Vítkovice – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 6:1 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 1:4 (kon.)
Zlín – Třinec 1:4 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 9:3 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 2:4 (kon.)
Havířov – Pardubice 2:0 (kon.) | Sparta – PZ Kladno 12:2 (kon.) | Třemošná – K. Vary 1:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Tábor 4:1 (kon.) | Chomutov – Kobra 2:4 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 2:7 (kon.)
Slavia – Liberec 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 8:0 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 6:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:1 (1:0, 3:1, 2:0 - N 1:0)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 31.01.2019, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    59:51
    Hned po Bulíkově zakončení vznikla před brankou hostí strkanice, ve které Matyáš Hromada před vlastní klecí padl na puk a za zdržování hry je ještě před nastavením vyloučen, což už ale nic neřeší. Jen to, že hráč hostí si první dvě minuty nastavení nezahraje.
     
    57:09
    Nebude, hned po buly totiž Šimon Zdarsa zahákoval soupeře a také jde ven. Hra bude navázána přesilovkou domácích čtyři na tři.
     
    57:05
    Marek Čančura je vyloučen (jak jinak) za podrážení a Dukla bude mít 76 sekund dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    56:21
    Na řadu opět přišlo podrážení, nyní z hole Tomáše Cibulky.
     
    47:01
    V pěti na obou stranách se dlouho hrát nebude. Martin Matějíček, hráč starších žáků Dukly, je potrestán nepřiměřenou hrubostí na dvě minuty. Ovšem má k tomu předpoklady, tento jihlavský bek je na svůj věk značně urostlý.
     
    45:16
    Souboj v rohu v útočném pásmu Dukly sice vyšel lépe pro hosty, ale jen za cenu faulíčku. Petr Lukeš jde ven na dvě minuty a věřte nebo ne, není to za podrážení, za které se šlo dnes ven šestkrát z osmi případů. Nyní je to nedovolené bránění.
     
    41:08
    Čtvrtá přesilovka pro Jihlavu a asi netřeba připomínat, že Dukla má nyní bilanci tři početní výhody, tři góly. Tomáš Cibulka míří na trestnou lavici a opět je to za podrážení.
     
    37:53
    Šimon Juřička dal dneska branku, nyní jde na trestnou lavici za nedovolené bránění. Tak ještě bitku by mohl stihnout. Hosté dostávají v závěru druhé třetiny možnost přiblížit se soupeři na rozdíl dvou branek.
     
    34:41
    Další trest a hádejte jaký – podrážení. Pro Davida Bulíka. Motor tak bude hrát 52 sekund přesilovku pět na tři.
     
    33:33
    Jihlava má nyní ze tří přesilovek tři góly, Motor svojí první nevyužil. Jak to bude nyní při druhé početní výhodě hostí? Dnes obvyklý trest, podrážení, nyní inkasoval Václav Vranka.
     
    27:17
    Třetí přesilová hra pro domácí ekipu. Marcel Kříž jde sedět na dvě minuty za podrážení. Využijí domácí i třetí početní výhodu?
     
    21:40
    Domácí první přesilovku využili, podaří se jim to i nyní? Hosté se budou na dvě minuty bránit. Matouš Hail jde na dvě minuty ven za podrážení.
     
    14:30
    Také Dukla si zkusí přesilovou hru. Tomáš Březina inkasuje dvě minuty za podrážení.
     
    08:36
    Marek Chvátal si jde odsedět dvě minuty za hákování.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Broža (Pavelec, Pigl), 24. Hrbek (Chvátal), 29. Juřička (Štorek, Chvátal), 31. Bulík (Broža, Kravec), 47. Melenovský (Zdarsa, Pavelec), 52. Kravec (Broža, Bulík), 64. Pigl – 36. Petrásek (Cibulka, Lukeš)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Sigmund) – Port, Chvátal, Matějíček, Adam, Hrbek, Vranka – Pigl, Melenovský, Pavelec – Zdarsa, Štorek, Juřička – Mlejnek, Bulík, Broža – Kravec. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Motor České Budějovice: Slanina (Heidinger) – Placek, Cibulka, Kumpfmüller, Hromada, Hail, Čančura – Březina, Budík, Kudrnáč – Lukše, Marhoun, Dub – Dubský, Pitel, Petrásek – Sochor, Korndörfer, Kříž. Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Čuňočka – Czubaj, Husák
    bahis siteleri