Pittsburgh – Tampa 4:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 1:0 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 31.01.2019, 02:38 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Eichel měl obrovskou šanci, ale svou střelou z levého křídla minul. Následnou dorážku Reinharta už zlikvidoval Bishop.
     
    59:01
    Ullmark je na střídačce a Sabres hrají se šesti hráči v poli.
     
    56:08
    Domácí trenér sahá k logickému kroku. Vzal si totiž oddechový čas.
     
    55:16
    Bishop předvedl fantastické zákroky v rychlém sledu. Nejprve zlikvidoval střelu Eichela, kterou vyrazil na hůl Skinnera. Skinner vystřelil, ale trefil pouze beton Bishopa. Brankář Stars zůstal pozorný a zlikvidoval také střelu Reinharta z mezikruží.
     
    53:13
    Hosté opět zaváhali v rozehrávce a jejich přihrávku vystihl Seguin, ten posunul puk na volného Radulova, jehož ránu z ideální pozice zastavil Ullmark.
     
    44:28
    Branka Scandelly neplatí a nutno podotknout, že oprávněně. Bishop ve chvíli střely neměl jak zasáhnout.
     
    44:28
    Celá situace se nakonec ještě bude prozkoumávat u videorozhodčího!
     
    44:28
    Buffalo vstřelilo branku, ale hlavní rozhodčí ihned rozpažil. Beaulieu zrovna ve chvíli střely projel brankovištěm a zasáhl Bishopa.
     
    39:26
    Radulov se dostal k zajímavé teči po nahození Klingberga, ale Ullmark byl pozorný a na poslední chvíli ramenem zareagoval.
     
    26:05
    Skvělé dva zákroky brankáře Ullmarka! Nejprve se domácí po rychlé akci dostali ke střele zleva. Ullmark ale vyrazil puk levým betonem do mezikruží, kde stál Radulov. Ruský hráč vystřelil zápěstím a Švéd v brance Sabres se vytáhl parádním zákrokem lapačkou.
     
    20:59
    Jamie Benn si najel před bránu a lehkou tečí nasměroval touš na bránu. Ullmark předvedl skvělý zákrok levým betonem, kterým udržel pouze jednobrankovou ztrátu hostů.
     
    14:10
    Další fatální chyba v rozehrávce Buffala mohla znamenat druhou branku Stars. Seguin dostal puk jako na stříbrném podnose přímo od Ristolainena do mezikruží, ale vystřelil pouze do břevna. Teď si hosté velmi oddechli.
     
    10:06
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jake McCabe – 2 min., podrážení).
    08:39 Jamie BENN - 1:0
     
    08:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas vede 1:0! Obránce Fedun skvěle přečetl špatnou rozehrávku Sabres a udržel puk na modré čáře. Poté rychlé uvolnil JAMIEHO BENNA, který blafákem a následnou střelou mezi nohy překonal Ullmarka. Asistence: Taylor Fedun.
     
    02:00
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Alexandr Radulov – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:19
    Janmark našlápl a ujel obráncům Buffala. Mířil úplně sám na Ullmarka, ale brankář Sabres ho dokázal vychytat. Janmarkovi střela mezi betony nevyšla.
     
    00:10
    Velkou příležitost měl na své hokejce již po deseti vteřinách Hintz. Najel si po chybě v rozehrávce Sabres do mezikruží a zamířil těsně vedle brány.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 9. Ja. Benn (Fedun)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, R. Polák, Fedun, Oleksiak – Comeau, Faksa, Ja. Benn (C) – Radulov, Seguin (A), Janmark – Spezza, Dickinson, Cogliano – B. Ritchie, Hintz, Gurjanov.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, McCabe, Bogosian (A), Dahlin, Beaulieu, Scandella – S. Reinhart, Eichel (C), Skinner – Rodrigues, Mittelstadt, Sheary – T. Thompson, Sobotka, Elie – Okposo (A), Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Sutherland, Kozari – Gibbs, Nowak
    thejrc.org