Třinec – Zlín 2:1 (kon.) | Liberec – Plzeň 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Berani Zlín
Středa 30.01.2019, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Ethan Werek dvakrát nezvládl buly a byl vyloučen za zdržování hry. Kanaďan pak neudržel nervy na uzdě a od sudích inkasoval osobní trest za nesportovní chování.
     
    59:26
    Petr Vrána mohl rozhodnout o třinecké výhře, prázdnou branku ale netrefil. Zlín pak hrál se sedmi bruslaři v poli, Oceláři dohrají utkání v početní výhodě. Trest pro hráčskou lavici odpyká Antonín Honejsek.
     
    58:35
    Zlín je v útočném pásmu, Kašík je opět na střídačce!
     
    56:48
    Libor Kašík zůstává na střídačce, hosté to zkusí v šesti proti čtyřem!
     
    56:48
    Zlín má dobrou šanci ke srovnání, po faulu Ethana Wereka totiž hosté budou hrát v početní výhodě. Hostující trenéři si berou oddechový čas.
     
    50:29
    Petr Vrána mohl přidat třetí branku domácích, třinecký útočník ale z dobré pozice trefil jen tyč Kašíkovy branky!
     
    48:38
    Druhá třinecká formace předvedla velmi rychlou akci po levé straně kluziště! Martin Růžička v útočném pásmu předal kotouč rozjetému Petru Vránovi, ten si objel branku a chtěl zasunout puk za ležícího Kašíka! Zlínský gólman již byl překonán, kotouč z brankové čáry ale v posledním okamžiku odpálil Edgars Kulda!
     
    37:14
    Jakub Herman dostal přihrávku za třineckou defenzívu a řítil se sám na Hrubce! Zlínský útočník sice byl tísněn vracejícím se Chmielewskim, Herman i tak dokázal nebezpečně vystřelit. Hrubec vyrazil puk ramenem!
     
    31:45
    Jiří Polanský se chtěl dostat kolem bránícího Nicolase Werbika, zlínský útočník ale třineckého hráče zastavil nedovoleným způsobem. Přesilovka pro domácí.
     
    23:33
    Oceláři budou hrát další přesilovku, Dalibor Řezníček vysokou holí zasáhl obličej Ethana Wereka. Kanaďan má krvavý šrám, Oceláři tak budou mít k dispozici čtyři minuty hry v pěti proti čtyřem.
    22:53 Erik HRŇA - 2:1
     
    22:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích trvala jen třináct vteřin, Oceláři znovu jdou do vedení! První akce se domácím příliš nepovedla, když Petr Vrána nedokázal zpracovat prudký pas Rotha, třinecký útočník ale posunul puk Martinovi Růžičkovi, který křížným pasem vyzval ke střele ERIKA HRŇU! Ten trefil horní růžek Kašíkovy branky! Asistence: Martin Růžička, Petr Vrána.
     
    22:39
    Oceláři budou mít k dispozici početní výhodu, Edgars Kulda totiž vysokou holí trefil jednoho z protihráčů.
     
    18:30
    Gernát na modré ztratil kotouč, Pavel Kubiš toho mohl využít v samostatném úniku! Hostující útočník mířil mezi Hrubcovy betony, třinecký brankář je ale včas srazil k sobě!
     
    16:43
    Aktivita domácím přináší první početní výhodu. Štěpán Fryšara si v souboji s Michalem Kovařčíkem pomohl hákováním.
    13:31 Daniel GAZDA - 1:1
     
    13:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají stav utkání! Ocelářům se nepovedl přechod středního pásma, Zlínští se následně dostali do přečíslení dvou proti jednomu, které s velkou dávkou štěstí využili! Hrubec vyrazil střelu DANIELA GAZDY přímo do dojíždějícího Ondřeje Kovařčíka, který si nešťastně srazil puk do vlastní branky! Asistence: Jakub Herman, Antonín Honejsek.
     
    11:10
    Hostům se nepovedla rychlá akce, když Hrubec vychytal Hermana. Na druhé straně se domácí dostali do přečíslení dvou proti jednomu, po přihrávce Michala Kovařčíka ale Jiří Polanský pálil jen do horní tyče Kašíkovy branky!
    06:10 Jiří POLANSKÝ - 1:0
     
    06:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři naplno převzali otěže zápasu a otevírají skóre! Třetí formace domácích držela kotouč v útočném pásmu, Michal Kovařčík přihrávkou skrz útočné pásmo dostal do hry Martina Gernáta. Ten si sjel blíže k brance a naservíroval puk nehlídanému JIŘÍMU POLANSKÉMU! Třinecký rekordman si stáhl puk na bekhend a přehodil ležícího Kašíka! Asistence: Martin Gernát, Michal Kovařčík.
     
    03:45
    Beranům se nepovedl přechod středního pásma, Oceláři toho mohli využít v přečíslení dvou proti jednomu! Akci táhl Jiří Polanský, který nakonec zvolil individuální zakončení. Jeho pokus ale Kašík dokázal zneškodnit!
     
    00:25
    Úvodní buly pro Oceláře. Domácím se ale pak nepovedl útok, do protiakce proto šli hosté, pronikajícího Tomáše Fořta na modré podrazil Tomáš Marcinko. Přesilovka pro Zlín.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 7. Polanský (Gernát, M. Kovařčík), 23. Hrňa (Martin Růžička, P. Vrána) – 14. Gazda (Herman, Honejsek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (L. Daneček) – M. Doudera, Roth, Gernát, Matyáš, D. Musil, Galvinš – Werek, Marcinko (C), Hrňa – Dravecký (A), P. Vrána, Martin Růžička (A) – M. Kovařčík, Polanský, O. Kovařčík – Chmielewski, Hladonik, Svačina.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Žižka (C), Gazda, Řezníček, Valenta, Ferenc, Hamrlík – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček (A) – Lakatoš, P. Sedláček, Šlahař – Herman, Fryšara, Honejsek – E. Kulda, Popelka, Werbik.

    Rozhodčí: Hradil, Úlehla – Tošenovjan, Polák

    Diváci: 4 205
    bahis siteleri