Vítkovice – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 6:1 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 1:4 (kon.)
Zlín – Třinec 1:4 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 9:3 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 2:4 (kon.)
Havířov – Pardubice 2:0 (kon.) | Sparta – PZ Kladno 12:2 (kon.) | Třemošná – K. Vary 1:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Tábor 4:1 (kon.) | Chomutov – Kobra 2:4 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 2:7 (kon.)
Slavia – Liberec 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 8:0 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 6:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:1 (1:0, 3:1, 2:0 - N 1:0)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 31.01.2019, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    63:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kříž nedostal přihrávku na svého spoluhráče, který si o ní mezi kruhy klepal. Naopak. MARTIN PIGL mu sebral puk, ujel soupeři a své sólo zakončil vymetenou levou šibeničkou.
     
    60:48
    Chvátal nebyl dalek tomu, aby využil zmatků před českobudějovickou brankou, leč puk do sítě nedostal. Poté se z otočky na levém kruhu neprosadil ani Pavelec a oba týmy jdou střídat.
     
    59:51
    Hned po Bulíkově zakončení vznikla před brankou hostí strkanice, ve které Matyáš Hromada před vlastní klecí padl na puk a za zdržování hry je ještě před nastavením vyloučen, což už ale nic neřeší. Jen to, že hráč hostí si první dvě minuty nastavení nezahraje.
     
    59:47
    David Bulík měl na holi závěrečnou sedmičku, když měl před sebou pouze přemísťujícího se Slaninu. Zakončoval dobře do jeho protipohybu, leč branka to nakonec není, hosté jí nějak zastavili před čárou.
     
    57:09
    Nebude, hned po buly totiž Šimon Zdarsa zahákoval soupeře a také jde ven. Hra bude navázána přesilovkou domácích čtyři na tři.
     
    57:05
    Marek Čančura je vyloučen (jak jinak) za podrážení a Dukla bude mít 76 sekund dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    56:21
    Na řadu opět přišlo podrážení, nyní z hole Tomáše Cibulky.
     
    56:21
    Jenže hosté propadli v defenzívě a ujel jim Denis Štorek, který byl posledním hráčem soupeře faulovaný. Trestné střílení to nebude, vyloučení ano.
     
    54:51
    K němu se po chvíli dostal Matěj Kravec, který za obranou převzal hezkou přihrávku, ale puk mezi betony Slaniny nezasunul.
     
    51:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí si jistě šli za další brankou. Dobrá teč Bulíka ještě v kleci neskončila, ale neskončil tím ani jihlavský tlak. Dukla zůstala na puku, Broža vyslal přihrávku před branku na MATĚJE KRAVCE a jihlavský útočník dnes k jedné asistenci přidává i branku. O třech bodech je tedy jasno. Asistence: Ondřej Broža, David Bulík.
     
    47:01
    V pěti na obou stranách se dlouho hrát nebude. Martin Matějíček, hráč starších žáků Dukly, je potrestán nepřiměřenou hrubostí na dvě minuty. Ovšem má k tomu předpoklady, tento jihlavský bek je na svůj věk značně urostlý.
     
    46:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pavelec z levé strany krásně našel u levé tyče (z pohledu gólmana) Zdarsu, který před volnou klecí promáchl puk. K němu se ale z druhé vlny dostal MAREK MELENOVSKÝ a s dorážkou již uspěl. Asistence: Šimon Zdarsa, Daniel Pavelec.
     
    45:16
    Souboj v rohu v útočném pásmu Dukly sice vyšel lépe pro hosty, ale jen za cenu faulíčku. Petr Lukeš jde ven na dvě minuty a věřte nebo ne, není to za podrážení, za které se šlo dnes ven šestkrát z osmi případů. Nyní je to nedovolené bránění.
     
    41:08
    Čtvrtá přesilovka pro Jihlavu a asi netřeba připomínat, že Dukla má nyní bilanci tři početní výhody, tři góly. Tomáš Cibulka míří na trestnou lavici a opět je to za podrážení.
     
    39:16
    Kudrnáč měl před brankou chvilku prostor na dorážku, ale Maláče nepřekonal. Vzápětí vznikla před domácí brankou řádná vřava, ve které skákal puk před brankou, ale jihlavský muž v masce si ho nakonec pohlídal.
     
    37:53
    Šimon Juřička dal dneska branku, nyní jde na trestnou lavici za nedovolené bránění. Tak ještě bitku by mohl stihnout. Hosté dostávají v závěru druhé třetiny možnost přiblížit se soupeři na rozdíl dvou branek.
     
    35:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovku pět na tři. Lukeš našel na modré Cibulku, který se s ničím nerozpakoval a vystřelil od modré. FILIP PETRÁSEK byl připraven na úspěšnou teč, kterou zvedl nad vyrážečku Maláče. Nechytatelně. Asistence: Tomáš Cibulka, Petr Lukeš.
     
    34:41
    Další trest a hádejte jaký – podrážení. Pro Davida Bulíka. Motor tak bude hrát 52 sekund přesilovku pět na tři.
     
    33:49
    Cibulkova dělovka od modré šla těsně nad horní tyčku, druhá rána byla zblokována mimo tři tyče. Vzápětí se domácí osvobozují.
     
    33:33
    Jihlava má nyní ze tří přesilovek tři góly, Motor svojí první nevyužil. Jak to bude nyní při druhé početní výhodě hostí? Dnes obvyklý trest, podrážení, nyní inkasoval Václav Vranka.
     
    30:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Včera v utkání A-týmu padlo ve druhé části šest branek a tady se k tomu začíná dnes přibližovat. DAVID BULÍK dostal mezi kruhy parádní přihrávku a z první se trefil nad vyrážečku Slaniny, který neměl moc šancí. Asistence: Ondřej Broža, Matěj Kravec.
     
    28:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    27 zápasů, 27 bodů. To byla bilance ŠIMONA JUŘIČKY v Přerově, odkud nyní přešel do Jihlavy. A bod si zapisuje tento nově jihlavský útočník i nyní, když před brankou přebral hezkou nahrávku od Štorka a nekompromisně jí zvedl nad gólmana Slaninu. Asistence: Denis Štorek, Marek Chvátal.
     
    27:17
    Třetí přesilová hra pro domácí ekipu. Marcel Kříž jde sedět na dvě minuty za podrážení. Využijí domácí i třetí početní výhodu?
     
    25:50
    Alex Marhoun číhal mezi kruhy na přihrávku, kterou také dostal. Ihned to zkusil po ledě k pravé tyči, kam vytasil Maláč svůj beton.
     
    23:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po tlačenici v motoráckém brankovišti vyplaval puk mezi kruhy na Chvátala, který zavřel oči a narval ho na branku. Tím způsobil ještě větší zmatek, ve kterém se nejlépe zorientoval MARTIN HRBEK a posílá svůj tým do vedení o dvě branky. Asistence: Marek Chvátal.
     
    21:40
    Domácí první přesilovku využili, podaří se jim to i nyní? Hosté se budou na dvě minuty bránit. Matouš Hail jde na dvě minuty ven za podrážení.
     
    15:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Trošku šťastná jihlavská branka, ale počítá se. Pavelec udržel puk na modré a ihned jej poslal přes napadajícího hráče mezi kruhy přesně na hůl ONDŘEJE BROŽI. Jihlavský forvard se s kotoučem otočil a hned po otočce vypálil. To možná i trošku překvapilo Slaninu, který neudržel skákavý kotouč a ten mu zapadl do kasy. Asistence: Daniel Pavelec, Martin Pigl.
     
    14:30
    Také Dukla si zkusí přesilovou hru. Tomáš Březina inkasuje dvě minuty za podrážení.
     
    08:36
    Marek Chvátal si jde odsedět dvě minuty za hákování.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Broža (Pavelec, Pigl), 24. Hrbek (Chvátal), 29. Juřička (Štorek, Chvátal), 31. Bulík (Broža, Kravec), 47. Melenovský (Zdarsa, Pavelec), 52. Kravec (Broža, Bulík), 64. Pigl – 36. Petrásek (Cibulka, Lukeš)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Sigmund) – Port, Chvátal, Matějíček, Adam, Hrbek, Vranka – Pigl, Melenovský, Pavelec – Zdarsa, Štorek, Juřička – Mlejnek, Bulík, Broža – Kravec. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Motor České Budějovice: Slanina (Heidinger) – Placek, Cibulka, Kumpfmüller, Hromada, Hail, Čančura – Březina, Budík, Kudrnáč – Lukše, Marhoun, Dub – Dubský, Pitel, Petrásek – Sochor, Korndörfer, Kříž. Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Čuňočka – Czubaj, Husák
    bahis siteleri