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Pokud mi vydrží posledních 30 % baterie, tento napínavý zápas vám budu jistě moci dopsat až do samotného konce. Přitom to vypadalo, že nebude o čem mluvit již po 22 minutách. Domácí vedli 4:1 a směřovali za třemi body. Jenže Jihlava se nevzdala, stále měla herní převahu, kterou ukázala za posledních sedm minut, kdy nasázela nebohým Plamenům tři góly a ze 4:1 bylo rázem 4:4. Poslední třetina začne za 13 minut.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    A jdeme do poslední třetiny. Na notebooku mám poslední čtvrtinu kapacity baterie, takže u všeho posledního zůstaneme. Žďár ale ihned po úvodním buly vyhodil na icing.
     
    40:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ve druhé třetině měl snový vstup Žďár, ve třetí zase Dukla! Tento gól byl ale z kategorie velmi šťastných. Od levého mantinelu totiž vystřelil PETR VELEBA a Radosta spíše takové nahození v náručí neudržel, puk mu propadl až za brankovou čáru – 4:5! Asistence: Vítězslav Brož, Miroslav Juda.
     
    41:05
    Bude rozhodně zajímavé sledovat, jak celý zápas dopadne. Toto nečekal asi nikdo, každopádně musí nyní hrát Žďár, nikoli Dukla. Ta může tak trochu i bořit.
     
    41:57
    Radosta si nebyl moc jistý ani další střelou od Veleby z modré, nakonec se mu ale holí povedlo puk odklidit. Přesto se toho pro Žďár moc nezměnilo.
     
    45:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla je velice rozjetá a přidává celkem šestý gól! Jednoduché píchnutí do puku v souboji u branky Dukly vyústilo v nájezd Brože na branku Radosty. Svoji kličku Brož ukončil na spojnici tyčí. Jenže za ním výborně dojížděl MARTIN BARÁK, který nadvakrát doklepl puk do prázdné – 4:6! Asistence: Vítězslav Brož.
     
    48:13
    Omlouváme se za drobné technické potíže, na stadionu je drobný výpadek WiFi a z tohoto důvodu nemůžeme přenášet textově zápas na 100 %. Žďár nyní zase zapnul a Duklu lehce přehrává, veškeré potenciální šance domácích ale likviduje s přehledem Javůrek.
     
    48:58
    Černohorský nyní provedl puk hřištěm a vystřelil na Javůrka, bylo to ale takové nijaké.
     
    50:21
    Filip s Gergelem si vytvořili zajímavou šanci, kdy Filip z rohu kluziště hledal najíždějícího Gergela před brankou. Tam ale stál Adam a puk bezpečně odklidil.
     
    50:41
    Poizl udělal kličku na modré, čímž se vystavil do ofsajdového postavení a opět přerušil hru, která je poměrně nyní kouskovaná.
     
    51:09
    Radosta se musel hodně ohlížet a pracovat okolo sebe, aby zabránil průchodu kotouče pod jeho betonem dále do branky. To se nakonec i povedlo a sudí zavčas přerušuje.
     
    51:56
    Jihlava hraje závěr zápasu koncentrovaně, nepouští hráče domácích do žádných větších přehlídek útočné síly. Naopak sama útočí a útočit ještě chvíli bude, neboť se domácí dopustili icingu.
     
    52:53
    Chyba v rozehrávce hostí a Vojinovič toho využil, naštěstí pro hosty byl velice blízko brance a z jeho pokusu vznikla akorát strkanice u jihlavské branky,
     
    53:49
    Juda z první na modré napálil brusle prvního hráče SKLH a Žďár se částečně osvobozuje. Na zdramatizování zápasu ale už nemá asi síly.
     
    55:07
    Piskač vyklekl střelu domácího Klodnera z levého kruhu, poslal ji do ochranné sítě a přerušil hru. Jinak závěr zápasů za moc nestojí...
     
    55:25
    Žďár právě vstřelil branku!
    Ale pozor, hned tu máme drama! Javůrek vyjel proti puku, jenže podklouzl a kotouč se mu pomalu posunoval k brankovišti. Černohorský toho využil, jednoduše přiťukl na DOMINICKA VAŠÍČKA, který trefil prázdnou branku a vrací SKLH do zápasu – 5:6! Asistence: Jakub Černohorský.
     
    56:18
    Zadražil vyvezl puk do útočného pásma, zde pustil na Moravce, ten ale zblokovanou střelou nemohl moc Radostu překvapit.
     
    57:11
    Žďár právě vstřelil branku!
    Jak se to po zbytek třetí třetiny nezdálo, tak tu máme opět remízový stav a jedeme zase od začátku! To je zápas... Dukla byla pod velkým tlakem žďárské pětice a neustála jej. Vašíček zpoza branky nabil na modrou pro JAKUBA FILIPA, který z nápřahu vymetl pravou šibenici – 6:6! Asistence: Dominick Vašíček, Lukáš Gergel.
     
    58:16
    Žďár má ihned více ze hry a tlačí. Otočit ze 4:6 na 7:6, to musí být pořádné lákadlo, zvlášť když ztratíte vedení 4:1.
     
    59:00
    Poslední minutu otevřel tvrdým pokusem od modré Veleba, Radosta kryje. Žďár si ale bere oddechový čas!
     
    59:13
    Domácí převáží hru do útočného pásma, kde jím to bude určitě vyhovovat.
     
    59:40
    Celá útočná trojice Dukly přejela do útočného pásma a střílel Adam z mezikruží. Radosta chytá a Dukla si pro změnu bere time.
     
    59:44
    Zásah domácí střídačky do hry a je tu vhazování v útočném pásmu Dukly, 16 sekund před koncem.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Dámy a pánové, tenhle zápas nabízí totálně všechno, co je potřeba. Ztrátu vedení 4:1 a 6:4, celkem 12 gólů a hodně zábavy. Dukla mašírovala za tříbodovým ziskem, Žďár ale darovat body v poslední pětiminutovce odmítl, upravil na 6:6 a prodloužení nebo nájezdy rozhodnou o tom, kdo bude mít druhý bod.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:20
    Žďár drží puk a Filip si najel do útoku, aby mohl vystřelit, mířil ale těsně vedle branky.
     
    60:50
    Černohorský to zkusil v brejku 2 na 2 na delší tyč, Javůrek si ale tuto oblast pohlídal.
     
    61:07
    Sprinterský souboj Kadleček nevyhrál, a tak zase hraje s kotoučem Jihlava.
     
    65:00
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Jakub Černohorský – 2 min., držení).
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězné branky je PETR VELEBA.
     
    Konec zápasu.
     
    Dámy a pánové, utkání nadstavby o 13. – 24. místo je úspěšně za námi. Bohužel byly v závěru technické problémy mocnější než schopnost je překonat, proto jsem vám nemohl přinést úplně všechno, co se na hřišti odehrálo v úplném závěru zápasu. Viděli jsme utkání, kde se rozhodně nikdo nenudil. Žďár se dostal ve 22. minutě do vedení 4:1 a vypadalo to jednoznačně. Jenže Dukla zabojovala, rázem to bylo po druhé třetině 4:4 a v čase 45:39 dokonce 4:6. Málokdo by ale čekal, že se Žďár ještě zvedne, srovná na 6:6 a zápas pošle do nájezdů. V nich rozhodl hned v první sérii Petr Veleba a připsal Dukle dva body za výhru 7:6 v samostatných nájezdech.

    Byl to divoký zápas na zimním stadionu, který opravdu dostál svému jménu. Někteří rozmrzají ještě teď. Bylo mi ctí vás dnešním zápasem provázet a budu se někdy příště těšit z juniorského hokeje, ať už ze Žďáru nebo Jihlavy, napočtenou!
     
    Dnešní utkání sledovalo 87 diváků. (21:38:06)
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 6. Gergel (Malenovský, Vojinovič), 18. Filip (Vlk, Gergel), 20. Vašíček (Černohorský, Poizl), 22. Klodner (Vašíček), 56. Vašíček (Černohorský), 58. Filip (Vašíček, Gergel) – 9. Veleba, 34. Adam (Vala, Chlubna), 34. Adam (Vala, Chlubna), 37. Chlubna (Adam), 41. Veleba (Brož, Juda), 46. Barák (Brož), rozh. náj. Veleba


    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (Vít) – Černohorský, Zemčenkov, Marek, Klodner, Poizl, Budín – Filip, Vojinovič, Vlk, Kouba, Pětník, Malenovský, Kadleček, Gergel, Puczek, Nagy, Nikolič, Vašíček
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (21. Javůrek) – Piskač, Veleba, Trávník, Zvěřina, Vála, Rašín, Moravec – Brož, Vala, Zadražil, Chlubna, Krajíček, Kardoš, Adam, Juda, Barák

    Rozhodčí: Vrba – Vašíček, Král

    Diváci: 87
    thejrc.org