Čeljabinsk – Viťaz 2:3 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 2:4 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:3 (2:1, 0:2, 0:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Středa 30.01.2019, 15:00 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexej Petrov – 2 min., podrážení).
     
    58:24
    Až teď se Čeljabinsk usadil před hostujícím brankářem. Děmčenko zamířil na střídačku, domácí hokejisté to zkouší v šesti!
     
    55:11
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Švec-Rogovoj – 2 min., držení).
     
    41:18
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Christian Thomas – 2 min., hákování).
     
    39:15
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    37:01
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Ilja Šinkevič – 2 min., držení).
    37:01 Joni ORTIO - 2:3
     
    37:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná věc, tohle se nevidí často, v Traktor Aréně je hrobové ticho! Domácí celek dostal výhodu, Děmčenko zamířil na střídačku a Čeljabinsk hrál v šesti. Hokejisté v černých dresech ale chybovali v rozehrávce. Kotouč, který směřoval na modrou čáru, se nakonec zastavil až v odkryté svatyni. Autorem gólu je označen brankář JONI ORTIO, ten se totiž jako poslední hostující hráč dotkl puku!
    36:10 Denis KOKAREV - 2:2
     
    36:10
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Od modré čáry napřáhl Stasenko, jenže tomu střela vůbec nesedla. Děmčenko i přesto kotouč nedokázal udržet ve své moci, k puku se dostal DENIS KOKAREV, který jej uklidil do prázdné svatyně! Asistence: Nikolaj Stasenko a Nikita Komarov.
     
    35:30
    Viťaz se v závěru početní nevýhody dostal do velké šance! Komarov chytře podržel puk, vzápětí poslal křižnou přihrávku přesně na hůl Černova, který nedokázal trefit odkrytou branku!
     
    33:35
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Švec-Rogovoj – 2 min., hákování).
     
    31:49
    Stoprocentní příležitost pro domácí tým! Kotouč zůstal před Ortiou, který ležel na zemi a na Šarova zívala prázdná branka. Útočník Čeljabinsku však trefil pouze hostujícího gólmana!
     
    29:44
    To byla výborná příležitost pro Čeljabinsk! Stoa puk poslal před branku na teč pro Thomasa, od jehož hokejky pak směřoval těsně vedle branky!
     
    28:33
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexander Bergström – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Ilja Šinkevič – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:28
    Přesilovka hostů začala obrovským tlakem! Puk zůstal úplně volný před brankou a do prázdné svatyně se ho snažil zasunout Řepík. Na poslední chvíli přišel výborný obranný zákrok od Šolochova.
     
    25:09
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Arťom Borodkin – 2 min., hákování).
     
    21:18
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexej Petrov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    14:57 Alexandr RYBAKOV - 2:1
     
    14:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Velmi rychlá kombinace třetí útočné lajny domácích znamená další změnu ve skóre! Do samostatného úniku postupoval ALEXANDR RYBAKOV, který našel skulinku mezi betony Ortia a poslal Traktor do vedení! Asistence: Semjon Kokujov a Vitalij Kravcov.
     
    12:14
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Alexandr Jevsejenkov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    11:39
    Výbornou práci odvedl Rendulić. Ten zavezl puk za branku, následně přihrával před ní. Z první zakončoval Nikulin, kotouč naštěstí pro domácí směřoval přesně do míst, kde byl připravený Děmčenko!
    07:02 Marsel ŠOLOCHOV - 1:1
     
    07:02
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Špatného střídání hostů teď využil na levé straně MARSEL ŠOLOCHOV. Ten byl v útočném pásmu úplně sám a rozhodl se pro střelu, která nakonec směřovala přesně pod horní tyčku, srovnáno! Asistence: Alexandr Šarov.
     
    06:02
    Rychlá přihrávka mezi kruhy, odkud zakončoval Kokujov. Ortio musel předvést rychlý reflex, kotouč dokázal vyrazit!
    02:32 Pavel ČERNOV - 0:1
     
    02:32
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté se z první šance dostávají do vedení! Do samostatného úniku postupoval PAVEL ČERNOV, jehož první střelu vyrazil Děmčenko před sebe. Na dorážku ruského hokejisty byl domácí brankář už bezmocný! Asistence: Borna Rendulić a Alexej Makejev.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 8. Šolochov (Šarov), 15. Rybakov (Kokujov, Kravcov) – 3. P. Černov (Rendulić, Makejev), 37. Kokarev (Stasenko, N. Komarov), 38. Ortio


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Sudnicin) – Isajev, Bailen (A), A. Petrov (C), Karpuchin, N. Chlystov, Borodkin, Želdakov – Enlund, Szczechura, Glinkin – Bergström, Stoa, Thomas – Kravcov, Rybakov (A), Kokujov – Jerofejev, Šarov, Šolochov – Gubarev.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (Samonov) – Stasenko, Jevsejenkov, Mozík, Katičev, Šinkevič, Golovkov, Kožemjakin – Rendulić, A. Nikulin, Makejev – A. Sjomin (A), M. Aaltonen (A), Stoljarov – Řepík, Švec-Rogovoj, Kokarev (C) – N. Komarov, P. Černov, Vyglazov – Gončarov.

    Rozhodčí: Rogačjov, Šenjov – Bitjukov, Palej
    thejrc.org