Sokolov – Bílina 9:2 (kon.) | Kobra – Mostečtí Lvi 11:2 (kon.) | Děčín – Klatovy 5:2 (kon.)
Nymburk – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Letňany – Dvůr Králové n. L. 5:6 (po pr.) | Kolín – Trutnov 4:6 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
11:2 (3:0, 2:1, 6:1)
Mostečtí Lvi
Středa 30.01.2019, 18:00 • ZS HC Kobra Praha • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Přesto v samém závěru ještě Mostečané upravují skóre. Dlouhou souhru před Cichoněm dokázal proměnit v gólovou trefu TOMÁŠ PŘEUČIL. Asistence: František Bakrlík.
     
    56:37
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tomáš Šmerha – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Tomáš Přeučil – 2 min., vysoká hůl).
     
    53:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Lvi si konečně opět zahrají v pěti mužích na ledě! O to se postaral JIŘÍ KYSELA, který velmi precizně poslal za Kovaříkova záda další povedenou kobří souhru. Asistence: Šimon Antončík, Jakub Verbík.
     
    51:58
    Kobra právě vstřelila branku!
    Meta číslo deset pokořena! Kobra se po vhazování velmi rychle zkonsolidovala před brankovištěm a sérii rychlých přihrávek doklepl za Kovaříkova záda JAKUB SCHEJBAL. Asistence: Filip Hlinka, Viktor Nestrašil.
     
    51:40
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Štěpán Urbánek – 2 min., podrážení).
     
    51:17
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Martin Mical – 2 min., podrážení).
     
    50:28
    Zdá se to překvapivé, ale Most je při hře čtyři na čtyři aktivnější! Velkou šanci na překonání Cichoně měl Miroslav Kuncl, ovšem debutant v kobřím dresu včas vytáhl betony a kotouč vyrazil.
     
    49:43
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jakub Verbík – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (František Mála – 2 min., sekání).
     
    46:14
    Střídání v týmu HC Kobra Praha: ze hřiště odchází Lukáš Sochůrek, přichází Oldřich Cichoň.
     
    46:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    S ledovým klidem přidává Kobra jednu branku za druhou! Další úspěšnou kombinaci z pravé strany poslal za Kovaříkova záda MAREK RYZÁK. Asistence: Filip Hlinka, Viktor Nestrašil
     
    45:10
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nájezd Tomáše Šmerhy přinesl další gól Kobry. Tento kotouč sice Kovařík dorazil, ovšem pouze na hůl DOMINIKA ŠTEINERA, který našel zcela volný prostor u levé tyče, kam také elegantně kotouč uklidil. Bez asistence.
     
    43:06
    Střídání v týmu MOSTEČTÍ LVI: ze hřiště odchází Dominik Chabr, přichází Jakub Kovařík.
     
    43:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    Demoliční tlak Kobry pokračuje! Ihned po vhazování se po vydařené souhře dostal ke kotouči FILIP HLINKA, který pohotově poslal kotouč přímo za záda Dominika Chabra. Asistence: Viktor Nestrašil, Jan Šergl.
     
    42:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    Krásný gól z dílny TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO! Zcela sám se ocitl za mosteckou obranou a z mezikruží poslal kotouč do Chabrova protipohybu. Kobra tak vede již o pět branek! Asistence: Roman Verbík
     
    38:41
    Kobra právě vstřelila branku!
    Naproti tomu Kobra ještě v závěru navyšuje své vedení! Z levé hranice brankoviště poslal kotouč za záda bezmocného Chabra JAN ŠERGL. Asistence: Marek Ryzák, Jakub Schejbal.
     
    34:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nakonec ale trochu překvapivou střelou ukončuje ŠIMON ANTONČÍK tuto přesilovku, jemuž se povedlo dotečovat do branky prudké nahození Tomáše Šmerhy přes řadu mosteckých obránců. Asistence: Tomáš Šmerha, Jaroslav Kasík.
     
    33:29
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (František Bakrlík – 2 min., podrážení).
     
    28:37
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Na tu další byl ale již krátký! Most rozehrál velmi rychlou kombinaci v útočném pásmu, která vyústila v překvapivou trefu z hole TOMÁŠE PŘEUČILA. Asistence: Štěpán Urbánek, Aleš Havlůj.
     
    26:49
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Jakub Verbík – 2 min., hákování).
     
    23:12
    Velmi rychle mohl Antončíka poslat zpět na led Miroslav Polák! Jeho napálení křižmo z levého kruhu ale dokázal Sochůrek nakonec s velkým štěstím zbrzdit o betony a následně přikrýt lapačkou.
     
    23:02
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Šimon Antončík – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:21
    Horní tyč zazvonila po vydařené spolupráci mezi Viktorem Nestrašilem a Tomášem Šmerhou! Druhý zmiňovaný získal přihrávku na hranici mezikruží, kterou z první vypálil na branku. Dominik Chabr měl ale hodně štěstí a kotouč zachytil.
     
    17:59
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Dominik Šteiner – 2 min., podrážení).
     
    16:09
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Šimon Antončík – 2 min., držení).
     
    15:17
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zdá se, že Chabrovo kouzlo z úvodu je ta tam. Další bleskovou kombinaci Kobry od vlastní branky přeměnil v mezikruží v navýšení vedení již o tři branky JAN ŠERGL. Asistence: Marek Ryzák, Filip Hlinka.
     
    13:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Výsledkem toho je další gól Kobry. Po úspěšné kombinaci pražského týmu v útočném pásmu se opřel do kotouče JAROSLAV KASÍK, jemuž nečinilo velký problém z blízkosti překonat Chabra. Asistence: Tomáš Šmerha, Dominik Šteiner.
     
    13:05
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Aleš Havlůj – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    12:40
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Štěpán Urbánek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:01
    Velkou akci na mostecké straně měl na své holi František Bakrlík. Po rychlém protiútoku si nabruslil středem pole přímo před Sochůrka, který ale proti němu vykouzlil famózní zákrok a udržel svůj tým ve vedení.
     
    06:44
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobří tlak přinesl první vstřelenou branku utkání! Z rychlé akce po pravé straně dokázal pražský tým poslat do vedení LUKÁŠ NETOLICKÝ. Asistence: Filip Hlinka, Jaroslav Kasík.
     
    03:25
    Tak to byla enormně drzá a úspěšná akce v podání Tomáše Šmerhy! Velmi rychlým pohybem přejel po celé délce ledové plochy a z velmi těsné hranice brankoviště vypustil kotouč na Chabra. Mostecký gólman neměl v této chvíli svou branku zcela pod kontrolou, načež mu pomohl jeden z obránců Mostu, který kotouč vyhodil do bezpečí.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Netolický (Hlinka, Kasík), 14. Kasík (Šmerha, Šteiner), 16. Šergl (Ryzák, Hlinka), 35. Antončík (Šmerha, Kasík), 39. Šergl (Ryzák, Schejbal), 43. Šťastný (R.Verbík), 44. Hlinka (Nestrašil, Šergl), 46. Šteiner, 47. Ryzák (Hlinka, Nestrašil), 52. Schejbal (Hlinka, Nestrašil), 54. Kysela (Antončík, J.Verbík) – 29. Přeučil (Urbánek, Havlůj.), 60. Přeučil (Bakrlík)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (47. Cichoň) – Semrád, Kasík, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A), Ryzák – Netolický, Šeba, Kysela, Patočka, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Šmerha, Šťastný, Hlinka, Antončík.
    Mostečtí Lvi: Chabr (44. Kovařík) – Polák, Urbánek, Kunrt, Havlůj (C), Kuncl, Novák – Přeučil (A), Hrdlička, Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Mical, Bakrlík, Mála, Smola.

    Rozhodčí: Krenželok – Žídek, Hnát
    thejrc.org