Boston – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – Buffalo 4:5 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 0:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:5 (1:3, 3:1, 0:1)
Buffalo Sabres
Středa 30.01.2019, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:12 Conor SHEARY - 4:5
     
    42:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté opět vedou. Po akci v útočném pásmu přišla přihrávka do levého kruhu, odkud pálil Rodrigues, Bobrovskij pouze vyrazil před sebe a zcela nepokrytý CONOR SHEARY už měl jednoduchou práci doklepnout do odkryté části branky. Asistence: Evan Rodrigues, Zach Bogosian.
    39:27 Cam ATKINSON - 4:4
     
    39:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Tak to byl skvělý finiš domácích a ještě před koncem třetiny se jim podařilo smazat náskok soupeře. Mezi kruhy zůstal zcela osamocený CAM ATKINSON a střelou pod horní tyčku nedal Huttonovi šanci na zákrok. Asistence: Ryan Murray, Artěmij Panarin.
    36:52 Brandon DUBINSKY - 3:4
     
    36:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jak má vypadat rychlý kontr, to teď předvedli domácí. Anderson potáhl do pásma a střelu následně předvedl Harrington. Ta však byla lehce sražena a ke skórování se tak dostal až BRANDON DUBINSKY svým lehkým šťouchnutím do puku, což Huttona trochu překvapilo a puk mu propadl za brankovou čáru. Asistence: Scott Harrington, Josh Anderson.
    20:42 Jeff SKINNER - 2:4
     
    20:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté ale přispěchali s bleskovou odpovědí, když se do sóla dostal JEFF SKINNER a podařilo se s trochou štěstí překonat Bobrovského. Ten sice na brankovišti předvedl zákrok, puk ale zcela nepokryl a ten mu o malinký kousek ujel za brankovou čáru. Gól ještě potvrdilo video, hosté se poté mohli definitivně radovat ze znovunabytí dvoubrankového náskoku. Asistence: Jack Eichel, Rasmus Dahlin.
    20:21 Nick FOLIGNO - 2:3
     
    20:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ostrý vstup domácích do druhé třetiny. Dohrávali přesilovku, z rohu si po kombinaci s Panarinem vyjel NICK FOLIGNO a na brankovišti procpal puk za Huttona. Asistence: Artěmij Panarin, Pierre-Luc Dubois.
    09:39 Tage THOMPSON - 1:3
     
    09:39
    Sabres právě vstřelili branku!
    A další branka. Domácí obrana propadal, ve středu se pro TAGE THOMPSONA otevřela doslova dálnice, ten toho využil a prudkým švihem vymetl horní růžek Bobrovského branky. Asistence: Rasmus Dahlin, Zach Bogosian.
    07:59 Sam REINHART - 1:2
     
    07:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté podruhé v utkání vedou. Nyní předvedli v útočném pásmu kombinaci, do které se zapojila celá pětice a na konci byla přihrávka mezi kruhy. Tu obdržel SAM REINHART a pohotovou střelou k tyčce upravil na 1:2. Asistence: Rasmus Ristolainen, Jake McCabe.
    03:17 Pierre-Luc DUBOIS - 1:1
     
    03:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Už je ale bleskově srovnáno! Domácí měli signalizovanou výhodu, na vyloučení však nedošlo. Columbus rozjel akci v útočném pásmu a Murrayho střelu ze střední vzdálenosti tečoval mimo Huttonův dosah PIERRE-LUC DUBOIS – 1:1! Asistence: Ryan Murray, Cam Atkinson.
    02:14 Evan RODRIGUES - 0:1
     
    02:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Další akce Buffala už ale skončila brankou. Hosté využili prostoru při střídání, rychle se dostali do útočného pásma a i když Bobrovskij prvotní střelu vyrazil, tak na dorážku EVANA RODRIGUESE už byl krátký. Asistence: Casey Mittelstadt, Conor Sheary.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 4. Dubois (R. Murray, Atkinson), 21. N. Foligno (Panarin, Dubois), 37. Dubinsky (Harrington, J. Anderson), 40. Atkinson (R. Murray, Panarin) – 3. Rodrigues (Mittelstadt, Sheary), 8. S. Reinhart (Ristolainen, McCabe), 10. T. Thompson (Dahlin, Bogosian), 21. Skinner (Eichel, Dahlin), 43. Sheary (Rodrigues, Bogosian)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones (A), Werenski, Nutivaara, R. Murray, D. Savard, Harrington – Atkinson, Dubois, Panarin – J. Anderson, Wennberg, N. Foligno (C) – Duclair, Sedlák, Bjorkstrand – Riley Nash, Dubinsky, Hännikäinen.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, McCabe, Bogosian (A), Dahlin, Hunwick, Scandella – S. Reinhart, Eichel (C), Skinner – Pominville, Sobotka, T. Thompson – Rodrigues, Mittelstadt, Sheary – Okposo (A), Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: StPierre, South – Racicot, Sericolo

    Diváci: 15 615
    thejrc.org