Sokolov – Bílina 9:2 (kon.) | Kobra – Mostečtí Lvi 11:2 (kon.) | Děčín – Klatovy 5:2 (kon.)
Nymburk – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Letňany – Dvůr Králové n. L. 5:6 (po pr.) | Kolín – Trutnov 4:6 (kon.)
konec
HC Děčín
5:2 (4:1, 1:1, 0:0)
HC Klatovy
Středa 30.01.2019, 18:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:09
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Nyní už ale musel po tlaku hostů inkasovat a Klatovští snižují na rozdíl tří branek. DAVID MARKOV těsně před Lavingerem zvedl kotouč a ten propadl za jeho záda – 5:2. Asistence: Jakub Slavík a David Roubal.
     
    20:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    Okamžitě po vhazování ve středovém kruhu šli domácí do úniku dva na jednoho a poté DANIEL VOLRÁB z levého kruhu napálil puk směrem k Beranovi a prostřelil ho – 5:1. Hosté tak musejí na začátku druhého dějství dohánět už čtyřbrankové manko. Asistence: Jan Bárdoš a Patrik Balcar.
     
    18:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    To ho ale mrzet nemuselo. Hned na to totiž střílel z pravé strany Štěpán Kuchynka, jeho pokus vyrazil Beran pouze před sebe a prudká a nekompromisní dorážka TOMÁŠE FAIGLA pak skončila v jeho částečně odkryté síti – 4:1. Asistence: Štěpán Kuchynka a Zdeněk Petráš.
     
    15:11
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže hned po vhazování se Medvědi dostali znovu do útočného pásma, kde sehráli pohlednou kombinaci. A na jejím konci byla pohotová střela ZDEŇKA PETRÁŠE, jenž za Beranova záda poslal třetí přesnou děčínskou trefu – 3:1 a domácí tak mají dvoubrankový náskok zase zpátky. Asistence: Jakub Loukota.
     
    14:15
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Nyní se už JAN MATIÁŠEK dočkal a za svou aktivitu je odměněn gólem. Vavřička mu nabil na levou stranu, odkud poté prvně jmenovaný prostřelil Lukáše Lavingera a hosté se tak dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky – 2:1. Asistence: Jakub Vavřička.
     
    11:23
    Děčín právě vstřelil branku!
    A další přesilová hra je využita. Kordule dobře našel na levé straně MICHALA OLIVERIUSE, který poté dělovkou doslova vymetl všechny pavučiny v hostující síti – 2:0. Medvědi tak berou nad favoritem duelu dvoubrankový náskok. Asistence: Pavel Kordule a Tomáš Faigl.
     
    07:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tato početní výhoda už domácím vyšla a velmi brzy ji využívají. Michal Oliverius posunul puk na modrou čáru RADOMÍRU VAŇKOVI, který poté prudkou střelou nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci – 1:0. Asistence: Michal Oliverius a Pavel Zajan.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Vaněk (Oliverius, Zajan), 12. Oliverius (Kordule, Faigl), 16. Petráš (Loukota), 19. Faigl (Kuchynka, Petráš), 21. Volráb (Bárdoš, Balcar) – 15. Matiášek (Vavřička), 37. Markov (Slavík, Roubal)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Černohorský, Vaněk, Procházka, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Klatovy: Beran (Čech) – Houdek, Staněk, Slavík (C), Váchal, Štěpánek, Leština – Kristl, Rubner, Reitspies, Hanzlík, Markov, Matiášek, Michel, Tulačka (A), Roubal J., Uhlík, Roubal D. (A), Vavřička

    Rozhodčí: Místecký – Goltsch, Janíček
    bahis siteleri