Vítkovice – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 6:1 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 1:4 (kon.)
Zlín – Třinec 1:4 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 9:3 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 2:4 (kon.)
Havířov – Pardubice 2:0 (kon.) | Sparta – PZ Kladno 12:2 (kon.) | Třemošná – K. Vary 1:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Tábor 4:1 (kon.) | Chomutov – Kobra 2:4 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 2:7 (kon.)
Slavia – Liberec 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 8:0 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 6:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:1 (1:0, 3:1, 2:0 - N 1:0)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 31.01.2019, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    63:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kříž nedostal přihrávku na svého spoluhráče, který si o ní mezi kruhy klepal. Naopak. MARTIN PIGL mu sebral puk, ujel soupeři a své sólo zakončil vymetenou levou šibeničkou.
     
    51:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí si jistě šli za další brankou. Dobrá teč Bulíka ještě v kleci neskončila, ale neskončil tím ani jihlavský tlak. Dukla zůstala na puku, Broža vyslal přihrávku před branku na MATĚJE KRAVCE a jihlavský útočník dnes k jedné asistenci přidává i branku. O třech bodech je tedy jasno. Asistence: Ondřej Broža, David Bulík.
     
    46:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pavelec z levé strany krásně našel u levé tyče (z pohledu gólmana) Zdarsu, který před volnou klecí promáchl puk. K němu se ale z druhé vlny dostal MAREK MELENOVSKÝ a s dorážkou již uspěl. Asistence: Šimon Zdarsa, Daniel Pavelec.
     
    35:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovku pět na tři. Lukeš našel na modré Cibulku, který se s ničím nerozpakoval a vystřelil od modré. FILIP PETRÁSEK byl připraven na úspěšnou teč, kterou zvedl nad vyrážečku Maláče. Nechytatelně. Asistence: Tomáš Cibulka, Petr Lukeš.
     
    30:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Včera v utkání A-týmu padlo ve druhé části šest branek a tady se k tomu začíná dnes přibližovat. DAVID BULÍK dostal mezi kruhy parádní přihrávku a z první se trefil nad vyrážečku Slaniny, který neměl moc šancí. Asistence: Ondřej Broža, Matěj Kravec.
     
    28:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    27 zápasů, 27 bodů. To byla bilance ŠIMONA JUŘIČKY v Přerově, odkud nyní přešel do Jihlavy. A bod si zapisuje tento nově jihlavský útočník i nyní, když před brankou přebral hezkou nahrávku od Štorka a nekompromisně jí zvedl nad gólmana Slaninu. Asistence: Denis Štorek, Marek Chvátal.
     
    23:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po tlačenici v motoráckém brankovišti vyplaval puk mezi kruhy na Chvátala, který zavřel oči a narval ho na branku. Tím způsobil ještě větší zmatek, ve kterém se nejlépe zorientoval MARTIN HRBEK a posílá svůj tým do vedení o dvě branky. Asistence: Marek Chvátal.
     
    15:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Trošku šťastná jihlavská branka, ale počítá se. Pavelec udržel puk na modré a ihned jej poslal přes napadajícího hráče mezi kruhy přesně na hůl ONDŘEJE BROŽI. Jihlavský forvard se s kotoučem otočil a hned po otočce vypálil. To možná i trošku překvapilo Slaninu, který neudržel skákavý kotouč a ten mu zapadl do kasy. Asistence: Daniel Pavelec, Martin Pigl.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Broža (Pavelec, Pigl), 24. Hrbek (Chvátal), 29. Juřička (Štorek, Chvátal), 31. Bulík (Broža, Kravec), 47. Melenovský (Zdarsa, Pavelec), 52. Kravec (Broža, Bulík), 64. Pigl – 36. Petrásek (Cibulka, Lukeš)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Sigmund) – Port, Chvátal, Matějíček, Adam, Hrbek, Vranka – Pigl, Melenovský, Pavelec – Zdarsa, Štorek, Juřička – Mlejnek, Bulík, Broža – Kravec. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Motor České Budějovice: Slanina (Heidinger) – Placek, Cibulka, Kumpfmüller, Hromada, Hail, Čančura – Březina, Budík, Kudrnáč – Lukše, Marhoun, Dub – Dubský, Pitel, Petrásek – Sochor, Korndörfer, Kříž. Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Čuňočka – Czubaj, Husák
    thejrc.org