Boston – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – Buffalo 4:5 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 0:1 (kon.)
konec
New York Rangers
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Philadelphia Flyers
Středa 30.01.2019, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Rangers nebyli daleko od toho, aby si vstřelili vlastní gól, jejich zpětná přihrávka z pravého křídla ale těsně minula po ledě přední tyč brány!
     
    58:24
    Alexandar Georgijev už je dávno na střídačce a Rangers zkouší vyrovnat při hře bez brankáře!
     
    53:46
    A znovu Jesper Fast, jehož střela z vrcholu levého kruhu skončila na přední tyči, a Anthony Stolarz poté úspěšně zmrazil puk pod sebou! Třetí tyč Rangers v zápase! Komerční přestávka.
     
    50:32
    James van Riemsdyk střílel na bodu pravého kruhu po zadovce Radka Gudase zápěstím a Alexandar Georgijev puk nedokázal udržet v náručí, vzápětí mu ale pomohli spoluhráči.
    48:05 Filip Chytil orazítkoval krásnou střelou z otočky tyč!
     
    48:05
    Flyers se osvobodili a vyhodili puk z obranného pásma poté, co prudká střela Filipa Chytila z mezikruží skončila na pravé tyči brány Flyers!
     
    47:14
    Anthony Stolarz je vysoký brankář, který drží obě rukavice hodně vysoko, takže pokud chtějí Rangers skórovat, měli by mířit rychle pod ně.
     
    43:18
    Rangers vyrazili v oslabení do přečíslení čtyři na dva, střela z vrcholu pravého kruhu ale skončila na levé ruce připraveného Anthonyho Stolarze!
     
    43:01
    Cristoval Nieves se pustil do Christiana Folina a nakonec byl jako jediný vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    40:35
    Scott Laughton napřáhl na vrcholu levého kruhu po krátké zpětné přihrávce k rychlé střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Alexandar Georgijev ji ale lapačkou vytáhl vestoje mimo! Skvělý zákrok brankáře!
    35:42 Chris Kreider po krásně sehraném přečíslení trefil tyč!
     
    35:42
    Domácí Chris Kreider si v levém kruhu najel na diagonální přihrávku Vladislava Naměstnikova z pravého křídla a mířil pod horní víko, jenže puk skončil na brankové konstrukci! Přečíslení 2 v 1.
    33:55 Rodák a herec Jimmy Fallon to v MSG pořádně rozjel
     
    33:55
    Chris Kreider se ocitl u levé tyče ve velké šanci, jenže Anthony Stolarz předvedl úžasný semafor!
    33:00 Chris Kreider ani natřikrát nedokázal překonat Stolarze!
     
    33:00
    Chris Kreider na vzdálenější levé tyči skvěle vložil hůl do diagonální přihrávky Jimmyho Hayese z vrcholu pravého kruhu, jenže dvakrát ztroskotal na pravém betonu Anthonyho Stolarze, který si připsal v rychlém sledu dva fantastické zákroky a jeho třetí pokus z úhlu zmrazil pod lapačkou!
     
    32:06
    Mika Zibanejad byl faulován na pravém křídle a Rangers si po krátké reklamní přestávce zahrají přesilovou hru. Christian Folin dostal dvě minuty za podražení.
     
    26:43
    Travis Sanheim měl velkou šanci, jenže střelou z levého kruhu a blízkosti orazítkoval přední tyč!
     
    24:30
    Marc Staal byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění poté, co fauloval v rohu obranného pásma.
    11:24 Brett Howden ani Jesper Fast nedokázali vyrovnat!
     
    11:24
    Brett Howden dostal krásnou přihrávku před bránu a u pravé tyče chtěl skórovat bekhendem, jenže trefil ležícího Anthonyho Stolarze a Jesper Fast bekhendovou dorážkou minul pravý horní roh prázdné brány! Obrovská šance Rangers!
     
    08:27
    Travis Sanheim dostal dvě minuty za podražení a Rangers si zahrají první přesilovou hru zápasu.
    05:04 Kreider chtěl puk poslat mezi betony Stolarze do sítě!
     
    05:04
    Chris Kreider si z levého křídla rychle sjel před bránu a na přední tyči se snažil puk zasunout bekhendem mezi betony brankáře Anthony Stolarze, jenže brankář Flyers je včas sevřel!
     
    03:45
    Brett Howden těsně před bránou tečoval střelu Neala Pionka z vrcholu pravého kruhu a puk mířil ke vzdálenější levé tyči, Anthony Stolarz ho ale výborně vyrazil svým pravým betonem mimo!
    01:40 Oskar LINDBLOM - 0:1
     
    01:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Alexandar Georgijev pravým betonem dvakrát v rychlém sledu zasáhl proti střelám Flyers z levého kruhu pro vhazování, jenže OSKAR LINDBLOM se po přihrávce zpoza brány dostal v mezikruží k odraženému puku a bekhendem ho poslal nad klečícího brankáře Rangers – je to 0:1! Asistence: Sean Couturier a Jakub Voráček.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Lindblom (Couturier, Voráček)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – M. Staal (A), DeAngelo, Skjei, McQuaid, Shattenkirk, Pionk, Br. Smith – Kreider (A), Zibanejad, Naměstnikov – Vesey, K. Hayes, B. Howden – Chytil, R. Strome (A), Fast – C. McLeod, Nieves. Hlavní trenér: David Quinn.
    Philadelphia Flyers: Stolarz (Hart) – Provorov, Sanheim, Folin, MacDonald (A), Hägg, Gudas – J. van Riemsdyk, Giroux (C), Konecny – Lindblom, Couturier (A), Voráček – Laughton, Patrick, Simmonds (A) – Varone, M. Vorobjov, M. Raffl. Hlavní trenér: Scott Gordon.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Kevin Pollock. Čároví: Andrew Smith, Libor Suchánek

    Diváci: 17163
    thejrc.org