Motor ČB – Kadaň 4:1 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 7:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (po pr.)
Vsetín – Litoměřice 3:6 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 2:5 (kon.) | Přerov – Kladno 6:2 (kon.)
Slavia – Havířov 4:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:2 (3:1, 2:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Středa 30.01.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:11
    Chybnou rozehrávku Kehara zachytil Pšurný a do velké šance poslal Navrátila, kterého najíždějíc ze strany bravurně vychytal Brízgala lapačkou!
    50:15 Vojtěch TOMI - 6:2
     
    50:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tvrdá rána Maliny nabrala na levém kruhu teč takovým způsobem, že puk zamířil do skrumáže před Brízgalou. Tam hostující brankář chyboval a puk se rázem dostal na brankovou čáru. Pro VOJTĚCHA TOMIHO už nebylo těžké přetavit takovou situaci v gól. Asistence: Marek Sikora, Martin Novotný.
     
    48:01
    Útočili teď domácí hráči v čele s Moučkou, když se k puku náhle dostal Šimon Jelínek a prchal sám na Klimeše. Brankář Přerova vykryl další z takových dnešních pokusů!
     
    45:48
    Na opačné straně rovněž spálena velká gólová šance! Jelínek přihrál Melkovi do úplně prázdné brány, kladenský hráč s číslem 43 už ale v ostrém úhlu nedokázal zakončit přesně!
     
    44:56
    Perfektní přihrávkou našel Šimon Kratochvíl rozjetého Milana Davídka! Tomu puk při zakončení sklouzl, vyrobil z toho ovšem ale ještě větší šanci pro Daniela Indráka! Tomu se před odkrytou klecí puk zamotal pod nohy. Štěstěna teď přála Kladenským.
     
    40:50
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Sýkora – 2 min., hákování).
     
    37:28
    Jaroslav Moučka trefuje z velké blízkosti spojnici branky ležícího Brízgaly!
     
    34:56
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Zikmund – 2 min., úder do oblasti hlavy a krku).
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Zikmund – 10 min. osobní trest). Trest odpyká Šimon Jelínek.
    32:52 Tomáš SÝKORA - 5:2
     
    32:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Trestné střílení TOMÁŠ SÝKORA zkušeně proměňuje! K přesnému zakončení ani nepotřeboval nabrat převelikou rychlost. Brízgalu zmátl nataženou holí a přesnou střelou nad vyrážečku obstaral pátý gól Zubrů!
     
    32:52
    Radomír Pala faulován v přečíslení, kde se dostal do samostatného nájezdu, Tomáš Sýkora nyní pojede trestné střílení!
    29:58 Ladislav ZIKMUND - 4:2
     
    29:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zubrům se nepodařilo dostat puk ven z obranného pásma a jsou potrestání snižovací brankou na 2:4. Zpoza branky našel hůl LADISLAVA ZIKMUNDA povedenou zadovkou Šimon Jelínek, který se pokusem na bližší tyč nemýlil. Asistence: Šimon Jelínek, Patrik Machač.
     
    27:22
    Kladenské přečíslení čtyři na dva nekončí snížením! Pas přes celou šířku pásma obdržel k pravému kruhu Adam Kubík, proti jehož střele se však Klimeš stihl s přehledem přesunout!
    26:40 Jiří KRISL - 4:1
     
    26:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec to je třetí využitá přesilovka domácích tohoto večera! Pšurný shodil puk z levého kruhu na modrou čáru Černému a ten jej rychle předal JIŘÍMU KRISLOVI! Jeho tvrdá rána od modré čáry propálila vše, co jí stálo v cestě pět vteřin před skončením trestu Brízgaly, potažmo Redlicha! Asistence: Robert Černý, Roman Pšurný.
     
    24:45
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Adam Brízgala – 2 min., zdržování hry / posunutá branka). Trest odpyká Tomáš Redlich.
     
    24:43
    Brízgalovi proti střele Krisla clonil Doležal, puk se ale vzápětí ocitl u Pšurného, jenž nedokázal ze strany přehodit beton ležícího Brízgaly!
     
    24:32
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Martin Kehar – 2 min., podrážení).
     
    20:57
    Tomi pěkně přenechal puk Sýkorovi, jenž se rázem sám řítil na Brízgalu! Bekhendové zakončení mu ale nevyšlo podle představ a nechal hostujícího gólmana vyniknout.
     
    17:11
    Na druhé straně rychle přichází neuznaný gól Přerova kvůli posunuté brance! Zubři sevřeli soupeře v jeho pásmu a ostřelovali ze všech pozic. Jejich veliký tlak ale může pokračovat nadále, vhazovat se bude znovu v pásmu Kladna.
     
    16:07
    Před Klimeše obdržel nahrávku Kaut, který se ovšem nedostal k pořádné střele. Brankář Zubrů zřejmě o pohybu puku nevěděl, a tak se na brankové čáře roztáhl ve stylu Dominika Haška!
    14:32 Jiří GOIŠ - 3:1
     
    14:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak tohle si zřejmě brankář Brízgala za rámeček nedá! Rychlý protiútok Zubrů řídil od modré čáry JIŘÍ GOIŠ, který se snažil nahrávat spoluhráči ke vzdálenější tyči. Hostující brankář ovšem zasáhl do trajektorie puku špičkou brusle a od ní se puk pomalu došoural za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    14:18
    I Kladno ale mohlo znovu skórovat! Skvělým pohybem oklamal protihráče Vampola, jenž předložil puk do jízdy Zajícovi. Ten po pravé straně nabral velkou rychlost, v níž ale domácího brankáře zamýšleným zakončením mezi betony nepřekonal!
    13:21 Roman PŠURNÝ - 2:1
     
    13:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilová hra Zubrů! ROMAN PŠURNÝ z pravého kruhu nádherně vymetl pravou šibenici, Brízgala proti povedené střele tahem neměl mnoho šancí zasáhnout! Asistence: Robert Černý, Jakub Navrátil.
     
    12:10
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Václav Veber – 2 min., držení).
     
    10:30
    Zpoza brány přišla před branku přihrávka Melkovi, který nebezpečně zakončoval! Kladno srovnávací branka evidentně dostala do tempa.
    09:58 Ladislav ZIKMUND - 1:1
     
    09:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok jim však tyto záměry kazí, Rytíři srovnávají! Skvělou práci předvedl Jelínek, jenž dokázal i v těžkých momentech udržet puk na své holi a následně jej předložit LADISLAVU ZIKMUNDOVI, který najíždějíc ze strany oklamal Klimeše rychlou kličkou! Asistence: Šimon Jelínek.
     
    07:22
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Sýkora – 2 min., vysoká hůl).
     
    07:20
    Kladno se se štěstím mohlo prosadit! Kautovi ujel puk tak, že jej Klimeš stihl vykopnout betonem pouze do míst, kam sjížděl Kubík, který mohl zakončovat do odkryté klece!
     
    05:38
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Navrátil – 2 min., hákování).
     
    01:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři rychle využívají přesilovou hru a ve druhé minutě zápasu jdou do vedení! Domácím se povedlo vyhrát vhazování a poté si prohodit mezi sebou pár přihrávek. Poslední nahrávajícím byl v rohu kluziště Pšurný, jenž našel u levé tyče TOMÁŠE DOLEŽALA a jeho rána Brízgalovi propadla za brankovou čáru! Asistence: Roman Pšurný, Jakub Navrátil.
    01:53 Tomáš DOLEŽAL - 1:0
     
    01:34
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Václav Veber – 2 min., hákování).
     
    01:27
    Darek Hejcman unikl sám na Brízgalu, forhendové zakončení mu ovšem kladenský brankář vykryl levým betonem!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 2. T. Doležal (Pšurný, Navrátil), 14. Pšurný (R. Černý, Navrátil), 15. Goiš, 27. Krisl (R. Černý, Pšurný), 33. T. Sýkora (TS), 51. Tomi (Sikora, M. Novotný) – 10. Zikmund (Jelínek), 30. Zikmund (Jelínek, Machač)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Krisl, R. Černý, Pala, Zbořil, Malina, M. Novotný, Weinhold – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Sikora, T. Sýkora, Tomi – Goiš, Hejcman, Moučka – Indrák, Davídek, Š. Kratochvíl.
    Rytíři Kladno: Brízgala (Stahl) – Nash, Zajíc, Svedlund, Zelingr, Kehar, Veber – Zikmund, Machač, Jelínek – Kubík, Vampola, Melka – Redlich, T. Kaut, Kružík – Š. Bláha, Hajný.

    Rozhodčí: Čech, Fiala – Bartek, Bubela

    Diváci: 2223
    bahis siteleri